Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. Duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz.

İstediklerinize ulaşmak için biraz sabırlı olmaya çalışın. Her şeyi toparlamak için zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seçimlerinizi doğru yaptıysanız, maddi ve sosyal açıdan ilerleme kaydedebilir, kendinizi ifade edebilir ve yeteneklerinizi kullanarak seyahat planları yapabilirsiniz. Ayrıca, iletişim ve ulaşım araçlarıyla ilgili olası sorunlara karşı dikkatli olmanız ve her zaman yedek planlarınızın olması önemlidir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Balık burcu için duygusal zenginlikler ve yakın ilişkilerde derinleşme fırsatları söz konusu olabilir. İç sesinize kulak vererek, sezgilerinize güvenerek hareket etmek size olumlu sonuçlar getirebilir. Aşk hayatında romantizm ve tutku artabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Keyifli ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, çalıştığın yerde liderliği eline alıyorsun. Kendini kanıtlamak için işlerini en iyi şekilde yapmak istiyorsun. Çocuğu olan bir Balık burcuysan, çocuğunun okulda birtakım sorunlar yaşadığını fark edebilirsin. Bu durumu çözmek için harekete geçiyorsun.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öğrenmeye ve gelişmeye ilginiz artacak, sizi engelleyen şeylerden uzaklaşacaksınız. Gerçekçi bakış açısıyla radikal kararlar alarak yeni bir çevreye ulaşabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Bu değişimler maddi ve manevi kazanç sağlayarak yeniimkanları getirebilir.  

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda ani değişiklikler olabilir. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş değişikliği sürecinde iseniz bu süreci erteleyin. Seyahat için uygun bir zaman olmamakla beraber ev içerisinde de alacağınız haberler stresinizi arttırabilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzel bir şans seni bekliyor olacak. Hiç beklemediğin konularda ani ve güzel gelişmeler yaşayabilir ve kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Güzel ve yeni etkilere kendini daha fazla açman gerekecek.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün kişisel gelişim çabalarınız için kendinizi güçlü hissetmeye çalışıyorsunuz. Günlük işlerinizde, işinizde veya özel ilgi alanlarınızda daha fazla anlam buluyorsunuz. Bugün dikkatinizin kolayca dağıldığı zamanlar olabilir ancak biraz konsantrasyonla tutkunuza veya motivasyonunuza bağlanabilirsiniz. Yaşamınızın belirli alanlarını güvence altına almaya çalışmak, diğer yaşam alanlarındaki şeyleri iyileştirebilir. Bugün insanlarla bağlantı kurmak, fikirleri paylaşmak veya yararlı bir şeyler öğrenmek için güçlü bir dürtü yaşayabilirsiniz. Zihniniz verimli ve konuşmalar ilham verici.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok gezerek ve bir konuyu araştırarak öğreniyorsunuz. Tecrübelerini sizin kadar iyi kullanan çok az insan vardır. Fikirlerinizi çoğaltarak çevrenize yardım edebileceğinizin farkındasınız. Neptün’den destek alma dönemindesiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili balık; bugün çalışma hayatı, gündelik işleriniz ön planda olabilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz..Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz.Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikleri düşünerek, bu tür düşünceniz varsa ertelemeli biraz daha beklemelisiniz. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği zaman da, çok üzülüyorsunuz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 55' 23" R
Ay
Akrep
10° 13' 15" R
Merkür
Aslan
28° 22' 25" R
Venüs
Terazi
11° 39' 33" R
Mars
Yengeç
01° 57' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 30"
Satürn
Balık
16° 02' 09"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 50"
Lilith
Terazi
07° 49' 49"
True Node
Koç
06° 41' 57"
Son Güncelleme : 08/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>