Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Daha temkinli olmanız sizin açınızdan iyi olacaktır.

Mesleki anlamda kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Tercihlerinizin her açıdan belirleyici olabileceği bir gündesiniz.

Madsiyatla ilgili konulara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki dengeyi doğru kurduğunuz sürece rahat edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çabalarınızın görülmesini isteyebilirsiniz. Her şey vaktinde gerçekleşir ama o vakte kadar sizin ne yaptığınız, nerede durduğunuz da önemlidir. Sabretmenin sadece beklemek değil, bekleme anı ve yerini de iyi hazırlamak olduğunu bilmelisiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda dengede olacağınız bir güne uyandınız. İlişkilerinizde samimi ve içten olmaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda cesaretli davranabilir ve duygularınızı açıklamakta tereddüt etmeyebilirsiniz. Enerjinizi pozitif düşüncelerle yükseltmeye çalışın, hayatınızın sorumluluklarını hafifletmek için pratik çözümler bulabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda çalıştığın yerle ilgili belirli memnuniyetsizliklerin varsa kendi işinin patronu olma konusunda atağa geçebilirsin. İlişkisi olan ve henüz tatile çıkmamış bir Balık burcuysan, partnerinle kısa bir tatile çıkmaya karar verebilirsin. İlişkisi henüz yeni bitmiş bir Balık burcuysan, aşk yaralarını iyileştirmeye başlayacaksın. Asitli içecek tüketimine dikkat!

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki paylaşımlardan etkilenebilirsiniz. Destek görmenin, takdir edilmenin motive edici yönü neşenizi arttırabilir. Duygusal ve ekonomik açıdan bonkör olacağınız bir gün geçirebilirsiniz; verdikçe almanın yolunu açabilirsiniz.  

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal konular ilginizi daha fazla çekebilir. Yabancılarla ilgili konularda çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir. Gün içinde işleriniz yavaşlayabilir. Kafanızı dağıtmak için seyahatler planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi belirginleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan güvenin hakim olduğu derin bir ilişki yaşayabilirsiniz Sezgilerinizi dikkate aldığınız sürece dostlarınızla paylaşım yapmanızda bir sakınca yoktur.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara karşı kibar olmak iyidir. Ancak insanların senden faydalanmaması için bazen sert davranman gerekebilir. Bugün çevrendekilerle arana iyi bir sınır çizmen gerekecek. İnsanların seni kullanmasına izin vermemelisin.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı kopukluklar, hassasiyetler veya yanlış anlaşılmalar olabilir. Rutinler kararsızlık veya kötü zamanlama nedeniyle zarar görebilir. Olumsuz duygular ve gerginlik, kendinizi aykırı ve uyumsuz hissetmenize alakalı olabilir. Tartışmalarda aşırı ciddi veya sert bir şekilde çıkmamak için dikkatli olmak önemlidir çünkü yanlış yorumlanabilir. Şu an dert ettiğiniz şeyleri düşünerek çözemeyeceğinizi kabul ederek akışına bırakmak en iyisi olabilir. Ayrıntılara odaklanmak büyük resmi gölgeleyebilir. Sabırlı olmak zordur fakat size deneyim kazandırabilir. İç sesiniz bunun ilerlemek için doğru zaman olmadığını söylüyor.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. Bugün yakın ilişkilerinizden farklı anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. Çevrenizle aranızda gelişen bir rekabet duygusu var, oysa buna gerek yok.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konulara odaklanabilirsiniz ancak sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir ve bazı süreçleri geciktirebilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Duygusal gerilimlerden uzak durmalı ve kendinizi rahatlatacak ortamları tercih etmelisiniz. Yoğuntemponuz sizi yorgun düşürüyor ve sinirlerinizi de olumsuz etkiliyor. Son günlerde mide kramplarınız bu yüzden. Bugün, endişe duymanıza gerek yok. Yapacağınız anlaşmalar da, şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanmalısınız.Çevrenizde bir çok organizasyonlarda yer alacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.Duygusal ilişkinizde,birlikteliğinizi güçlü kılmak için bazı fedakarlıklar yapmalısınız. Onun sizi tanımasına fazla fırsat vermiyorsunuz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>