Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sosyalleşiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, nedenlere çok fazla takılı kalıyorsunuz ve bu da ilişkinizden yana huzursuzluk yaşanmasına sebebiyet vermekte. Düzenli ve dengeli olabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Sakin adımlar atmanın yollarını aramalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Başarıya odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Koşullar lehinize dönmeye başlayacaktır.

Maddiyatla ilgili ufak tefek aksaklıklar gündeme gelebilir. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Odaklanmaya çalışmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı hep aynı akışta devam ettirmek yerine bazen ritmi ve akan yolu değiştirmeye çalışabilirsiniz. Bu size başta korkutucu gelsede bunda korkulacak bir şey olmadığını yaşadığınızda göreceksiniz. Değişimden korkmadan cesur adımlarla ilerleyin.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugünve sağlık konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. İş yerindeki sorumluluklarınızı tamamlarken sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Kendinize zaman ayırın ve dinlenin.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev işlerinden kendinize vakit ayıramadığınızı fark edeceksiniz. Arkadaşlarınızla dışarı çıkmak için planlar yapıyorsunuz. Ev dışında farklı bir alanda olmak sizi mutlu edecek. Finansal konularda geleceğinizi güvence altına almak isteyebilirsiniz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, ilişkinizin sıradanlaştığını düşünebilirsiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir hayale yatırım yapmanın ürkütücü ya da yanlış bir tarafı yoktur. Bunu doğru temeller üzerine kurarak yaptığınızda kayıpları en aza indirebilirsiniz. Özellikle yatırım vefikrine dönüşecek planlarınızla ilgili araştırmalar yapmak adına iyi bir gün olabilir.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı birya da bir para durumu yüzünden kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Para durumunuza özen göstermelisiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki konularda sebep-sonuç ilişkisini sağlıklı kurabilmeniz çok önemli olacak. Bu durum hayrınıza kararlar almanıza vesile olabilir.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ev işleri ile ilgilenmek seni yeterince meşgul edecek. Temizlik ve düzenleme işleri sayesinde kendini olduğundan daha iyi hissetmen mümkün olabilir. Yaşadığın yer ile ilgili müdahaleler sayesinde kontrolü sağlamak iyi olacak.

16 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, her türlü gömülü arzuyu ve bazen de kızgınlığı, öfkeyi veya hayal kırıklığını ortaya çıkarıyor. Bu enerji altında güçlü bir arzu veya dürtüyle bağlantı kurabilirsiniz. Bazı konulardaki arzularınızın yerinde duramadığını hissediyorsanız, bir hobiye veya heyecan verici bir projeye daha fazla ilgi göstermeyi seçebilirsiniz. Finans veya kariyer konularında bir şeyler yapmak veya bir konuyu daha derinlemesine veya cesurca araştırmak için iyi bir zaman. İç dünyanızla ilgili yeni fikirler ve keşifler güçlü bir şekilde şekillenebilir. Şu anda özellikle beceriklisiniz ve altından kalkamayacağınız hiçbir şey yok.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, çevrenizde fikirlerinizi ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Davranışlarınız bazı kişilerin hoşuna gitmiyor.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ofistearkadaşlarınıza karşı daha ölçülü, daha sabırlı olmalısınız. Hedefiniz nitelik olmalı, nicelik değil! Tartışmalar konusunda diplomatik davranın. Bu kural özel hayatınız için de geçerli. Başkalarını fena halde sinirlendiriyorsunuz. Sevdiklerinizle daha fazla görüşürseniz, olaylara sizin açınızdan da bakabilmeyi öğrenirler. Bıkkın ve gerginsiniz; biraz huzur bulmaya çalışın. Dengeyi yakalamak için kısa bir tatile veya biraz eğlenceye ne dersiniz?

16 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, ameliyat veya özel hayatınızla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. İletişimde bazı durumları abartabilirsiniz. Çalışma hayatınızda veya gündelik işlerinizde şans sizinle olacak. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. İşinizde aceleci davranmaktan, ani kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gün. Gün içerisindearkadaşlarınızla tartışmalara girmemeye çalışın. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bazı açıklarınızı kapatacaksınız

16 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 19' 56" R
Ay
Boğa
21° 36' 40" R
Merkür
Başak
21° 41' 58" R
Venüs
Terazi
28° 27' 48" R
Mars
Yengeç
09° 53' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 08"
Satürn
Balık
14° 59' 53"
Uranüs
Boğa
27° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 29' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 31"
Lilith
Terazi
09° 21' 16"
True Node
Koç
06° 38' 19"
Son Güncelleme : 21/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>