Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İsteksizlik Ortadan Kalkıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Yeni bir aşk gündeme gelebilir. Farklı bir insandan hoşlanabilirsin bugün. Veya yeni bir insanın senden hoşlandığını fark edebilirsin. Aşkta güzel yenilikler söz konusu olacak bugün.

Bugün verimli görüşmeler için randevular kesilebilir. İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor. Birkaç basamağı birden çıkma aceleciliğinden vazgeçmelisiniz

Bugün keyifli bir gün geçireceksin. Maddi konularda bazı şeyler beklediğin gibi olmasa da gününden keyif alabileceksin. Her şeyi olduğu gibi kabullenmek ve sahip olduklarına şükretmek sende daha iyi bir etki yaratacak bugün.

Bugün hareketlerine dikkat etmen gerekecek. Dikkat dağınıklığı veya yorgunluklar enerjinin düşmesine sebep olabilir. Kafanı toplamak ve vücudunu dinlendirmek için kendine zaman ayırman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişi anacağın bir gün olabilir. Eski arkadaşlıklarını, sevdiğin insanları hatırlayabilirsin. Bu kişilerle iletişime geçmeyi isteyebilir ve bunun için adımlar atabilirsin. İnsanlarla aranda daha sağlıklı bir muhabbet olabilir bugün.

18 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek veya farklı kültürlerle ilgili deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için eğitim veya öğrenme fırsatlarına açık olabilirsiniz. Perspektifinizi genişletecek deneyimler sizi ilhamlandırabilir.

18 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne isteksiz bir başlangıç yapabilirsin. Ufak tefek detayları dahi oldukça büyütme eğilimindesin. Ama günün içerisine karıştıkça, isteksizliğini üstünden atabilir, işlerine etkin bir şekilde konsantre olabilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle ailen arasındaki dengelerin bozulması, seni kaygılandırabilir. Akılcı hareket ederek düzeni tekrar sağlayabilirsin.

18 Haziran 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali projelerinizde son aşamaya gelmek için biraz daha çaba göstermeniz gerekebilir. Kendinizi ve potansiyelinizi kısıtlamaktan vazgeçmelisiniz. Akıllıca planlar akıllıca hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

18 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikizler burcunda gerçekleşen yeniay evde ya da ailevi konularda yeni bir döneme işaret ediyor. Ev ve yakın çevrenizde çok hareketlilik var.

18 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda açık yürekli olduğunuz kadarkonularında da risk almaktan çekinmemelisiniz. Bazen başarısız olsanız da bunlar tecrübeler getirecektir.

18 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklına koyduğunu gerçekleştirmek için kararlılığından vazgeçmeyeceksin bugün. Kendini hedeflerine adaman ileride çok mutlu olmana sebep olabilir çünkü. İsteklerine ulaşmak için kararlı olmaya ve çok çalışmaya devam etmen bugün seni memnun edecek.

18 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi rahatlamaya, dinlenmeye ve gençleşmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda, günlük işlerinize vizyoner, ilerici bir yaklaşım, iyileşmenize ve görevlerinizden daha fazla zevk almanıza yardımcı olabilir. Bugünün enerjileri ilişkiler için de mükemmel. Özellikle birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla bağlantılarınızı güçlendirmek için iyi bir zaman. Bugün ve yarın taviz vermenin normalden çok daha kolay olduğunu göreceksiniz. Bir hikayenin diğer tarafını görmek çok aydınlatıcı olabilir. Sohbetler açıklayıcı ve yardımcı olabilir, önemli anlaşmalar ve koşullar ortaya çıkabilir.

18 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir hafta içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz... Her şeyiniz değişiyor.

18 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

18 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları gündeminize gelebilir. Bazı hayal kırıklıkları, belirsizlik durumları gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

18 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz denge ve iyi niyet elçisisiniz. Birlikte olduğunuz kişileri kendi çapınızda tolere etmek için diplomatik ve zarif tarafınızı ortaya çıkarıyorsunuz. Bugün, satın alma duygularınız çok önemli. Uzun vadeli mülk ve benzeri yatırımlar için güçlü dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Ev yaşantınız güçleniyor.

18 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 57" R
Ay
İkizler
09° 57' 23" R
Merkür
Başak
24° 06' 16" R
Venüs
Akrep
00° 02' 30" R
Mars
Yengeç
10° 36' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 24"
Satürn
Balık
14° 54' 15"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 22"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 18"
Lilith
Terazi
09° 29' 52"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:25

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>