Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeteneklerinizi Geliştiriyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Genel olarak hata yapmayacağınız bir gün.

Ani kararlar vermekten kaçınmalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Harekete geçmek için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Olumsuzluklara da çok fazla takılı kalmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Harekete geçmek ve elinizdekileri doğru değerlendirmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgilenebilirsiniz. Bu sayede çevrenizdeki bazı insanların olumsuz düşüncelerinden sıyrılma şansınız olabilir. Hayatınız boyunca kimseye güvenmemeyi değil, güvenmenin kriterlerinin ne olması gerektiğini düşünmelisiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün ortaklaşa çalıştığınız projelerde daha fazla odaklanma gerekebilir. İşbirliği ve uyum içinde çalışarak daha başarılı olabilirsiniz. Aynı şekilde, ilişkilerinizde de daha fazla anlayış göstermek ve fedakarlık yapmak önemli olacak.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah erkenden kalkıp evdeki işlerinizi tamamlıyorsunuz. Bugün kendinize vakit ayırmak istiyorsunuz. Uzun zamandır aklınızda olan alışverişe sonunda vakit buluyorsunuz. Enstrüman çalan Balık burcuysanız, yeteneklerinizi daha da ilerletmek istiyorsunuz. Bu işten para kazanmanın yollarını arayacaksınız.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer planlarınıza sahip çıkmalısınız. Bir işinizin olması ya da olmamasına değil, elinizdeki verileri kullanabilmeye ya da öğrendiğiniz bir konuyu geliştirebilmeye odaklanın. Bu odak noktasından çıkmadığınızda istediğiniz konuma ve kazanca erişmeniz kolaylaşacaktır.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Bugün dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Olgunluk gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kendinizi daha fazla ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğal bir gerginlik süreci ile karşı karşıya kalabilirsiniz ancak bu süreç hem gecici hem eğiticidir. Kriz yönetimi konusundaki başarınıza odaklanmalısınız.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında değişiklik yapmaktan çekinmemelisin. Ufak değişiklikler bile kendini iyi hissetmek için yeterli olabilir. Değişim yardımıyla işlerini ilerletmek bile mümkün olacak ve daha fazlası için motive olman kolaylaşacak.

27 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün biraz gergin ilişkiler mümkün çünkü duyduklarınız hikayenin tamamı olmayabilir veya duygusal önyargılarla çarpıtılmış gerçeğin tam olarak ne olduğunu bilmek zor olabilir. Birisi geçmişi gündeme getirebilir ve bu durum artık rahatsız edici olabilir. Nitekim savunmacı bir yaklaşım hakim olduğundan açık görüşmelerin gerçekleşmesi pek olası değildir. Duyduklarınızı yalnızca eğlence olarak değerlendirdiğiniz sürece, muhtemelen kendi duygularınızla ilgili artan netliğin tadını çıkaracaksınız. Becerilerinizi geliştirmenin de tadını çıkarabilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız şeyleri keşfetmek için ek kaynaklar mevcut olabilir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygularınızı çevrenize rahatlıkla yansıtabilirsiniz. Daha anaç, fedakar bir tutum sergileyebilirsiniz. Kişisel gelişim alanına yönelebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin

27 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili planlarınızda değişiklikler olabilir. Düşüncelerinizi açıklamadan önce bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var. İyimser ve sakin olmaya çalışın. Mesleğinizle ilgili sabır ve azminizin karşılığını almak üzeresiniz, arzu ettiğiniz sonuca bu kadar yaklaştıktan sonra geri dönmek olmaz, biraz daha dişinizi sıkın. Bazı borçlarınızı kapatmak için paraya ihtiyacınız var! Ailenizin bu konudaki desteğini çekinmeden kabul edin. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız

27 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 08' 07" R
Ay
Boğa
18° 41' 50" R
Merkür
Başak
21° 19' 30" R
Venüs
Terazi
28° 13' 04" R
Mars
Yengeç
09° 47' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 27"
Satürn
Balık
15° 00' 46"
Uranüs
Boğa
27° 05' 27"
Neptün
Balık
28° 29' 51"
Plüton
Oğlak
29° 44' 22"
Chiron
Koç
22° 14' 01"
Lilith
Terazi
09° 19' 56"
True Node
Koç
06° 38' 11"
Son Güncelleme : 21/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>