Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Stresiniz Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Venüs bugün Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu yerleşim, önümüzdeki birkaç hafta boyunca ruhunuza romantizm ve sıcaklık getirerek size kendinizi sevmenin, eğlencenin ve yaratıcılığın önemini hatırlatacak.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Sizi huzursuz eden her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya adım adım yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli ve dikkatli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları gözünüzde çok fazla büyütmemeli ve ona göre adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik geri dönüşler rahatlamanıza yardımcı olabilir. Ödemelerinizi tamamlamanın ardından nasıl bir değerlendirme yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. İşlerin sıralamasını değiştirince hayatınızın akışının da değiştiğini görebilirsiniz.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün duygusal anlamda karmaşık hisler içerisinde olabilirsiniz. İçsel dünyanıza odaklanmak ve duygusal dengeyi bulmak için zaman ayırmanız gerekebilir. İş hayatınızda ise, sorumluluklarınızı tamamlamak için disiplinli bir şekilde çalışmalısınız.

29 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tanıştığınız kişinin size karşı olan ilgilisini farklı yorumlayabilirsiniz. Bu kişiden uzak durmak isteyeceksiniz. Evlilik hazırlığı yapan Balık burcuysanız, evinizin her detayıyla özenle ilgileniyorsunuz. Harcamalarda aşırıya acıkmamak içini ihtiyaç listesi oluşturuyorsunuz. Evlilik hazırlığı stresi davranışlarınıza yansıyabilir.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın'la günlük burç yorumları...Eşinizden/ailenizden alacağınız desteklere bel bağlamamalısınız. Kendi çabanızla neler yapabileceğinize odaklanmak buradan bir destek söz konusu olduğunda elinizi güçlendirebilir. Ama asıl gücün önce kendinizden çıkacağına ikna olmalısınız.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha dengeli hareket etmelisiniz gereksiz masrafları kontrol etmek gerekiyor.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Balık'ların hayatı bebek haberi ile taçlanabilir. Mutluluk size mutluluk getirebilir. Diğer konularda da hayatınıza yeni ve güzel haberler alabilirsiniz.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle beraber daha fazla zaman geçirmek senin için daha iyi olacak. Birlikte bir şeyler yaptıkça ilişkilerinizin güçlendiğini hissetmek mümkün olabilir. Birbirinize destek olmak yeni şeylere başlamayı kolaylaştıracak.

30 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün merakınızı uyandırıyor, küçük konuların ve sorunların üstesinden gelmenize yardımcı oluyor. Rahatsız edici bir ilişki sorununa çözüm bulmak veya hayatınızda önemli olan biri hakkında yeni ve yararlı bir şeyler öğrenmek için mükemmel bir zaman. İnsanlarla, fikirlerle veya ihtiyacınız olan bilgilerle bağlantı kurmak için mükemmel durumdasınız. Biraz tarafsızlık, bir duruma ilişkin vizyonunuzu geliştirmenize yardımcı olabilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde dikkat dağıtıcı unsurlar, belirli bir konunun veya çabanın derinliklerine inme arzunuzu engelleyebilir. Neyse ki, size büyük iç görü veya rahatlama sağlayacak fikirleri ve haberleri keşfetmek için mükemmel bir zaman.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. Yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması mümkün değil. Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve korumaya çalışıyorsunuz.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ödemeler, borçlarla ilgili düzenleme yapabilirsiniz. İş hayatınızda güzel destekler alacaksınız. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşmeye başladı. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir. İş çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler var. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir. Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülüyor. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

30 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 05' 40" R
Ay
Boğa
18° 05' 32" R
Merkür
Başak
21° 14' 51" R
Venüs
Terazi
28° 10' 01" R
Mars
Yengeç
09° 45' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 18"
Satürn
Balık
15° 00' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 24"
Chiron
Koç
22° 14' 07"
Lilith
Terazi
09° 19' 39"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>