Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailenizi Büyütmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gereksiz yaklaşımlar ortaya koymaktan kaçınmalı ve ilişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamalısınız. Koşullar değişim gösteriyor olsa da ayak uydurmanın yollarını aramanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir süreçtesiniz. Harcamalarınızı sınırlamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla aranızdaki parasal görüşmeler bugün gündeminize gelebilir. Kayıplar yaşadığınız durumlar karşısında düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Kendi fikrinizin ve duruşunuzun bilinmesini istiyorsanız, saklandığınız yerden çıkmalısınız.

17 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var, çünkü kırılgan hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz, bu nedenle duygularınızı net bir şekilde ifade etmek için zaman ayırmanız önemlidir. Kendinizi rahatlatmak ve rahatlamak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. Yakın zamanda hedeflerinize daha fazla odaklanmanız gerekebilir, bu nedenle planlarınızı gözden geçirmek ve hedeflerinize yönelik adımlar atmak için bugünü kullanabilirsiniz. Unutmayın, duygusal dengenizi korumak önemlidir ve kendinize zaman ayırmak sizin için faydalı olacaktır.

17 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Komşunuzdan gelen telefonla güzel bir kahvaltıya davet ediliyorsunuz. Hoş sohbet eşliğinde güzel bir kahvaltı yapmak modunuzu yükseltiyor. Yeni evlenmiş Balık burcuysanız, eşinizle çocuk fikrine daha sıcak bakmaya başlayabilirsiniz. Bu konu hakkında tecrübeleri arkadaşlarınızdan fikir almak isteyebilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi büyütmek, uluslararası çalışmalar yapmak ya da bu yönde destekler vermek konusunda istekli olabilirsiniz. E-ticaret, kozmetik sektörü gibi alanlar ilginizi çekebilir. İyi bir plan ve hazırlık yapmanız gerektiği gibi, düşüncelerinizi paylaşmanız gereken ortamları da doğru seçmeniz gerektiğini unutmayın.

17 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda yeni başlangıçlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yeni görevler eklenebilir. Gün içinde değişen olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan arkadaşlarınızla geçirdiğiniz süreci etkili değerlendirebilir, dostlarınızla kurduğunuz sevgi ve enerjisel bağdan çok huzur hissedebilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olarak daha da kuvvetlenmiş hissedebilirsin kendini. Hatta genel olarak bugün kendini çok daha iyi hissetmen olası. Çevrendeki insanlar yakınacak bir konu bulurken sen kendinden gayet memnun olabilirsin. Bu güzel enerjiyi kendine saklamak bugün daha iyi olacak.

17 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün kendinizi tam havanızda hissediyorsunuz. Bu enerjiden yararlanın, stresi azaltın ve kendinizi gergin duygu ve düşüncelerden kurtarmak, hoş olmayan ortamlardan uzaklaşmak anlamına gelse bile mantıksız baskılardan kurtulun. Neyse ki, insanlar benzersiz bakış açınızı takdir ediyor, bundan keyif alıyorlar ve siz de ihtiyacı olan birine ulaşıp onu desteklemek veya yardım etmek için harekete geçebilirsiniz. Başkalarıyla size en uygun şekilde, anlayış ve adaletle ilişki kurmak doğaldır. Bu, her zamanki rutininize devam ederken kaçırabileceğiniz fırsatlardan yararlanma günüdür.

17 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli biranlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

17 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

17 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer ve statü sahibi olmak için çabalamalısın. Kader çabayı sever. İyi niyet gösterileriyle mükemmel başarı mümkün. İşinde terfiler alıyor ve yükseliyorsun. Aslında mucizekapıları da bir bir açılıyor sana. Lütfen biraz daha gayret et, sevgide kal ve agresyonu bırak. Çünkü istediğin mükemmel olanaklar hızla sana geliyor.

17 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin gelip geçici kaprislerini hoş karşılamalısınız, bunlar güven ve bağımlılığı sarsıcı şeyler değil. Küçük sıkıntıları büyük görürseniz boş yere üzüntü yaşamış olursunuz. İşinizdeki özelliklerinizle beğeniliyor, taktir topluyorsunuz. Farklı işkolunda çalışma isteğinizle ilgili girişimlerde bulunurken aceleci ve yüzeysel bilgilerle karar vermekten kaçının. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

17 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 21' 17" R
Ay
Boğa
06° 59' 41" R
Merkür
Başak
19° 50' 28" R
Venüs
Terazi
27° 14' 39" R
Mars
Yengeç
09° 20' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 38"
Satürn
Balık
15° 04' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 31' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 50"
Chiron
Koç
22° 15' 59"
Lilith
Terazi
09° 14' 37"
True Node
Koç
06° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>