Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Öfkenizi Kontrol Etmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Venüs bugün Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu yerleşim, önümüzdeki birkaç hafta boyunca ruhunuza romantizm ve sıcaklık getirerek size kendinizi sevmenin, eğlencenin ve yaratıcılığın önemini hatırlatacak.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Sizi huzursuz eden her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya adım adım yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli ve dikkatli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları gözünüzde çok fazla büyütmemeli ve ona göre adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazanç sisteminizin yenilenmesi, kararları kendinizin alması sizin için hayati önem taşıyabilir. Yüzünüzde güller açacakken bahçenize dikenlerin değmesine karşı duruşunuzu değiştiriyorsunuz. “Bundan sonra önce ben” demeyi öğreneceksiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün duygusal anlamda karmaşık hisler içerisinde olabilirsiniz. İçsel dünyanıza odaklanmak ve duygusal dengeyi bulmak için zaman ayırmanız gerekebilir. İş hayatınızda ise, sorumluluklarınızı tamamlamak için disiplinli bir şekilde çalışmalısınız.

29 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorucu geçen bir haftanın bitmesi sizi rahatlatıyor. Arkadaşlarınıza dışarı çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Öfkenizi kontrol edememek ailenizde aranızın gerilmesine sebep oluyor. Bu konuda kendinizi eğitmek istiyorsunuz. Yeni alacağınız telefon için sabırsızlanıyorsunuz. Kısa zaman önce görüştüğünüz eskiarkadaşınızla tekrar bir araya geliyorsunuz.

29 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanın akışı değil bu akışa neler katabildiğiniz her zaman daha değerlidir. Tamamen her şeyi bırakmanın sizi içten içe huzursuz ettiğini gördüğünüzde bunu değiştirmek daha kolay olabilir. Bazı somut gelişmelerin, sosyal çevreden alacağınız haberlerin etkisini hayatınıza çevirmeye çalışabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz konularda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız konularda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Gün içinde başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirseniz, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Gün içinde cesur davranabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir tarafınız anın tadını çıkartmak isterken diğer tarafınız gündelik streslere kendini çok fazla verebilir. Dua ya da ritüellerinizde güzel ve yapıcı çözümler alabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişe dönük düşüncelerin olabilir bugün. Daha önceden yaşanan negatiflikleri gözden geçirebilirsin mesela. İhmal ettiğin konuları ve insanları önceliğin haline getirebilirsin. Eksikleri gidermek ve hataları görmek için iyi bir gün olacak.

29 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün para, mülkiyet, değerli eşyalar, değerler, yetenekler, sorumluluk paylaşımı ve güç dinamikleri konularında bir dönüm noktası olabilir. Bir konuyu daha net görüyorsunuz ve kendinize karşı dürüst oluyorsunuz, bu da ferahlatıcı olabilir. Son zamanlarda kişisel veya romantik hayatınıza olağanüstü derecede dalmış olsanız bile, arkadaşlarınızı dahil ederek, ve daha önemli ihtiyaçları göz önünde bulundurarak yaşamınızdaki dengeyi yeniden sağlamayı hedefleyin. Daha düzenli bir planla çok daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda beklediğiniz pozisyonlara yaklaşmanız çok kolay. Planlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızın özveriyle yardım etmeleri sizi mutlu ederken, yeni ufukların doğmasına neden oluyor.

29 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; para, maddi kazançlar veya fiziksel değişim konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Baş bölgesi rahatsızları yaşayabilirsiniz. Seyahat, eğitim, iletişimde beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir ve harcamalarınız artabilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısmet dolu bir gün. Şansınız ve olayların akışı sizi hedefinize doğru hızla götürmektedir. Maddi ve manevi bakımdan kazançlar sağlamanız artık kolay olacak. Bazıarkadaşlarınızdaki önyargılı yaklaşımları çalışma hayatının klasik devinimleri olarak ele almak, zaman içersinde problemsiz ilişkileri getirebilir. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir

29 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>