Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ön Yargılarınızdan Kurtuluyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissetseniz de üstesinden gelebileceksiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlama şansınız da var. Sezgilerinize güvenmeye çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan korktuğu durumlarda kendine dair bir şeyler bulabilir. Kendinizi korkulara esir etmek yerine buradaki konuyu anlamaya odaklanmalısınız. Hayatınızı başkaları için ya da başkalarının söylediklerine göre şekillendirmek, kendi şeklinizi unutmanıza neden olabilir; bugün kendinize hatırlatma yapın.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda biraz dalgalanmalar olabilir. İçsel bir karmaşa içine girebilirsiniz ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Sevdiklerinizle olan iletişiminizde dikkatli olmanızda fayda var, çünkü duygusal hassasiyetiniz artmış olabilir. Bu durumu lehinize kullanabilir, içsel iyileşme ve gelişim için zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi dinlemek ve hislerinize odaklanmak için iyi bir gün olabilir. Ancak, sürekli içsel sorgulamalara ve düşüncelere takılıp kalmamaya özen gösterin. Pozitif düşünceler ve iyi niyetli yaklaşımlar sizi dengede tutabilir. Ayrıca, dış dünyaya açılmanın ve yeni deneyimlere açık olmanın da faydasını görebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmek ve iç huzuru yakalamak için meditasyon gibi çeşitli yöntemler deneyebilirsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geç bir kahvaltıyla güne başlıyorsunuz. Bugün evinizdeki eksikleri tamamlamak isteyeceksiniz. Kafanızın içinde dönüp duran konuları çözmek istiyorsunuz. Ön yargılarınızı bir kenara bırakıp olaylara geniş perspektiften bakmaya başlıyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler tarafından istemediğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi "siz" yapan konulardan vazgeçmek yerine bunları geliştirmeyi, zaman ve yaşananlara göre kontrollü hale getirmeyi deneyimleyebilirsiniz. Bunları hayatınızda uygulanabilir kılmaya çalışmak mental olarak sizi hafifletecektir. İşveren konumunda iseniz, bu mental hafiflik çalışma alanlarınıza da olumlu yansımalar yapabilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün yanan yolda ilerlemekte. İlişkilerinizde ya da karşılıklı konularda sizi endişelendiren durumlarla karşılaşırsınız.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sahip olduklarınızı kaybetme korkusu baş gösterse de korkularınızı güvenle yenmeyi deneyimlemelisiniz. Kendinizi iyi ifade etmeniz partnerinizin de ilgisini arttıracaktır.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlarla zaman geçirmelisin bugün. Kaygıları bir kenara bırakıp keyifli bir zaman için güzel şeylere odaklanmalısın. Bugün bunun için karşına gereken şartlar çıkabilir. Kendini çok daha iyi hissedebilirsin.

11 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, şimdi işinizde yeni veya daha güçlü bir iletişim teması olabilir. Gün, kariyeriniz, sorumluluklarınız, yaşam yolunuz veya toplumsal konumunuz etrafında dönen artan ilgiyi ve iletişimi harekete geçirebilir. Özellikle ileriyi planlama eğilimindesiniz. Bugün, sıradan faaliyetler, hataları düzeltme, ayak işleri, ev işleri gibi tahmin etmediğiniz veya aklınızdan çıkarmadığınız diğer sorumlulukların sizi geride bıraktığını hissedebilirsiniz. Görüş farklılıkları veya engeller nedeniyle strese girmemeye çalışın. Bu, sonuçta kendiniz ve hayatınızdaki önemli insanlar hakkında daha fazla şey öğrenmek için iyi bir zaman olabilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının, sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesini hazırlayın. Taviz konusunda temkinli davranıyorsunuz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birbirinden farklı enerjiler altındasınız ve bu da nasıl hareket etmeniz gerektiğine tam olarak karar veremeyeceğiniz anlamına gelmekte. Karmaşadan uzak durmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde elinizi attığınız her şeyin ters gitmesi sizi gerginleştiriyor. Yaşadığınız aşk hızını yitirmiş ve monotonlaşmış durumda. Üreticiliğiniz durmuş ve ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor. Tüm bunlara rağmen kısa bir süre sonra bunları aşacak ve eski mutluluğunuza döneceksiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Ufak diye önemsemediğiniz sağlık problemleri başınızaaçabilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 30' 14" R
Ay
Boğa
09° 15' 02" R
Merkür
Başak
20° 07' 29" R
Venüs
Terazi
27° 25' 50" R
Mars
Yengeç
09° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 11"
Satürn
Balık
15° 03' 36"
Uranüs
Boğa
27° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 30' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 36"
Lilith
Terazi
09° 15' 38"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>