Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çözüm Yolları Arıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2023, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Duygularınızı net olarak ifade etmek istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmaya çalışın. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Sonuçların belirleyici olabileceğini unutmamalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Yarar sağlayabileceğiniz gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz de var. Başarıya ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilginizin, tecrübenizin farkında olmak size her zaman özgüven kazandırır. Bugün bun birikimlerinizi kullanabileceğiniz ortamlarda bulunabilir, yeni bir kapı aralayabilirsiniz. Hiçbir şeyin aynı kalmamasını pozitif yöne çekebilirsiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün ilişkilerinizde daha fazla yakınlaşma ve anlayış arayışı içinde olabilirsiniz. Partnerinizle iletişimi güçlendirmek için zaman ayırın ve duygusal bağınızı derinleştirin. İş hayatınızda ise yaratıcılığınızı kullanarak yeni fikirler ve projeler geliştirebilirsiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Neptün, bugün Güneş ile karşıtlık yapıyor. Sorunlarını çözmek için farklı çözüm yolları arıyorsunuz. Maddi olarak kazanç elde etmek için yeni fikirler üreteceksiniz. Kendinize her anlamda yetmek istiyorsunuz. İlişkisi olan Balık burcuysanız işinizi erkenden bitirip sevgilinizin yanına gitmek isteyebilirsiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Temiz ve bakımlı olmanın sadece fiziksel olarak da mental olarak da sizi besleyeceğini unutmamalısınız. Yedikleriniz kadar sizi yiyip bitiren konular üzerinde de düşündüğünüzde bunun ne demek olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. İş görüşmelerinde ya da çalışma yapmakla ilgili gündemler doğduğunda kalıcı bir karara varmak konusunda iyi düşünmelisiniz. 

19 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yaşadığınız olayları sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişikliklerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yaşanan olaylara olduğundan daha farklı bakış açısıyla bakabilirsiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinizi dikkatli şekilde analiz edin. İşinizle alakalı önünüze gelebilecek en ufacık problemde çok fazla hırslanabilir ve soruna odaklanabilirsiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediklerine ulaşmakta zorluk yaşamak motivasyonunu etkilememeli. Kendini programına adamaya devam ettikçe başarının sana gelmesi kaçınılmaz olacak. Başarıyı kovalamaya devam etmelisin.

19 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün daha yüksek düzeyde bir özgürlük ve esenlik arıyor olabilirsiniz. Günün ilk yarısındaki konuşmalar muhtemelen ödüllendirici ve ilham verici olacaktır. Yaratıcı ilham bir partnerden veya yakın bir arkadaştan gelebilir. Başkalarının sizi doğru görmemesi olasıdır ve ne kadar cazip olursa olsun, sonuçta sizin aleyhinize olacağı için şimdiki zamanda rahatsızlıktan kaçınmak için bunu teşvik etmemek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Birisi size kesin bir yanıt veya taahhüt için baskı yapıyor gibi görünüyorsa kaçmak isteyebilirsiniz. Sizi hayal kırıklığına uğratanlardan ziyade size ilham veren hayallere bağlanmak çok daha iyi olduğundan, mevcut planlarınızda ve vizyonlarınızda görebileceğiniz boşluklardan korkmayın. Büyük kararları bekleyin ve harekete geçmek yerine gözlemlemeyi hedefleyin.

19 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda yanılma payınızın bile olması, sizi çileden çıkarmaya yetiyor. Konuşurken emir verir gibi bir tavır içinde olmanız, en yakın arkadaşlarınızın bile tepkisini çekiyor. Bu konuda gerçekten çok dikkatli olmalısınız.

19 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalde alışık olduğunuzdan çok daha yüksek düzeyde bir enerji hissediyorsunuz. Ne yazık ki bu enerji her an şaşırtıcı bir şekilde patlayabilir. Öfke, kibir veya saldırganlık şeklinde tezahür ederek, sizin için tatsız olabilecek sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden şimdilik elinizden geldiğince çatışmalardan kaçınmaya çalışın ve mümkün olduğunca uzlaşma yoluna gidin.

19 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan daha net yarar sağlayacaksınız. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek istiyorsanız biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

19 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenizi sağlayacak. Sonunda siz karlı çıkarsınız. Yeniilişkilerine girmekten kaçının. Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz. Yakın zamanda işinizde size olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar çıkacak. Yüklü harcamaları dondurma yoluna gitmelisiniz. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak.

19 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 19' 31" R
Ay
Boğa
21° 30' 39" R
Merkür
Başak
21° 41' 11" R
Venüs
Terazi
28° 27' 17" R
Mars
Yengeç
09° 53' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 07"
Satürn
Balık
14° 59' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 29' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 32"
Lilith
Terazi
09° 21' 13"
True Node
Koç
06° 38' 19"
Son Güncelleme : 21/09/2024 23:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>