Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlgi Görmekten Hoşlanıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Toparlanmanız gereken bir gündesiniz.

Size verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışın. Doğru adımlar atmak, başarıyı da beraberinde getirecektir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

Parasal konularda daha dikkatli ve öncü olmaya çalışın. Harcamalar konusunda abartıya kaçtığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir. Bilinçli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir karar aşamasında hissedebilirsiniz. Düşüncelerinize ve hislerinize zaman tanıyın. Çevrenizden alacağınız fikirler ve geri dönüşler, sizin zannettiğiniz gibi olmayan durumları görmenizi sağlayabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün finansal konulara odaklanmanız gerekebilir. Antlaşmalar yapabilir, yatırımlarınızı gözden geçirebilir veya borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Ayrıca, ilişkilerinizde de güçlü bir bağ kurma fırsatınız olabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Size ilgi gösterilmesinden ve şımartılmaktan hoşlanıyorsunuz. Partnersizle bu konu hakkında konuşmalar yapsbilirsiniz. Yeni aldığınız kitaba başlamak için sabırsızlanıyorsunuz. Yeni bilgiler öğrenmek size keyif veriyor. Evde yemek yapmak istemediğiniz bir gündesiniz. Akşam yemeni dışarıdan söylemek isteyebilirsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün zamanınızı herhangi bir işe ayırmak istemeyebilirsiniz. Ailenizle vakit geçirmek, gecikmeli işleri ve sorunları halletmek üzerinizdeki yükü hafifletebilir. Özür dilenmesi gereken bir konuşma gündeminize gelebilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. İşlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla bilgi almanız gereken durumlar olabilir. Sizden daha yetkin kişilerle görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. Olayları netleştirmeniz gerekebilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aileniz ve evinizle alakalı yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Bu düzenlemeler neticesinde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hakkında vereceğin bir karar hayatının çok farklı bir yönde gitmesine sebep olabilir. Bulunduğun ortamı değiştirmeyi dahi düşünebilirsin. Vereceğin kararları sevdiğin ve güvendiğin arkadaşlarınla beraber konuşmakta yarar var.

13 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden daha esnek olmanız mümkün. Şu anda hayatınızda yeni bir kafa karışıklığı var ve bu, günlük rutininizi bir kaosa sokabilir. Yapabileceğiniz tek şey, elinizden geldiğince bundan kaçınmak, problemli insanlardan uzak durmak ve ileriye doğru ivmenizi kesinlikle zorunda olduğunuzdan daha fazla yavaşlatmamaya çalışmaktır. Kimsenin dramına kapılmamaya çalışın. Başkalarıyla iyi geçinmek bugün sizin için gerçekçi olmayan bir hedef olabilir ancak bu, gününüzün çatışmalarla dolu olacağı anlamına gelmez. Kendinizi gülümsetecek kadar önemli olan insanlarla hâlâ iyi geçinebilirsiniz. Grubun geri kalanından ayrılacağınız ve bazı egoları zedeleyeceğiniz anlamına gelse bile, önce kendi gündeminizi takip etmekten çekinmeyin. Üstelik kararlılığınıza sandığınızdan daha çok hayran kalıyorlar.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz. Her türlü ilişkiniz için yoğun bir dönem. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Zihinsel enerjinizin önemli olduğu günlerinizden biri.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlükrutininizi yerine getirmekte zorlanıyorsunuz. Bugünkü koşullarınız pek ümit verici değil ve yapacağınız işlerde başarılı olma ihtimali düşük. Siniriniziarkadaşlarınızdan çıkarmaya kalkışmayın. Ayrıca kendinizi çevrenizdekilere kapatmayın, içinize kapanmanızın size hiçbir yardımı olmayacaktır. Ailenizin yakınlığına sığının ve bu yardımcı kaynaktan uzanan eli kabul edin. Gelen destek sayesinde bu zor zamanı atlatabileceksiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık konularında bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hassasiyetiniz karşı cinsle aranıza girebilir. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve aşk hayatınızı şekillendirebilecek teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. Mesleki konularda kendinizi ifade etmeniz çok kolay olacak. Olaylara daha gerçekçi bakacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde, grup çalışmalarında tavrınızı net olarak ortaya koymanız gerekiyor. Masraflarınızı azaltma yolunu seçin. Yakında sizi üzecek bir para kaybı görünüyor. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak

13 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 22" R
Ay
Boğa
22° 12' 43" R
Merkür
Başak
21° 46' 36" R
Venüs
Terazi
28° 30' 50" R
Mars
Yengeç
09° 55' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 17"
Satürn
Balık
14° 59' 42"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 25"
Lilith
Terazi
09° 21' 33"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>