Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%
Sorunları Çözüme Ulaştırıyorsun Günün Mottosu

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızın ve düşüncelerinizin tamamen değişiklik gösterme ihtimali var. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız sürece problem yaşamayacaksınız. Hata yapmamaya çalışın.

Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeli ve elinizden geleni yapmalısınız. Olumsuz enerjilerin sizi yönlendirmesine müsaade etmediğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Adım adım ilerlemeye devam edin.

Maddiyatla ilgili dengesizlikler yaşanabilir. Koşulların değişiklik göstermesiyle beraber toparlanacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanızın daha iyi olabileceğini de unutmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kullanmadığınız eşyalarınızı ayırmak, eşyalarınızı ve yaşam alanınızı düzenlemek için iyi bir gündesiniz. Bir gün lazım olabilir düşüncesiyle hayatınızda tuttuğunuz hiçbir şeyin lazım olmadığını görebilirsiniz. Aile meclisindeki konuşmaları bir karara bağlamak için aceleci olmayın.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir dönemeçte olabilirsiniz. İçsel dünyanızda birçok farklı duygu ve düşünce dönüp durabilir. İnsanlarla iletişim kurarken duygusal tepkiler verebilir veya daha hassas olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte biraz zorlanabilirsiniz ancak karşı tarafın da sizin durumunuzu anlamaya çalışmasını bekleyebilirsiniz. İçsel dünyanızı sakinleştirerek, endişe ve belirsizlikleri azaltmaya çalışın. Kendinize zaman ayırarak ve huzur bulduğunuz aktivitelere yönelerek bu duygusal dalgalanmalardan daha iyi bir şekilde çıkabilirsiniz.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilisiyle sorunları olan Balık burcuysan, ilişkinizdeki problemler yavaş yavaş düzeltmeye başlıyorsunuz. Partnerinle sorunlarını çözmen seni mutlu ediyor. Bugün acil paraya ihtiyacın olabilir. Birikimlerini bu yönde kullanman gerekebilir. Para biriktirmenin önemini böyle günlerde anlıyorsun.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kabullenemediğiniz her şeyin hayatınızda yer aldığını görmek sizi üzebilir. Bugün o üzüntüden çıkmalısınız. Yeni alışkanlıklar ve istekler oluşturmalı, zihninizi ve bedeninizi buna adapte etmelisiniz.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenize ya da toprağa yönelik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Düşüncelerinizi biraz daha toparlamaya çalışmalısınız.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal ilişkilerinizde kendinizi özgüvenli hissedebilirsiniz. İkili ilişkinize ilginiz artabilir ve dış dünyadan izole olmayı tercih edebilirsiniz.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatının kariyerin ile kesişmesi olası bugün. Bu tür etkilere kendini açmalı ve daha yapıcı olmalısın. Senin için özel olan bir konuyuiçin gündeme getirmek daha güzel sonuçlar elde etmeni sağlayabilir.

17 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün duygularınızla ilgili bir gevşeme dönemini veya belirli projeleri, tutumları veya bağlılıkları yeniden değerlendirdiğiniz bir dönemi işaret edebilir. Şimdi kendi duygularınızla daha iyi temasa geçmek için zamana ihtiyacınız var gibi görünüyor. Bugün aydınlanmalar ve keşifler için güçlü bir gün. Duygularınızın anlamlı bir şekilde gözden geçirilmesini deneyimleyebilir veya güçlü bir anın tadını çıkarabilirsiniz. Sizi suçluluk duygusuna sürükleyen şeylerin hayatınızdan gitmesi gerekirancak önce bunların kaynağını ortaya çıkarmanız gerekiyor. Geçmişteki eylemlerinizinödüllendirilmesi gibi hoş bir sürpriz söz konusu olabilir.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üzerinizde yoğun baskı hissedebilirsiniz. Düşündüklerinizi uygulamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Sıkıntıların tamamen çözüme kavuşması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte. Süreç içerisinde biraz olsun kendinizi düşünerek hareket etmeye çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Heyecanlı yeni bir girişim haberleri var. Orijinalliğini ve yaratıcılığını kullan. Dışa dönük, yaratıcı, güvenli ve biraz da yaramazsın bugün. Geçmiş ya da çocukluk anılarından bahsedebilirsin. Her daim mutlu olacaksın.

17 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda anlayışsızlığınız üstünüzde, soğuk rüzgarlar estiriyorsunuz. Olaylara daha olumlu yaklaşmaya ve iç dünyanızdaki huzursuzluğu sevgilinize yansıtmamaya çalışın. Yeni başladığınız proje üzerinde hata üstüne hata yapıyorsunuz. Bu hataları sürekli tekrarlama ihtimaliniz var. Bu size çok şey kaybettirebilir. Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

17 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
02° 27' 10" R
Ay
Aslan
14° 33' 57" R
Merkür
Akrep
17° 52' 24" R
Venüs
Yay
09° 08' 53" R
Mars
Yengeç
26° 19' 23" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 20"
Satürn
Balık
13° 04' 50"
Uranüs
Boğa
26° 09' 14"
Neptün
Balık
27° 38' 07"
Plüton
Oğlak
29° 41' 05"
Chiron
Koç
20° 43' 42"
Lilith
Terazi
13° 04' 09"
True Node
Koç
06° 23' 38"
Son Güncelleme : 25/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>