Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sosyal Bir Gün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Dengeleri lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmanız gereken bir gün. Sınırları mutlaka lehinize çevirmeye çalışın.

Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakacak, başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmayı da başaracaksınız. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Ne istediğinizi bilir bir şekilde adım atmanız gerekiyor.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren gelişmeleri takibinize almanız gerekiyor. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmakta, uygulamakta zorlandığınız konuların bir geri dönüşünün olacağını unutmayın. Sadece sorumluluklarınıza, kendiniz için iyi olana ve hayatınızı güzelleştirecek konulara odaklanmaya çalışmalısınız. Fiziksel olarak kendinizi yenilemek motivasyonunuzu yükseltebilir.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu için enerjik bir gün olabilir. İçsel sezgileriniz ve yaratıcılığınız ön plana çıkabilir. Yeni fikirler keşfetmek, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için harekete geçebilirsiniz. İletişim becerileriniz de güçlü olacağı içinveya ilişkilerinizde başarılı iletişim kurabilirsiniz. Ancak, gerçeklerden uzaklaşmak veya gerçekçi olmayan beklentiler içine girmekten kaçının. Duygusal olarak da dengeli olmak önemlidir. Ruhsal veya spiritüel uğraşlarınıza zaman ayırmak sizi dengeleyebilir. Bugünü huzurlu ve yaratıcı bir şekilde geçirmeniz dileğiyle!

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyal hayatınızı renklendirmeye karar verebilirsiniz. Uzun süredir eğlenmediğinizi fark ediyorsunuz. Artık gezip tozma sırası sizde! Kendi işini kurma planları yapan bir Balık burcuysanız bu konuda daha somut adımlar atmaya başlıyorsunuz. Aileniz heyecanınıza yakından tanıklık ediyor!

9 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskisi gibi olmasını istediğiniz durumlar için eskisi gibi davranıp davranmadığınızı düşünebilirsiniz. Ancak bunun değişmesi gerektiği ihtimalini de göz ardı etmemenizde fayda var. Hayatınıza dahil olacak yeniliklere yer açmak için alışkanlıklarınızı, beklentilerinizi değiştirmek durumundasınız.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni insanlar ya da yeni çevreler hayatınıza olumlu bir destek sunabilir. Uzaklar ya da yolculuklar içinde de olabilirsiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenize yardım yapmadan önce yatırımınızı kendinize yapmayı tercih ediyorsunuz. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmekte.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında değişiklik yapmak konusunda daha istekli olabilirsin. Kendini hazır hissetmesen de hayatında bir şeyleri değiştirmen önemli bir hal alabilir. Değişim sayesinde işleri ilerlettiğini görebilir, bu vesileyle daha da motive olabilirsin.

9 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün olaylara daha geniş bir açıdan bakıyorsunuz ve bazı sorunların bu yararlı bakış açısıyla çözülmesi veya anlaşılması daha kolay görünüyor. Daha açık ve olumlu iletişim kurdukça fırsatları değerlendiriyorsunuz. Arkadaşlarınıza ilham verebilir veya onlardan ilham alabilirsiniz. İltifatlar, olumlu pekiştirmeler, teşekkür ve nazik jestler tercih edilir. Öğretmek, rehberlik etmek ve öğrenmek için sağlam bir zaman. Bağlandıkça ve kaynaştıkça huzurunuz artar. Ayrıca bugün gözlem yapmak ve strateji oluşturmak için de güçlü bir gün.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Muazzam bir sevgi birikimine sahipsiniz. Yıllar geçtikçe düşüncelerinizi netleştirmeyi öğrendiniz ve öğretiyorsunuz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya uzak çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, ilk günlerdeki ilginizin azaldığından şikayetçi. Onun sıkıntısını ciddiye alıp daha çok zaman ayırmalısınız. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız kronik ve gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı

9 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 57" R
Ay
Boğa
02° 21' 27" R
Merkür
Başak
19° 15' 38" R
Venüs
Terazi
26° 51' 48" R
Mars
Yengeç
09° 09' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 31"
Satürn
Balık
15° 05' 39"
Uranüs
Boğa
27° 06' 30"
Neptün
Balık
28° 31' 42"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 45"
Lilith
Terazi
09° 12' 33"
True Node
Koç
06° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>