Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendinizi Yorgun Hissedebilirsiniz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hislerinizi doğru anlamda aktarmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekmekte. Güzel gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Meslek hayatınızı yakından ilgilendiren bazı kararlar alabilirsiniz. Beklenmedik gelişmelere de her açıdan hazırlıklı olmanız gerekiyor. Tadınızı kaçırabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her türlü harcamadan kaçınmalısınız. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda karşınıza çıkabilecek tüm sorunlardan ve sıkıntılardan uzak durmaya çalışmalısınız. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Etkin adımlar atmak için doğru zamanı kollamanız gerekiyor. En doğrusunu yapabileceğiniz bir gündesiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, kendinizi duygusal olarak ifade etmek ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi derinleştirin ve duygusal bağlarınızı güçlendirin.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının acılarını çok kolay bir şekilde üstünüze alıyorsunuz. Telepatik bağlar kurmanın yorgunluğunu üzerinizde hissedebilirsiniz. Zaman zaman yaşadığınız baş ağrılarınızın gerçek nedenini öğrenmek için doktor fobinizin üstesinden gelmek isteyebilirsiniz. Çalışan bir Balık burcuysanızyerinizde yaşanan bir problem yeniarayışı içerisine girmenize neden olabilir.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilmediklerinizi öğrendiğinizde tepkilerinizi olumlu yönde değiştirmelisiniz. Kendinize ya da çevrenize yüklenmek yerine anlamaya ve neler yapabileceğinize odaklanmanızda fayda var. İnsanlara bazı konularda prim vermediğinizden emin olun.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak gerek. İlerleyen saatlerde iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Bunları kişisel algılamamalısınız. Esnek kalın.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öz disiplininizi geliştirebileceğiniz ve sıkılganlığınızı bir kenara bırakabileceğiniz bir zaman diliminden geçmektesiniz. Duygusal konularda yaratıcı olmaya çalışın.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların üstüne geldiğini, bu durumun seni gereksiz strese soktuğunu düşünebilirsin. Her şeyi kişisel algılamamak durumu atlatmakta sana yardımcı olacak. İnsanlara karşı anlayışlı olmakta yarar var.

2 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün olarak canlanmanızı sağlıyor. Şimdi rahatlamak veya odaklanmak her zaman kolay olmayabilir ancak aynı zamanda meraklı ve bağlantılısınız. Bir sorunu, gizemi çözen veya önemli bir gerçeği ortaya çıkaran kişi siz olabilirsiniz; planlar çizilebilir ve sorunlar çözülebilir. Duygusal konularda da daha fazla düşünmek veya konuşmak faydalı olabilir. Yakın ilişkilerde kafa karıştırıcı güç dinamiklerini veya para meseleleriyle ilgili sorunları çözmeye motive olabilirsiniz. İnsanlar zekanıza adeta hayran kalıyor.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün'den olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan istediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bire bir iletişimde dikkatli, temkinli davranmanız gereken bir gün, yanlış anlamalar çok farklı ve istenmedik yerlere varabilir, unutkanlığa ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır kuşkulandığınız konular yavaş yavaş açığa çıkmaya başladı. Sevdiğiniz insana ne kadar haksızlık ettiğinizin farkına varacaksınız. Özür dilediğiniz takdirde her şey eskisi gibi olacak. İş ilişkileriniz içinde biriyle sürdürdüğünüz dostane yakınlaşmalarda, önümüzdeki günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Çok karlı bir alış verişin eşiğine geldiniz, bu fırsatı değerlendirin. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçınmalısınız

2 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 29" R
Ay
Boğa
18° 17' 38" R
Merkür
Başak
21° 16' 24" R
Venüs
Terazi
28° 11' 02" R
Mars
Yengeç
09° 46' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 21"
Satürn
Balık
15° 00' 54"
Uranüs
Boğa
27° 05' 28"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 05"
Lilith
Terazi
09° 19' 45"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>