Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değişimde Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Eğer bir süredir yalnızsan bugün yeni bir insan ile muhabbet edebilirsin. Yeni ve farklı bir kişi ile aranda daha güzel bir muhabbetin olması da kalbinin hızla çarpmasına sebep olacak. O yüzden bugün evde tek başına vakit geçirmemelisin.

İşlerinizin eski tadında olmayışı geçici bir durum. Ne kadar çabalasanız da bu olumsuz süreyi belirleyemiyorsunuz. Genel durumun getirdiği çözümsüzlüklerin yanında, özel bazı hatalar da olabiliyor.

Bugün maddi konularda tek tek isteklerini yerine getirmeye başlayacaksın. Parasal olarak kafana koyduğun şeyleri yerine getirmek için güzel fırsatlar bulabilirsin bugün. Maddi konularda şans senden yana.

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu güzel enerjiyi sağlığına odaklanarak ve egzersiz yaparak kullanabilirsin. Enerjinin yüksek oluşu ile bazı egzersizleri çok daha kolay yapabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjinin düşük olduğunu hissedebilirsin. Bunu değiştirmek için harekete geçmen gerekecek. Canın gereksiz yere sıkkın olabilir veya bazı şeylere ilgini yitirmiş olabilirsin. Bu durumu çözmek için sana enerji verecek şeyler tüketmen gerekebilir bugün.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda hayatınızda, kontrol etmek için neredeyse güçsüz göründüğünüz büyük bir çatışma olabilir. Etrafınızda savaşın alevlendiğini hissedebilirsiniz, tek istediğiniz şey ise bu savaşın durması. Farkında olun ya da olmayın, bu durumda gerçekten oynayacak bir rolünüz ve kesinlikle kavganın sonucunu etkileyecek gücünüz var. Hareketlerinizin sorumluluğunu üstlenin ve tabağa doğru ilerleyin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarını aramak isteyebilirsin. Bazılarını gerçekten çok özlemiş olabilirsin ya da aklındaki sorular için yüzleşmek isteyebilirsin. Uzun süredir diyet yapmak, fiziksel aktiviteler için zaman kolluyordun. Bu konularda yaptığın araştırmalar için randevu almak ve bugünü kendin için değerlendirmek isteyebilirsin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanların sizin için hayal kırıklığı olduğunu ve olabileceğini kabul etmelisiniz. Bir daha yaşayamamaktan ya da edinememekten korktuğunuz deneyimlerin yerine hayatınıza gerçek bir amaçla tutunmalısınız. Gündelik yaşantınızda olanların sizi içsel olarak sıkıştırmaması için bunu yapmaktan geri durmamalısınız.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi doğru kullanmanız önemli. Yaptığınız işleri daha kalıcı hale getirmeniz için önce düzenlemeniz gerekebilir. Zihinsel olarak dağınık bir gündesiniz. İç enerjinizi kontrol etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. İşlerinizdeki aksaklıklar gündeminize yansıyabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için daha çok çaba göstermelisiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısa vadede tüketilebilecek aşklara yönelmeniz olası. Hızlı bitişler yaşanmaması açısından yeni tanıştığınız kişiler ile bir şeyleri yavaş götürmek gerekmekte.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnini yeni projeler, yeni fikirler, ilginç yaratıcı konular meşgul edebilir. Bu düşüncelere odaklanırken sorumluluklarına da dikkat etmende fayda olacak. Aynı anda iki farklı şeyle uğraşmak durumunda kalabilirsin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize cevaplamaktan korktuğunuz sorular sorun. Gerçek büyümenin olduğu yer burasıdır. Kendinize düşünme özgürlüğü tanıyın. Başkalarının görüp görmediği ve ne gördüğü önemli değil, en önemli olan kendinizi ve hayatınızı nasıl algıladığınızdır. İçinizdeki doğuştan lider, şu anda görevi üstlenecek ve gündeminizi hızlı ve çekici bir şekilde ele almanıza yardımcı olacak. Bilinmezlik sizi biraz korkutsa bile, en derin arzularınızın peşinde harekete geçmenizi hatırlatan tatlı bir telaşa da sahipsiniz. Neyse ki bu durum, özellikle amacınız hakkında tutkulu hissettiğinizde, kalbinizi de güçlendirecektir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü egonuz yüzünden, ikilem yaşadığınız bugünde, olaylara alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Eski anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda farklı konularda yoğunlaşmalısınız. Enerjiniz güzel.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün eğitim, seyahat, yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk, tatille ilgili harika gelişmeler gerçekleşebilir. Harcamalara ise dikkat. Harika bir gün dilerim.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Bazı dış etkenler, sizin enerji gücünüzü etkiliyor. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere zayıf ve duygusal davranacaksınız. Onların bazı sırları, sizin için önem taşımasa da, kişisel sorumluluğunuzun güçlü olmasından dolayı, ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 00' 12" R
Ay
İkizler
15° 39' 38" R
Merkür
Başak
24° 52' 14" R
Venüs
Akrep
00° 32' 42" R
Mars
Yengeç
10° 50' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 41"
Satürn
Balık
14° 52' 28"
Uranüs
Boğa
27° 03' 30"
Neptün
Balık
28° 26' 41"
Plüton
Oğlak
29° 43' 21"
Chiron
Koç
22° 09' 16"
Lilith
Terazi
09° 32' 37"
True Node
Koç
06° 39' 11"
Son Güncelleme : 23/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>