Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%
Önüne Bakıyorsun Günün Mottosu

Aşk ve ilişki hayatınızda ne düşündüğünüzü ve ne hissettiğinizi net olarak belli etmek isteyeceksiniz. Sorunların yavaş yavaş son bulma ihtimali var.

Mesleki olarak biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun adımlar atmanız daha doğru olabilir.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Işığınız ve enerjiniz yüksek olabilir. Kendinizi bu yüksek duyguda tutmaktan çekinmeyin. Bugün geliştirmeniz gereken yönleriniz üzerinde durarak hayatınıza nasıl farklı kapılar açacağınızı düşünebilirsiniz.

19 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda farklı ve yaratıcı çözümler bulabilir, projelerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak konusunda cesaretli olabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Sağlık konularında ise stresle baş etmek için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Enerjinizi dengelemek için beslenmeye ve dinlenmeye özen göstermelisiniz.

19 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında seni etkileyen olumsuz olaylara karşı bakış açını değiştirmeye başlıyorsun. Yaşadıklarını tecrübe diyecek ve önüne bakacaksın. Arkadaş ilişkilerinde duygusallığını biraz geri plana atmak isteyeceksin. İş yerinde her işe senin koşman artık sabrını taşırıyor. Kendine farklı birbulmak isteyebilirsin.

19 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden gelen elinizden de gelecektir. Kendinizi buna inandırdığınızda yapabilecekleriniz sizi bile şaşırtabilir. Kendinizle ve hayatınızla ilgili farkındalıklarınız, kendinize göstermediğiniz iyiliği göstermeniz için size bir kapı aralayabilir.  

19 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgileriniz kuvvetleniyor. Para konularında riskli alanlardan bir süre uzak durmanız iyi olabilir. Öte yandan kendinizi şımartma eğilimindesiniz. Zevkler ve eğlenceye dair harcamalarınızda artış gözüküyor. Biraz daha hesaplı olmaya çalışın. Sevecen ve duyarlı tavırlarınız sayesinde çevrenizde kalabalık bir hayran kitlesi oluşacak.

19 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eğer isteklerinizin gerçekleşmesini istiyorsanız uzun vadelerde çaba göstermeyi göze almanız gerekebilir. Aşk konusunda birtakım gelişmeler yaşanabilir.

19 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların seni fark etmesi için bir şeyi en mükemmel haliyle yapman gerektiğini unutmalısın. Bugün sevdiğin insanların seni olduğun gibi kabullendiğini ve her şeyde mükemmeliyet aramadıklarını hatırlaman gerek.

19 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bu günlerde hayatınızın arka planında olanlara odaklanabilirsiniz. Buradan elde ettiğiniz çıkarımlar, kendinizi daha sorumlu ve yetenekli hissetmenizi sağlayacak. Şimdi yeni bir dönemin başında olabilirsiniz, bu yüzden mümkün olduğunca olumlu düşünerek ve kendinize inanarak bu dönemden en iyi şekilde yararlanmayı hedefleyin. Zamanla kendinizi giderek daha dışa dönük hissedeceksiniz ve daha çok kendinizi ortaya koymakla ilgileneceksiniz. Hayatınızı gerçekten iyileştirecek kararlar ve değişiklikler yapmak için normalden daha fazla güce sahipsiniz. Yine de, bugünün çoğunu evinizde ve aile evinizde geçiriyor ve akışa kapılmak için biraz daha zaman ayırıyorsunuz.

19 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamsal konulara uygun adımlar atmalısınız. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Ufak tefek problemlerle uygun adımlar attığınız sürece çok sorun yaşamayacaksınız. Güzel gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekmekte.

19 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

19 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailevi sorunlar yaşasan da ailen senin için önemli. Onları ihmal etmemelisin. Karşılıksız verdiğin sevgi sana katlanarak döner. Ailen, köklerin ve genlerinden gelen pozitif güçler sana akıyor. “Karmamdaki olumsuz enerjileri reddediyorum” de. Sen çok şanslı birisin.

19 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. Yetenekleriniz ve disiplininizledünyasında adeta parlıyorsunuz. Fakat bugünlerde hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak. Konuyla ilgili karşılaşacağınız tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olabilir. Ödeme dengenizi iyi ayarlamanızda fayda var.

19 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
02° 22' 36" R
Ay
Aslan
13° 37' 24" R
Merkür
Akrep
17° 45' 36" R
Venüs
Yay
09° 03' 22" R
Mars
Yengeç
26° 17' 31" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 35"
Satürn
Balık
13° 04' 60"
Uranüs
Boğa
26° 09' 24"
Neptün
Balık
27° 38' 13"
Plüton
Oğlak
29° 41' 03"
Chiron
Koç
20° 43' 54"
Lilith
Terazi
13° 03' 39"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 25/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>