Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hızlı Bir Gün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, karmaşık durumlar yaşanabilir. Kendinizi ifade ederken biraz daha sabırlı olmalısınız. Her şeyin istediğiniz gibi şekillenmesi için zamana ihtiyacınız var.

Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin bu süreçte daha önemli olabileceğini de unutmayın.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Her şeyin hemen olmasını istiyorsunuz ancak bu şu an için pek mümkün değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili balıklar, hayallerinizi gerçekleştirmeye bugün çok daha yakın hissediyorsunuz. Geleceğinizle alakalı planlar yapabilirsiniz. Yakınlarınız sizi destekliyor. Önemli adımlar için uygun bir gün. Bir yerden başlamanız gerekiyor ve bugün çok uygun.

19 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal açıdan karmaşık hissedebilirsiniz. İçsel çatışmalarınızı çözmek ve dengeyi sağlamak için zaman ayırmanız gerekebilir. İletişimde dikkatli olun, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırarak huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne hızlı bir başlangıç yapabilirsin. E-postaları yanıtlamak, önemli görüşmeler yapmak veya sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunmak için uygun bir gün. Kendi öğrenme yolculuğunda ilerlemek istiyorsun. Yeni bir kitap okuyabilir veya online bir kursa kaydolabilirsin. Yakın arkadaşının sıkıntıları seni bunaltabilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden/eşinizden gelecek destekler gündem olabilir. Ortağı ya da hak sahibi olduğunuz durumlar, finansal açıdan daha dengeli olmanızı sağlayabilir. Bugün harcama kalemlerinizi belirlemek, ihtiyaç ve istekleri düzene koymak bu kaynakları daha yerinde kullanmanıza yardımcı olacaktır.

19 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konuları tamamlamak isteyebilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular, girişim, tazminat ödenmesi gibi konularla ilgili işlerinizin kolayca hallolacağı bir gündesiniz. Yapmanız gereken işleri ertelemeyin ve inançlı olun.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer sana yaramayan bir ilişki içerisindeysen bugün bu durumu sonlandırmak isteyebilirsin. Eğer bu iletişim sadece arkadaşların ile alakalıysa o zaman bu arkadaşlıkları bir yola koyman gerekebilir. İnsan ilişkilerinde senin sözün geçecek bugün.

19 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün samimi ve motive bir ruh halindesiniz, sevgili Balık. Her zamankinden daha hırslı olabilirsiniz ve sadece pratik meselelere değil, aynı zamanda kişisel hayatınıza da sağlam bir yenilik ruhu getirmek için iyi bir zaman. Sorumluluklar ve ev hayatı arasındaki denge, her iki taraftan gelen talepler oldukça güçlü olduğu için biraz bozulmuş hissedebilir. Oraya ulaşmak bir süreç olsa da şu anda bunun üzerinde daha fazla çalışıyorsunuz ve bu tatmin edici. Gün ilerledikçe, esnekliğinizi geliştirmenize yardımcı oluyor. Benzersiz algınız, tavsiyeleriniz veya bakış açınız ilgi odağı olabilir. İnsanlar sizi fark eder ve işleri farklı yapmak başarı getirebilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel sohbetinizle çevrenizi etkileyecek ve zıt fikirlere karşı etkileyici bir konuşma yapacaksınız. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz. İlginç bir gün.

19 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla yeni kararlar alabilirsiniz ancak sağlığınıza ve gündelik hayat akışınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arzularınıza gem vuramazsınız. Bugün farklı bir şeyler yapmanız için, Venüs size her türlü desteği veriyor. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Partnerinizin huyunu bildiğiniz halde, isteklerine karşı gelerek, çileden çıkmasına neden oluyorsunuz.Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, küçük problemlere de neden oluyor.

19 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>