Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluklarınızı Fark Ediyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiye hoş sürprizler yapabilirsiniz. Keyifli olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz ve bu da var olan tüm sorunların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşabileceğine işaret etmekte. Her şey daha da iyiye gidebilir.

Heyecanlanmanıza neden olabilecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Adım adım ilerlemeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Finansal olarak biraz daha dengeli olmanız gerekmekte. Gelir ve gider arasındaki aksaklığın üstesinden gelmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer planlarınıza sahip çıkmalısınız. Bir işinizin olması ya da olmamasına değil, elinizdeki verileri kullanabilmeye ya da öğrendiğiniz bir konuyu geliştirebilmeye odaklanın. Bu odak noktasından çıkmadığınızda istediğiniz konuma ve kazanca erişmeniz kolaylaşacaktır.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sağlık ve zindelik konuları ön planda olabilir. İyi beslenmek, düzenli egzersiz yapmak ve stresi yönetebilmek için çaba göstermek önemli olacak. Kendinize dikkat etmeniz, kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vurdum duymaz tavrınız başınızaaçabilir. Sorumluklarınızı belirlemeniz ve ona göre hareket etmeniz gerekiyor. Yeni aldığınız kıyafetlerin beklediğiniz kadar kaliteli olmadığını fark ediyorsunuz. Aldığınız ürünleri iade etmek için müşteri hizmetleri ile görüşüyorsunuz. Yalnız yaşayana Balık burcuysanız, yakın arkadaşınızı yatıya davet edebilirsiniz.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bir karar aşamasında hissedebilirsiniz. Düşüncelerinize ve hislerinize zaman tanıyın. Çevrenizden alacağınız fikirler ve geri dönüşler, sizin zannettiğiniz gibi olmayan durumları görmenizi sağlayabilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Uğraştığınız işler hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Yolculuklar planlamak için uygun bir gün. Kendi sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla ileriye götürmek için mücadele verebilirsiniz. Uluslararası konular gündeme gelebilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsle fikir alışverişi yapmak için uygun bir gün. Beklediğiniz kariyer fırsatları elinize geçmek üzere. Bilmek ya da fark etmek tek başına yeterli olmayabilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır planladığın aktiviteler için en uygun zamanı bulman mümkün. Yaptığın planların bozulmaması için çok dikkatli davranmalısın. Son anda bir aksilik çıkmaması için programına sadık kalmakta yarar var.

20 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bir cevap için baskı yapmak bugün muhtemelen geri tepecektir. Özellikle yakın bir ilişkide zamanlama tamamen yanlış olabilir. Bu nedenle, iletişimi basit ve anlaşılır tutmak en iyisidir. İlişkiler esneklikle daha başarılı olur. İki seçenek arasında gidip gelerek zaman kaybetmekten kaçının. Neyse ki, gün ilerledikçe sorumlulukları ve görevleri benimsiyorsunuz. Sorunlu alanlarla mücadele etmek ve işleri arkanızda bırakmak iyi hissettiriyor. Aynı zamanda zihniniz keskin çalışıyor ve bu verimlilikten yararlanmak keyiflidir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi memnun edebilecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceği de unutmamalısınız. Sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaya çalışın. Her şey daha da iyiye gidebilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarıya duyduğunuz inanılmaz iştahı biraz dengelemeye çalışın. Amaçlarınıza büyük bir enerji ve kuvvetle atılmanız iyi bir şey olsa da, durumunuza bir bütün olarak bakmasını bilin. Akıllı insan, oyunu kazanmak için bazı taşlarını feda etmesini bilir. Siz de arada bir kendinizi geri çekin ve mola verin ki, vücudunuz daha sonraki işleriniz için yeterince güç depolayabilsin.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteği sizinle olacak. Partnerinizle fikirsel uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi sizin bazı planlarınızı paylaşmaya hazır değil. Tutku halinde yaşadığınız niyetiniz ile sevgiliniz arasında seçim yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bunu onunla konuşacak, ama biraz geç kaldığınızı göreceksiniz. İşinizle ilgili bazı sorunlarınızdan kurtulmak için bütün yapmanız gereken, kendi inisiyatifinizi kullanarak ve kimseden bir yardım veya teşvik beklemeden harekete geçmektir. Yeni harcamaların kaçınılmazlığı, yeni bütçe hesaplarını gerektirecek.

20 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 19' 31" R
Ay
Boğa
21° 30' 39" R
Merkür
Başak
21° 41' 11" R
Venüs
Terazi
28° 27' 17" R
Mars
Yengeç
09° 53' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 07"
Satürn
Balık
14° 59' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 29' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 32"
Lilith
Terazi
09° 21' 13"
True Node
Koç
06° 38' 19"
Son Güncelleme : 21/09/2024 23:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>