Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%
Tahammülün Tükeniyor Günün Mottosu

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çabalamaya devam etmelisiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri tamamen çözüme kavuşturma şansınız da var. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı çözmeye çalışın.

Mesleki olarak daha net adımlar atmak isteyeceksiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Çabaladığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Adım adım ilerlemelisiniz.

Maddiyatla ilgili belirsizlikler gündeme gelebilir. Tüm sorunları ortadan kaldırmak için harekete geçmeniz gerekiyor. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla kurduğunuz ilişkiler size güçlü ve zayıf yanlarınızı gösterebilir. Bu, yapıcı eleştirici ve önerilerle olabileceği gibi manipülasyon, aynalama gibi yöntemlerle de olabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğinizde buna kayıtsız kalmayın ve çözüm yolu arayın.

15 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızda belirsizlikler ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak, dikkatinizi odaklayarak ve içgüdülerinizi dinleyerek, sizin için en doğru olan seçenekleri bulabilirsiniz. İletişim kurarken açık ve net olmanız önemlidir, çünkü bazı yanlış anlamalara ve iletişim sorunlarına yol açabilir. Zihinsel ve duygusal dengeyi korumak için meditasyon ve yoga gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için içsel huzurunuzu ve dengeyi bulmanız gereken bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırın ve sakin bir ortamda dinlenmeye çalışın. Bu dönemde ruhsal gelişim ve içsel arayışlar için harika bir zaman olduğunu unutmayın. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek de size moral ve destek sağlayabilir. Unutmayın, bugün size sunulan fırsatları dikkatlice değerlendirin ve iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin.

15 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünarkadaşlarınla birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Sen her ne kadar orta yolu bulmaya çalışsan da karşındakinin laubali tavırları tahammül seviyeni zorlayabilir. Çocuğu olan Balık burcuysan, çocuğunun eğitim hayatına yeteri kadar özen göstermediğini düşünebilirsin. Çocuğunun İngilizcesini geliştirmesi için bir kursa kayıt ettiriyorsun.

15 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyduğunuz, gördüğünüz her şeye bir tepki vermek isteyebilirsiniz. Ancak sorunlara çözüm getirmeyecek tepkilerden de kaçınmalısınız. Bugün biraz sessiz ve izole olmak, bu tepkileri ayırt etmenizi kolaylaştırabilir; ruhsal sağlığınız kadar bedensel sağlığınızın da dinlenmeye ihtiyacı var.

15 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili kısıtlamalar içinde olabilirsiniz. Sizi zorlayan olaylara karşı tepkisel olabilirsiniz. Kendi içinize dönebilirsiniz.

15 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda birtakım problemler yaşayabilir ve kaynak arayışına girebilirsiniz. Maddi süreçlerinizi yönetmekle alakalı kararları ilerleyen günlere saklamaya çalışın.

15 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantrasyonunu bozabilecek bazı şeylerle meşgul olmak zorunda kalabilirsin. Ancak bu durumları günlük planına dahil etmen, işlerinin çok daha kolay yürümesine vesile olacak. O yüzden bazı şeyleri görmezden gelmemeli ve o anda çözmeye çalışmalısın.

15 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün, kendinizi geçmişteki hatalara takıntılı halde bulursanız veya sizi aşağıya çekme gücüne sahip olduğunu bildiğiniz şeylere ilgi duyarsanız, kendinizi bundan kurtarmaya çalışın. Artık odak noktası, daha fazla hayal kırıklığı ve kırgınlık yaratmak yerine, bırakma ve salıverme üzerinde olmalıdır. Bağışlayıcı, rahatlatıcı bir enerji, daha az tedbirli bir şekilde iletişim kurmayı destekler. Bir sorun veya ikilem hakkında konuşmaya karar verebilirsiniz ve birisinin size yardım etmesini sağlayabilirsiniz. İyileşmenin ve gelişmenin yollarını arıyorsunuz. Hayırsever, destekleyici ilişkiler için yanınızda parlak bir enerji var. Hayatınızdaki insanlara bir şekilde hizmet etmeye çok isteklisiniz, bu da ruhunuza iyi geliyor.

15 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü egolarınız yüzünden, ikilem yaşadığınız bu gün içinde, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Eski anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda farklı konularda yoğunlaşmalısınız.. Enerjiniz güzel

15 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

15 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün seyahat, eğitim, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz ancak bazı sorunlar özellikle sağlık sorunlar bazı krizlere sebep olabilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz ve sevgilinizle ilgili düşüneceğiniz, sorgulayacağınız bir dönem. Tabii ki yaşayacağınız ve etkileneceğiniz olayların sonrasında düşünmeye başlayacaksınız. Fakat sorunları fazla büyütmemeye çalışın. Meslek yaşantınızla ilgili olarak hissettiğiniz umutsuzluk ve gerginlik geçici. Her şeyin düzeleceğini, çok daha iyi bir duruma geleceğine inanmalısınız. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın

15 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
02° 27' 35" R
Ay
Aslan
14° 39' 05" R
Merkür
Akrep
17° 53' 01" R
Venüs
Yay
09° 09' 24" R
Mars
Yengeç
26° 19' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 19"
Satürn
Balık
13° 04' 49"
Uranüs
Boğa
26° 09' 13"
Neptün
Balık
27° 38' 07"
Plüton
Oğlak
29° 41' 05"
Chiron
Koç
20° 43' 41"
Lilith
Terazi
13° 04' 12"
True Node
Koç
06° 23' 39"
Son Güncelleme : 25/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>