Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Netsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, daha kontrollü olmaya çalışın. Sınırlara uygun hareket ettiğiniz sürece istediklerinize ulaşmanız daha kolay olabilir.

Mesleki anlamda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Doğru olan ne ise, ona yönelmeye çalışın.

Finansal durumunuzla ilgili gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi hedeflerinizi belirleyerek ilerleyebilirsiniz. Zaman kaybettiren ancak size kazanç sağlamayan işleri gözden geçirebilirsiniz. Sağlam bir arkadaşlık çevresi kurmak, moral ve destek açısından size yardımcı olabilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda fazlasıyla hassas olabilirsiniz. İçinizde belirsizlikler hissedebilirsiniz ve karar vermek konusunda zorlanabilirsiniz. Ancak bu duygusal dalgalanmalar sizi güçlendirebilir ve kendinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. İletişim konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir, anlaşmazlıkları önlemek için açık ve net bir iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca, sevdiklerinizle duygularınızı paylaşmak size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın tarihte ilişkisi sona eren bir Balık burcuysan, arkadaşlarının, eski sevgilinle seni bir araya getirme fikrine sıcak bakabilirsin. Auran değişiyor, bunu sende fark ediyorsun. Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, fikirlerini hiç olmadığı kadar açık bir şekilde dile getirebilirsin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı ve ilham verici bir gün olabilir;ve kişisel gelişim fırsatları yakalayabilirsiniz. Dikkatli ve planlı hareket ederek olumlu sonuçlar elde etme potansiyelinizin yüksek olduğunu unutmayın. Ekonomik kararlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. 

18 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizi güçlü tutmak önem kazanabilir. Farklı konularda yeni işlere girişmek isteyebilirsiniz. Mevcut işlerde ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz ortamları seçebilirsiniz. İşlerinizdeki sorumluluk sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Destek alacağınız konular olabilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde tutumunuz verimli olacak olsa da partnerinizden aynı oranda dönüş alamamak sizi şüpheye düşürebilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gerekebilir. Kendini daha iyi ifade etmen ve savunmanı sağlam tutman daha iyi olabilir. Sana tam gaz saldırmaya gelenlere karşı dikkatli olmalısın bugün.

18 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü daha spontane yaşamak isteyebilirsiniz sevgili Balık. Yeni gelişmeler, fikirler ve ilgi alanları güçlü bir şekilde öne çıkıyor. Çok hızlı ilerleyen iletişimlere dikkat etmek isteseniz de zihinsel keşifler veya kendinizi ifade etmek ve bağlantı kurmak için yeni yollar şu anda belirgin. Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanızın önünde neyin durduğunu her zamankinden daha net görebilirsiniz. İster gizli bir yetenek, bilgi veya maddi mal olsun, sahip olduğunuz şeylerden en iyi şekilde yararlanmak için iyi bir zamandır. Şimdi, başkalarının sorunlarını çözdüğünüzü görebilirsiniz. Bunu yapmak iyi hissettirir ve aynı zamanda kendi sorunlarınızdan birini çözmenize de yol açabilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli biranlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün iş, kariyer hayatınız ön plana çıkabilir. Çalışma arkadaşlarınızın desteği sizinle olacaktır. Yeni sözleşmeler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz,başarınızı olumlu etkiliyor. Size sunulan bazı konulara ciddi bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle ilgili kıskançlık dürtüleriniz sizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün, onula güzel kısa yollar yapmak için elinize bir çok fırsat geçecek, bu günü güzel yaşamalısınız..

18 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 33' 26" R
Ay
Koç
09° 21' 05" R
Merkür
Başak
16° 25' 52" R
Venüs
Terazi
25° 00' 02" R
Mars
Yengeç
08° 18' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 44"
Satürn
Balık
15° 12' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 52"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Oğlak
29° 45' 57"
Chiron
Koç
22° 20' 26"
Lilith
Terazi
09° 02' 24"
True Node
Koç
06° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>