Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sabrın Kazanıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün aşk konularında bazı gerginlikler olabilir. Çevrende bu konularda kavga edenler olabilir veya senin ilişkinde dikkat etmen gereken konular gündeme gelebilir. Bugün söyleyeceklerine çok dikkat etmelisin.

Size bir takım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak.

Maddi konularda risk alabilecek ve kimsenin denemeye cesaret edemediği şeylere odaklanabileceksin bugün. Parasal olarak güzel enerjiler seninle olacak. Emeklerinin peşine düşebileceksin.

Vücudunun ihtiyacı olan şeyler ile vücudun için istediğin şeyler aynı olmayabilir. Bugün sağlığını ön planda tutmalı ve ihtiyacın olan şeylere odaklanmalısın. Bol egzersiz ve düzenli bir yeme planı buna dahil olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güzel bir şans seni bekliyor olacak. Hiç beklemediğin konularda ani ve güzel gelişmeler yaşayabilir ve kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Güzel ve yeni etkilere kendini daha fazla açman gerekecek.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Okumuş olduğunuz kitaplar ya da belki de aldığınız dersler ve kurslar sayesinde içinizde süregelen, hemen göze çarpmayan bazı değişikliklerin farkına varabilirsiniz. Farkına bile varmadan fiziksel, ruhsal ve duygusal ufuklarınızı genişletmiş olabilirsiniz. Bir bakmışsınız ki büyümekten fazlasını yapmışsınız; resmen dönüşmüşsünüz ve eski benliğinizden eser kalmamış. Bu durumu kabullenmeniz biraz zaman alabilir. Bir düşünsenize!

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk saatlerinden itibaren aile hayatınla ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Ailenden beklediğin desteği görmemiş olanlar, bugün onları her şeye yalnız bırakmayacaklar. Kararlarının engel oluşturması canını sıksa da bildiğini okuyacaksın. Bazı yapmak istediğin konuları istemeden de olsa erteleyebilirsin. Hayatınızda her şeyin yoluna girmesi için bazı şeyleri aşmak gerektiğini fark edebilirsin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda sessiz bir mücadele vermek yerine öne çıkmanız gerekebilir. Sizden bu yönde bir beklenti olup olmadığını bilemezsiniz. Bunu bilmenin yolu paylaşım halinde olmak ve iletişimlerinizi bu yöne çevirmekten geçiyor olabilir.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok sevdiğiniz şeylere odaklanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular ön plana çıkabilir. Duygusal konularda tepkisel davranabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Öğleden sonra ise maddi konular üzerinde daha çok kafa yorabilir, gelir kaynaklarınız ile ilgili yeni düzenlemeler yapabilir, yeni finansal girişimlerde bulunabilirsiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki ve eğitimsel konularda iletişim problemleri yaşayabilir, özellikle yazılı iletişim hususunda birtakım teknoloji azizliklerine uğrayabilirsiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşılaştığın olaylarda kontrolü ele alma ihtiyacı hissedebilirsin bugün. Fırsatını bulunca harekete geçmende fayda olacak. İçindeki ateş ve ilhamın sana bu konuda yardımcı olması çok daha olası. Burcunda adım atmanı gerektirecek etkiler olabilir.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için oldukça şanslı bir gün! Talih size gülümsüyor ve mutlu bir kaza aşk hayatınızı daha iyiye doğru değiştirebilir. İleriyi planlamayın. İşleri şansa bırakmak, en harika sürprizlerle sonuçlanacaktır. Kadere olan inancınız nedeniyle eleştirildiyseniz, şüphe duymadan inançlarınızın gerçeklemesini bekleyin ve "ben demiştim" demeye hazır olun. Bugün, yaşamınıza yeni bir soluk getirerek sizi canlı fikirleri ve fırsatları değerlendirmeye teşvik eder. Eski, yorgun ve bayatlamış rutinler geride kaldı. Bir hayali hayata geçirmek için adım atmaktan korkmayın.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız tavan yapabilir. Yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluğa maruz kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, daha sonra dostlarınız hak vereceklerdir.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi rahat ifade edebiliyorsunuz. Çevrenizdekilerin duygularını anlayabilir, empatik olabilirsiniz. Seyahat, eğitim konularında aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız.

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 03' 04" R
Ay
İkizler
16° 19' 37" R
Merkür
Başak
24° 57' 38" R
Venüs
Akrep
00° 36' 15" R
Mars
Yengeç
10° 52' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 50"
Satürn
Balık
14° 52' 16"
Uranüs
Boğa
27° 03' 26"
Neptün
Balık
28° 26' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 19"
Chiron
Koç
22° 09' 09"
Lilith
Terazi
09° 32' 57"
True Node
Koç
06° 39' 12"
Son Güncelleme : 23/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>