Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Şüpheci Ve Tepkilisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, Balık burcu için aşk ve ilişki hayatında her şeyin istediğiniz gibi şekillenme ihtimali bulunmakta. Duygularınızı zorlayabilecek durumlardan uzak durmanız önemli. Etkin adımlar attığınız sürece, sorun yaşamanız olası değil. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Balık burcu bugünve kariyer alanında hata yapmaktan kaçınmalı ve sizden istenenleri olumlu bir şekilde yerine getirmeye çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, doğru bir şekilde çözüm bulmanız önemli. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Bugün maddi anlamda ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir, ancak bunların üstesinden gelmeniz olası. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ağustos ayında yaşadıklarınızı değerlendirerek, daha temkinli ve dikkatli bir tutum sergilemelisiniz. İş, hukuk ve kişisel ilişkilerde önemli adımlar atacak, kalıcı sonuçlar elde edeceksiniz. Geçmişteki olumsuz deneyimleri geride bırakıp, yeni başlangıçlara odaklanacaksınız.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunu bekleyen sürpriz olaylarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde daha içten ve duygusal bir yaklaşım benimsemek size fayda sağlayabilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu dinlendirecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, günün sonunda huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür, karşıt burcunda konumlanmaya başlıyor. Çevrene karşı tepkili ve şüpheci yaklaşımların çoğalabilir. Uzun zamandır ev almaya dair bir fikrin varsa, hayalindeki evi bulabilirsin. Akşamüzeri yakın bir arkadaşından alacağın müjdeli habere çok sevineceksin. 7. Evinde etkili olan Merkür, ilişkilerini gündeme taşıyacak.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten gelen sorunlu ilişkilerle ilgili kesin kararlar almalı ve gerektiğinde mesafeler koymalısınız. Eleştiriler olabilir, ancak isteklerinizin görünür olması daha önemlidir. Ekonomik ve sosyal tabularınızı yıkıp yatırım ve ortaklık gibi konuları yeniden değerlendirmeniz size fayda sağlayacak. 

9 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim konusunda başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Yaşamınızı yönlendirmek konusunda zorlanabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde koşullar değişkenlik gösterebilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar vereceğiniz kararlarda iyi düşünüp bir kere değiştirmeye çalışın. Ayrıca fiziksel olarak da enerjik olacaksınız.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayale yatırım yapmanın ürkütücü ya da yanlış bir tarafı yoktur. Bunu doğru temeller üzerine kurarak yaptığınızda kayıpları en aza indirebilirsiniz. Özellikle yatırım vefikrine dönüşecek planlarınızla ilgili araştırmalar yapmak adına iyi bir gün olabilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sizi rutininizden çıkaracak aktiviteler arayabilirsiniz. Zihninizi ve ruhunuzu besliyorsunuz. Gün, sizi tatmin edici sonuçlarla tek başınıza bir şeyler yapmanıza izin verecek başka aktiviteler bulmaya da teşvik edebilir. Bugün etkileşimleriniz için ne kadar az beklentiniz olursa o kadar iyi. Günün bir parçası olan öngörülemeyen unsurlar nedeniyle bu sizi biraz hayal kırıklığına uğratacaktır. Yenilikçi fikirler, dolambaçlı yollar ve konuşmalar için iyi bir enerji olsa da kendinizi merkeze almak ve işleri adım adım yapmak isteyeceksiniz. Gün, sağlam cevaplar getirmiyor, bu yüzden ertelemeye yol açan bunalmış hisleri önlemek için bir görev seçip onu yapmak en iyisi.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli bir olay gerçekleşiyor bugün. Değişime neden olacak güçlü bir itiraf alabilirsin. Bu itiraf kendi kendine bazı şeyleri itiraf etmenle de gerçekleşebilir. Kanatlarını açmanın vakti geldi. Yeni ortaklıklar, kontratlar veya başlangıçlar olacak. Asla geriye bakmadan ilerlemeye devam etmelisin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konularda şans sizden yana olabilir ve beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk veyaşantısındaki sorunların aynı anda ortaya çıkması, bunalmanıza ve kendinizi çok çaresiz hissetmenize neden oluyor. Öncelikle sakin olun, sonra güvendiğiniz kişilerden yardım isteyin. Göreceksiniz her şey düzelecek. Profesyonel yaşamın gereklerini yerine getirmeniz ve saygı çerçevesinde ilişkiler kurmanız, kariyer hedeflerinize ulaşmanız açısından çok daha iyi sonuç verecektir. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>