Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlişkilerde Handikaplar Önünde Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün hoşlandığın kişi ile kültürel aktivitelere katılmak onu daha iyi tanımanı sağlayabilir. İkiniz için de farklı olan konulara önem vermeniz birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlayacak. Bugün her zamankinden farklı bir aktiviteye vakit ayırmalısınız.

Bugünyaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz ve bu durum sizin için beraberinde kötümserliği de getirebilir.

Eğer eline geçmesini beklediğin bir para varsa bugün bazı gecikmeler yaşanabilir. Elde etmek istediğin paradan daha az para geçebilir bugün eline. Ancak sabır ve istikrar daha güzel sonuçlar almanı sağlayacak.

Zihnini boşaltmak ve daha fazla odaklanmanı sağlamak için kendine zaman ayırman gerekebilir. Vücudundaki hem bedensel hem de zihinsel dengeyi sağlamak için yoga gibi egzersizlere odaklanmak daha iyi bir fikir olabilir senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aşkta istediğin gibi bir karşılık bulamadığını düşünebilirsin. Ancak bu düşüncenin bir yanılsama olduğunu bilmen gerekecek. Eğer bir ilişki içerisindeysen sevdiğin kişinin sana karşı hislerini belli etmesi için biraz daha zaman tanıman gerekebilir bugün.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün maddi ve finansal konularla alakalı olarak bazı kararsızlıklar yaşayacaksınız. Karar verme sürecinde fikirlerine güvendiğiniz bir kişiden yardım almayı isteyebilirsiniz. Ancak bu karar verme aşamasında tamamen başkalarının düşüncelerine göre hareket etme eğilimi içinde olmak sonraki süreçte pişmanlık yaşamanıza nedne olabilir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konular işini karıştırmana neden olabilir. Çok fazla sabit fikirli oluşun değiştirmeye zorlanman ve kendi doğrularınla hareket etmek istemen, çelişkilere neden olabilir. Partnerinin senden beklediği güven duygusu, çok eskilere dayanıyor olabilir. Aynı konuda sen de kendi tarafından mağdur bırakıldığını düşünebilirsin.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızdaki sınırın değiştiğini görebilirsiniz. Bunun sizi ne derece memnun ettiğini doğru analiz ettiğinizde karar vermeniz de kolaylaşacaktır. Sizi ideallerinizden uzaklaştıran hiçbir ortamın üyesi olmadığınıza emin olun.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri daha iyi hale getirebilirsiniz. Eski işlerinizi toparlama fırsatınız var. Ticari konularda iletişim halinde olabilirsiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi düzeltmeniz ve daha iyi hale getirmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi meselelerinizi düzenlemek için uygun bir gün. Zamanınızı sizi eleştiren kişilere vermek yerine evinizin dekorasyonuna yönlendirerek huzuru bulabilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içinden biriyle anlaşmazlık yaşanabilir bugün. Sorunun ne olduğunu bulup çözmek için yapıcı davranman önemli olacak. Karşındaki insan olayların farkında olmasa bile senin çözüme ulaşacak olgunlukta olman sana değer katabilir genel olarak. Bunu asla unutmamalısın.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayalleriniz kaybolmadı, sadece onlara farklı bir şekilde bakmanız gerekiyor. Zamanın bu noktasında derin değişimler yaşıyorsunuz ve bu yaratıcılığı hayatınıza eklemenin zamanı gelmiş olabilir. Öncelikle kendinize yüklenmeyin ve şimdiden ne kadar başardığınızı görün. Bu, herhangi bir büyük ilişki kararı vermek için iyi bir zaman değil. Bir ilişkiye başlamayı, birlikte yaşamayı veya evlenmeyi düşünüyorsanız, kararınızdan biraz şüphe duyabilirsiniz. Olayları nesnel olarak yeniden değerlendirmek için başka bir günün atmosferinden yararlanın. Daha ileri gitmeden önce çözülmesi gereken bazı sorunlar olabilir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars, çevresel ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor ve yapıcı beraberlikler içindesiniz. Enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, kazançlarla ilgili önemli şanslar sizinle olacak. Jüpiter boğa ile 1 sene boyunca; seyahat, eğitim konularında gelişip ilerleyebilirsiniz. İletişim ağınız genişleyebilir. Yakın çevreniz büyüyebilir. Harika bir gün dilerim.

16 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz.Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 00' 12" R
Ay
İkizler
15° 39' 38" R
Merkür
Başak
24° 52' 14" R
Venüs
Akrep
00° 32' 42" R
Mars
Yengeç
10° 50' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 41"
Satürn
Balık
14° 52' 28"
Uranüs
Boğa
27° 03' 30"
Neptün
Balık
28° 26' 41"
Plüton
Oğlak
29° 43' 21"
Chiron
Koç
22° 09' 16"
Lilith
Terazi
09° 32' 37"
True Node
Koç
06° 39' 11"
Son Güncelleme : 23/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>