Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailenize Değer Veriyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Etkin adımlar atma şansınız var ancak bunun için daha sabırlı olmaya çalışın. Hızlı hareket etmek, hata yapmanıza neden olabilir.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bazı sorunlar yaşanabilir. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanmaya çalışın. Gözünüzü başarıdan ayırmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın ortasına gelip hala sorumluluklarınızı tam anlamıyla yerine getirememiş olabilirsiniz. Fiziksel ve çevresel faktörler yeterince baskın gelirken buna bir de duygusal yorgunluğu eklediğinizde işin içinden çıkmanız zorlaşabilir. Yön değişikliği, molalar, farklı konularla ilgilenmek görmediğiniz detayları görmenize yardımcı olabilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu için iletişim becerileri ön planda olacak. Kendinizi ifade etmek ve düşüncelerinizi paylaşmak konusunda başarılı olabilirsiniz. İş hayatında ekip çalışmalarında aktif bir rol üstlenebilir ve fikirlerinizi başkalarına aktarabilirsiniz. Ancak, duygusal açıdan hassas olabilir ve bazı konuları fazla kişisel algılayabilirsiniz. Bu nedenle, tartışmalardan kaçınmak ve duygusal dengeyi korumak önemli olabilir. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmek ve dinlenme zamanı ayırmak da önemlidir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle aranızda olan sorunları düzeltmek istiyorsunuz. Yapıcı konuşmalar yapmanız ailenizi ikna ediyor. Ani boşanma kararı alan Balık burcuysanız, çevrenizdeki kişilerin baskısından olumsuz etkilenebilirsiniz. Bu süreçte ailenizin desteği sizin için büyük önem taşıyor. Yakın bir arkadaşınızın geçmişte yaşadıklarını şaşkınlıkla dinleyeceksiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın ortasına gelip hala sorumluluklarınızı tam anlamıyla yerine getirememiş olabilirsiniz. Fiziksel ve çevresel faktörler yeterince baskın gelirken buna bir de duygusal yorgunluğu eklediğinizde işin içinden çıkmanız zorlaşabilir. Yön değişikliği, molalar, farklı konularla ilgilenmek görmediğiniz detayları görmenize yardımcı olabilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bugünlerde mesleki çevre de edinme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sosyal açıdan olumlu bir dönemden geçmektesiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kullanacağın kelimelerin çevrendeki insanları nasıl etkileyeceğini tahmin etmekte zorlanabilirsin. O yüzden seçici davranmakta fayda var. Çevrendeki insanlara nasıl etkiler bıraktığını görebilmek için biraz da kendini uzaktan duyman gerekebilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, iletişim bugün canlı ve teşvik edici olabilir, aynı zamanda canlandırıcı bir şekilde açık olabilir. Bugün, arzu ettiğiniz bağlantıları kurma şansını ortaya çıkarabilir, bir kişiyi veya projeyi yeni bir ışık altında görebilirsiniz ve bu muhtemelen oldukça yararlı bir bakış açısıdır. Uzun vadeli planlar yapmak eğlenceli ve ödüllendirici olabilir, özellikle yaratıcı çizgide olanlar size çok şey kazandırır. Fikirlerin dolaşımı ve etkileşim sırasında aldığınız geri bildirimler, ters yönde ilerleseniz bile kendi yaratıcı sürecinizi hızlı bir şekilde başlatmanıza yardımcı olabilir. Kariyerinizde size yardımcı olacak şeyler öğrenmek, geleceğe yönelik planları veya uzun vadeli hedefleri irdelemek mümkündür.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün, burcunuzda geri giderken, kuruntulu yönlerinizin yaratıcılık isteyen çalışmalarınızda daha belirgin olmasına neden oluyor. Küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi sözel olarak ifade edebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Kişisel tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir gündesiniz. Şartlara uygun adımlar atmanız gereken bir gün.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda çok esnek olduğunuz için partnerinizin çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları görmezliğe geliyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İşinizde geçmişteki hataları tekrarlamamaya çalışıyorsunuz. Fakat bazı konularda hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz. Çelişkili konularda haklılığınızı ispat etmek biraz zor olabilir. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır

15 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 08" R
Ay
Boğa
07° 42' 48" R
Merkür
Başak
19° 55' 53" R
Venüs
Terazi
27° 18' 13" R
Mars
Yengeç
09° 22' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 49"
Satürn
Balık
15° 04' 04"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 06"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 52"
Lilith
Terazi
09° 14' 57"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>