Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailenize Vakit Ayırıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi duygusal olarak daha güçlü ve iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir zorluk da yaşanmayacak. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını sağlamanız gereken bir süreçtesiniz.

Her şey istediğiniz gibi şekillenmeye başlayabilir. Nedenler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Etkin adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda biraz daha dengeli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünyanın binbir türlü halinin olduğunu düşünebilirsiniz. Ama ileride iyi günlerin de olabileceğini, olduğunu unutmadan bunu yapın. Kendinizi neye layık gördüğünüzün farkında olmalısınız.

17 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, içsel huzurunuzu bulma zamanı! Yoga yapın, meditasyon yapın veya sakin bir gün geçirin. Kendinize özel bir zaman ayırarak dinginliği yakalayın ve sizler için yoğun geçme ihtimali olan pazartesiye hazır olun.

17 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalık bir Pazar kahvaltısı ile güne ‘merhaba’ diyorsunuz. Ailenizle bir arada olmak sizi mutlu ediyor. Çalıştığınız ortamın havasını değiştirmek için hoş kokulu bir çiçek satın alabilirsiniz. Masanızın güzelleşmesi sizi olumlu etkileyecek. Evli Balık burcuysanız, eşinizle ortak zevklerde buluşmak aranızdaki uyumu arttırıyor.

17 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalbinize hem fiziksel hem de duygusal olarak iyi hissettirecek şekilde bakmalısınız. Yorulduğunuzda arayabileceğiniz insanlar olduğu için şanslısınız, bu şansınızı taze ve yüksek tutmak için bu insanlara olan bakış açınızı iyileştirmelisiniz. Kendinizi hayatınızdan uzaklaştırmayın.

17 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı daha anlaşılır ifade etmeye çalışmalısınız. Maddi konularda da gerçekçi olmak gerekiyor.

17 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleğinizi sosyal bir hal içerisinde icra etmenin keyfine varabilirsiniz. Üst üste gelen güzel haberler kontrolünüzü kaybetmenize neden olmamalı.

17 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlar senden bir şey saklıyormuş gibi düşünebilirsin. Her şeye inanmayıp gerçeği kendin öğrenmek isteyebilirsin. Bunu yaparken kalp kırmamak senin için daha iyi olacak.

17 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, kişiliğinizin daha derin girintileriyle uğraşırken bir denge bulmak istiyorsunuz ve bu özelliğiniz bugün özellikle belirgin. Sadece onları çözmeye çalışmak yerine, en derin duygularınızı hissederek ve deneyimleyerek zaman geçirmeyi düşünün. Sizi gerçekten motive eden ve harekete geçiren şeylerle temasa geçmenize kesinlikle yardımcı olabilir. Bugün bazı şeyleri kendinize saklama eğiliminde olsanız da biriyle zihinsel olarak bağlantı kurmak için iyi bir zaman. Moralinizi küçük sorunların üzerine çıkarmanıza yardımcı olacak daha büyük bir göreviniz ve daha büyük hedefleriniz var. Bunlar muhtemelen daha tatmin edici maceralar, öğrenme, rehberlik etme veya paylaşmaya yönelik planlar etrafında dönecektir. Sorumlulukları omuzlama konusunda kendinizi iyi hissediyorsunuz ve yaşamınızın bu döneminde kurduğunuz bağlantılar özellikle anlamlı olabilir.

17 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Bugün kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinçaltınız maddi kaygılarla dolu ve beklediğiniz performansı alacaksınız.

17 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı zapt etmekte zorlanacaksınız. Kontrolsüz bir şekilde su yüzüne çıkabilirler. Ani bir hareketle öfkenizin tetiklenmesine izin vermeyin. Aksi takdirde etrafınızdakileri ve karşılaştığınız herkesi kışkırtacaksınız. Bir denge bulmaya ve sakinliğinizi yeniden yakalamaya çalışın ve diğer insanlara karşı daha anlayışlı olun.

17 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimden kaynaklı bazı sorunlar ve sıkıntılar gündeme gelebilir. Ev ve aile hayatınızda sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışmalısınız. Sürekli olarak koşuşturma içerisindesiniz ve bu da ister istemez sizi çok fazla zorluyor. Davranışlarınızı biraz olsun toparlamaya ve dengelemeye çalışın.

17 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hüsranla biten ilişkileriniz sizi duygusal anlamda ürkek biri yapmış, gereksiz korkular barındırıyorsunuz. Cesaretli olmak ve şansınızı zorlamak için uygun bir dönem! Mesleki konularda nazik ve şefkatli olmaya çalışın. Gerek üstlerinizle ilişkilerinizde, gerekse çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olacaksınız. Fikirlerinizle ve yaptıklarınızla dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var!

17 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 18' 18" R
Ay
Boğa
21° 12' 36" R
Merkür
Başak
21° 38' 52" R
Venüs
Terazi
28° 25' 46" R
Mars
Yengeç
09° 52' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 03"
Satürn
Balık
15° 00' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 17"
Neptün
Balık
28° 29' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 35"
Lilith
Terazi
09° 21' 05"
True Node
Koç
06° 38' 18"
Son Güncelleme : 21/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>