Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dinlemek Size İyi Geliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2023, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Kuvvetli etkiler alıyorsunuz ve bundan doğru anlamda yararlanabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekmekte.

Hangi işi yapacak olursanız olun başarılı olmak isteyeceksiniz. Çevresel koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Hata yapmamanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bunun için daha kontrollü olmanız gerektiğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel olarak fazlasıyla yoğunluk içerisine gireceksiniz. Çevresel koşullar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunun enerjisi yüksek olacak. İç dünyanıza daha fazla odaklanabilir ve duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. İletişim becerilerinizin de üst seviyede olduğu bir gün olacak, bu yüzden fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Daha önce yapmak istediğiniz projeler veya planlar için uygun bir zaman. Ayrıca, kendinize daha fazla zaman ayırarak ruhsal ve fiziksel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Unutmayın, kendi içsel huzurunuzu sağladığınız sürece daha olumlu bir güne sahip olabilirsiniz. Keyifli bir gün dilerim!

14 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir derdin bitip diğerinin başlaması sizi yoruyor. Biraz kafanızı dinlemek isteyeceksiniz. Telefonunuzu sessize alıp erkenden uyuyabilirsiniz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, sevgilinizi ailenizle tanıştırmak isteyebilirsiniz. Bu adımınız geleceğinizi şekillendirmede önemli rol oynayacak. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürmek isteyebilirsiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassasiyetinizi nasıl dile getirdiğiniz önemlidir. Bugün beklediğiniz ilgi ve desteği bulamadığınızı düşünerek çevrenize olumsuz dönüşler yapabilirsiniz. Değişimi, kendini ifade etmeyi öğrenmeye çalışırken bunu yapmanıza engel olan tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz. 

14 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizhayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda sıkıntılar çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yasal konularda dikkatli davranmanız gerekebilir zira bugünlerde dikkatsizlikle gelen bir takım problemler baş gösterebilir. Sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

14 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende yardıma ihtiyacı olanlar varsa onlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsin bugün. Daha paylaşımcı olacağın bir gün olabilir. Seninle aynı şartlara sahip olmayanlara destek olmak seni çok daha iyi şeyler düşünmeye itebilir. Buna zaman ayırmalısın.

14 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün öğrenmeye ve yaşamaya yeni bir yaklaşım benimsemeye motive edecek olayları ve keşifleri beraberinde getirebilir, deneyiminizi genişletecek ve hayatınızın amacına dair anlayışınızı derinleştirecek yeni girişimlerin zamanı olabilir. Keşfedilmemiş bölgelere açılmak artık zenginleştirici ve ilham vericidir! Muhtemelen kendinizi kabuğunuzun dışına çekecek ve bunu yaptığınız için kendinizi harika hissedeceksiniz. Bu, fikirleri paylaşmanın, keşfetmenin ve benzersiz yollarla bağlantı kurmanın zamanı olabilir. Bugün değişime açık olmayı hedefleyin ancak bir konuda ne istediğinizi bilene kadar ani hamleler yapmamaya çalışın.

14 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Paranızı dikkatli kullanmalısınız. Harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız. Aklınıza taktığınız her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz.

14 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Ödeme, vergi yani finansal durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Harika bir gün geçirin.

14 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakıyor. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacaksınız. Yeni başladığınız işle ilgili çok gerçekçi planlarınız var. Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

14 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 32" R
Ay
Boğa
07° 48' 57" R
Merkür
Başak
19° 56' 39" R
Venüs
Terazi
27° 18' 43" R
Mars
Yengeç
09° 22' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 50"
Satürn
Balık
15° 04' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 05"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 51"
Lilith
Terazi
09° 14' 59"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>