Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini İspat Etmek İsteyeceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün aşk konularında yeni ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Bazı gizli hayranların olduğunu fark edebilir veya seninle ilgilenen bir insanın sana yaklaşmaya çalıştığını fark edebilirsin bugün.

Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair söylentiler var. Oysa ki, çok uyumlusunuz. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsatınız olacak. Bu fırsatı iyi kullanmanız sizin elinizde.

Bugün zaman öldürmek ve bazı şeyleri ertelemek yerine hızlı davranman gerekebilir. Bazı sorumluluklarını bugünden yerine getirmek maddi açıdan ilerisi için daha rahat hareket etmeni sağlayacak.

Uyku düzenine dikkat etmen gereken bir gün olabilir. Vücudunun düzenli bir uyku çekmesi sağlığına daha iyi gelebilir. Uyku gibi konularda belli bir rutin oluşturmak için çabalaman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşın ile ortak bir işe girişebilirsiniz. Ortak olarak bazı kararlar almanız gerekebilir ve yeni bir hedefe doğru birlikte hareket edebilirsiniz. Takım çalışmasının nasıl bir şey olduğunu hatırlaman gerekecek bugün.

21 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün içsel dünyanıza odaklanmanız gerekebilir. Duygusal dengeyi sağlamak, hayal gücünüzü beslemek ve manevi pratiklere zaman ayırmak sizi rahatlatabilir. Ayrıca, yaratıcı projeler üzerinde çalışmak ve sanatsal yönlerinizi keşfetmek için de uygun bir gün olabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle mutsuz olduğun bazı aile durumlarına artık son vermek isteyeceksin. Büyük oynamak bazen kazandırır ancak bugün ani çıkışlar yapmak için uygun bir gün olmayabilir. Kararlarını kimseye söylememen faydana olacak. Haftanın bu son gününde alacağın haberler belki de bundan sonraki yaşamını temsil edecek. Terfi, atama gibi konular gündemini yoğun bir bölümünü kaplayabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Balık burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakabilir hatta ailelerin tanışmasını isteyebilirsin.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal açıdan yoğun hisleriniz olabilir. Bu hislerinizi paylaşmak karşılık bulmanızı sağlayacağı gibi size olan bakış açılarını da değiştirebilir. Çocuk sahibi olmak ya da evlenmekle ilgili fikirlerinizi gündeme getirebilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ya da ailenize ait bir konuda sıkışıklıklar ya da bitişler gündeme gelebilir. Gereksiz yere ısrarcı olmamaya bakmalısınız.

21 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı etkileyecek konularda görüşebileceğiniz herkesle görüşüp fikir almaya çalışın. Bugün sıkılganlığınızı bir kenara bırakın ve eğlenmenin yollarını arayın.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının seninle ilgili beklentileri çok dinlememen gerekebilir bugün. Sana yüklenen görevleri her ne kadar başarıyla bitirsen de artık kendi ihtiyaçlarına kulak vermek gerekiyor. Bugün önceliklerini dikkatlice seçmelisin.

21 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi çok konuşurken ama pek derin konulara girmiyorken bulabilirsiniz. Daha kişisel bir şeyi ifşa etmekten kaçınmanın bir yolu olarak fazlaca önemsiz gevezeliğin arkasına saklanıyor olabilirsiniz. Bir hakikat bombası, siz yuvarlanmaya başlayınca kendi kendine patlayabilir! Belirli bir açıklamanın gerçekleşmesinin tek yolu bu olsa da, mümkünse diğer seçeneklerinizi biraz düşünün. Bugün favori günlerinizden biri olmayabilir. Özellikle hayatınızın büyük kısmını kaplayan şeylerin kısıtlamalarının fazlasıyla farkında olabilirsiniz. Emekleriniz için uygun ödülleri beklemeniz oldukça normal muhtemeldir. Şimdi, yeni kişisel ve profesyonel hedefler belirlemek için iyi bir zaman.

21 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Dostlarınızı aramak için, fırsatları değerlendirin.

21 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş her gün doğar, ona dönüp sormazsınız yarın doğacak mı diye. Bu şekilde çok güvendiğiniz bir kişi olabilir. Ancak son dönemde ona karşı içinizde bir güvensizlik hissi oluşmuş olabilir. Hayal kırıklığı yaşama korkunuz size bunu hissettiriyor olabilir. Duygularınızı dinleyin ve anlamaya çalışın.

21 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cesaret isteyen işlere yatkın değilsiniz. Her zaman kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. İçsel sesinizin sizi yönlendirmesi çok güzel olabilir fakat siz de yarattığı duygu karmaşasını da, yok sayamazsınız. Bugün, fikirleriniz ifade ederken bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 57' 31" R
Ay
İkizler
15° 01' 53" R
Merkür
Başak
24° 47' 08" R
Venüs
Akrep
00° 29' 21" R
Mars
Yengeç
10° 49' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 33"
Satürn
Balık
14° 52' 40"
Uranüs
Boğa
27° 03' 32"
Neptün
Balık
28° 26' 46"
Plüton
Oğlak
29° 43' 22"
Chiron
Koç
22° 09' 23"
Lilith
Terazi
09° 32' 19"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 15:14

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>