Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlığınız Ön Planda Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyin daha iyiye gitmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Daha kontrollü olmalısınız. Amaçlarınız doğrultusunda hareket ederken daha dengeli olmaya çalışın. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İmzalı işler ve anlaşmalar gündeminize gelebilir. Ekonomik yatırım ve planlarınızı, kaçırılmış fırsatlar haline getirmemek için kuralları, sorumlulukları bilmeli ve buna göre hareket etmelisiniz. Şekle değil anlama öncelik vermek etik gelse de bırakılan intihanın önce şekilden başladığını düşünmenizde fayda var.

8 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Balık burcu. İçsel olarak derin duygulara dalmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı davranma eğiliminde olabilir ve başkalarının duygusal ihtiyaçlarını önemseyebilirsiniz. Ancak, kendi sınırlarınızı da korumak önemlidir. Biraz zaman ve alanınızı kendinize ayırmanız gerekebilir. İçsel dünyanızı keşfetmek için meditasyon, yoga veya başka bir rahatlama tekniği deneyebilirsiniz. Bugün kendinize dikkat etmek ve bedeninize iyi bakmak için önemli bir gün olabilir.

8 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Balık burcuysanız, evinizin dağınıklığından rahatsızlık duymaya başlıyorsunuz. Evinizi dip köşe temizlemeye karar verebilirsiniz. Yorgunluğunuzu gidermek için ise güzel bir kahve size iyi gelecek. Sağlık konuları her zaman sizi endişelendiriyor. Kronik rahatsızlığı olan bir Balık burcuysanız, kontrollerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik düzeninizin dışında bazı ortamlara ya da işlere dahil olabilirsiniz. Sosyal açıdan bunun sizi geliştireceğini düşünebilir, iyi hissedebilir ve ekonomik olarak da güçlenebilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki tutumlarınız sadece işinizi değil buradaki ilişkilerinizi de etkileyecektir.

8 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişelendiren konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Borç ve alacaklarınızla ilgili konularda finansal destek alabilirsiniz. Banka işlerinizi bitirmek için uygun bir gün olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Yaşadığınız olayların sağlığınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi yüksek tutmanız neticesinde ilgiyi kolayca üzerinizde toplamayı başarabilirsiniz. Hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirecek yollar araştırabilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteklerine ve tutkularına öncelik vermen gereken bir gün olabilir bugün. Bu vesileyle odaklandığın her konuda ön plana çıkabilirsin. Eğer neyden bahsettiğini bilirsen etrafındaki insanlar da seni daha fazla dinleyebilir. Bu konularda net davranacaksın.

8 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal enerjiniz bugün daha yavaş ve sizi içeriden ve dışarıdan tanımayan insanlarla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilerle yapacağınız sohbetlerde kendinizi belinize kadar çamura batmış, hareketsiz ve ilerleme kaydedemeyecek durumda hissetmeye başlayabilirsiniz. Nitekim beklentilerinizi ayarlarsanız ve bugün çok az veya hiç ilerleme olmamasına rağmen sorun yaşamamaya çalışırsanız, yine de sahip olduğunuz tüm etkileşimlerden keyif alabileceksiniz. Duygularınız kontrolü de sizin elinizde!

8 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanız gerekiyor. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Bugün konuştuğunuz kişileri kolayca etkileyebiliyorsunuz.

8 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, ödeme, borçlar veya sağlıkla ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde değiştirmek istediğiniz, sizi rahatsız eden konuları yumuşak bir dille anlatmayı denerseniz, karşınızdaki kişi de çözüm üretici tavırda olacaktır. Sert bir tepkiyle yaklaşırsanız üzülen siz olursunuz. İşinizde size vaat edilenler gerçekleştirilmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız, sakin olmalısınız. Zaman içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz. Kenara köşeye para koyma alışkanlığınızın olmaması sizi zorluyor

8 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 03' 46" R
Ay
Boğa
02° 33' 51" R
Merkür
Başak
19° 17' 11" R
Venüs
Terazi
26° 52' 49" R
Mars
Yengeç
09° 10' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 34"
Satürn
Balık
15° 05' 36"
Uranüs
Boğa
27° 06' 30"
Neptün
Balık
28° 31' 40"
Plüton
Oğlak
29° 45' 00"
Chiron
Koç
22° 16' 43"
Lilith
Terazi
09° 12' 38"
True Node
Koç
06° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>