Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İçe Dönüksün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle yoğun konuşmalar da gerçekleştirme ihtimaliniz var.

Mesleki problemleri ortadan kaldırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir gündesiniz.

Maddi olarak biraz daha tutarlı olmanız gerekiyor. Odak noktanızı daha net belirlemeniz sizin için daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı görevlerin ağırlığı sizi yorabilir. Bu yorgunluğun kırgınlık ve kavgalar doğurmaması için düşüncelerinizi nasıl ve ne zaman ifade ettiğinizi iyi bilmelisiniz. Anlık duygu değişimleri, hayatınızda pişmanlığa neden olabilir; endişe duymak yerine, bu duygulardan etkilenmemek mümkündür.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmek ve geçmişteki hatalardan ders çıkarmak için iyi bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırıp içsel huzurunuzu bulmaya çalışabilirsiniz. Ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmek için adımlar atabilir, duygusal desteğinizi hissedebilirsiniz. Evinizde düzenlemeler yapmak veya dekorasyon değişiklikleri yapmak için uygun bir gün olabilir. Bu süreçte açık fikirli olmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Balık burcuysan, çalıştığın yerde duygusallığını gizlemek durumunda kalabilirsin. Zayıf yönlerinin kullanılmasını istemiyorsun. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, aklındaki planlarla ilgili detayları, güvenmediğin kişilerle paylaşmamalısın. Akşam saatlerini evinde geçirmek istiyorsun. Bu yüzden, kalabalık arkadaş gruplarının ısrarcı davetlerine “hayır” diyeceksin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maneviyata önem verin, üzücü konulardan uzaklaşın, kendinize yeni uğraşlar edinin. Eşinizden ve aileden destek alabilir, varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Bu karşılıklı ilgi, size yeni düşünme ve mutlu olma yöntemleri öğretebilir. Gelecek planlarınız için kaynak bulmak adına şanslı bir gün olabilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı bir konu ya da psikolojik açıdan sizi huzursuz eden bir durum nedeniyle kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçirmelisiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarıyla plan yapan Balık burcu üyelerinin planlarını iptal etmesi olası. İçinizden geldiği gibi davranma özgürlüğü isteyeceksiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerine sağlam adımlarla ilerleyeceğin bir gün olacak. Henüz sonuçları somut olarak göremesen de kendini daha iyi anlayacağın ve hedeflerin yolunda neler yapabileceğini göreceğin bir gün olacak bugün.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, işiniz, rutininiz ve günlük işlerinizde keyif bulabileceğiniz bir dönemdesiniz. Sağlık rutinlerinize denge getirmek ve alışkanlıklarınızı tamamlamak için iyi bir zamandasınız. Yine de gün içinde bazı endişeler ve kaygılar yaşayabilirsiniz. Özellikle işlenmemiş arzular ve korkular ortaya çıkabilir. Bu süreçte, günlük hayatınızda keşfedilecek küçük mutlulukları bulmaya çalışın. Güvensizliklerin bu sürece engel olmasına izin vermemek önemlidir. İlişkilerinizi ve işinizi güçlendirerek, duygusal dengeyi sağlamaya odaklanın.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay değil. Olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Riskli adımlardan uzak durmanız gereken bir gün. Anlamlandıramadığınız konular zihninizi fazla yoruyor, işlerinizi biraz erteleyin. Gizli saklı gündemlerden uzak durmaya çalışın. Sağlık sorunları ve ameliyatla alakalı konular gündeme gelebilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli.. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Fakat çevrenizdeki olumsuz olaylar, sizin insiyatifinizin dışında geliştiği için, sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Duygusal konularda ise farklı bir durum söz konusu. Bugün, onu ikna atmak zorundasınız..

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>