Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Stresten Uzak Durmalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şey daha karmaşık olabilir. Dengeleri olmayı başarabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacaktır. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gündesiniz.

Karşınıza çıkabilecek her türlü zorlukla mücadele etmeye çalışmalısınız. Tedbiri elden bırakmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendinize zaman geçirmenin olumlu yanlarına odaklanabilirsiniz. Yalnız kalmak çevrenizde olup biteni daha iyi anlamanızı sağlayacağından ilişkilerinize yön vermek daha kolay olacaktır. Sizi olumsuz etkileyenlere değil, motivasyonunuzu yükselten ve konulara hayatınızda yer açın.

21 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu için önemli bir gün olabilir. İçsel dünyanızda derin bir duygu yoğunluğu yaşayabilir ve duygusal anlamda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha hassas hissedebilir ve başkalarının duygusal ihtiyaçlarına daha fazla odaklanabilirsiniz. Bugün, iç sesinizi dinlemek ve içsel huzur bulmak için zaman ayırmanız önemlidir. Ayrıca, yaratıcı projelere odaklanmak ve hayal gücünüzü kullanarak yeni fikirler geliştirmek için uygun bir gün olabilir. İlişkilerde ise, derin ve anlayışlı iletişim kurarak karşılıklı bağları güçlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal olarak daha yakın bir ilişki kurmak için fırsatlar doğabilir. Bugünün keyfini çıkarın ve içsel yolculuğunuzda ilerlemek için zaman ayırın!

21 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğreten gezegen Satürn, hala burcunda hareket ediyor. İş hayatında disiplinli ve organize bir şekilde ilerlemek sana başarı getirebilir. Ancak, fazla detaya takılıp stres yaratmamaya özen göstermen önemli olacak. Aşk konusunda daha kontrollü olmaya çalışmalı, abartılı davranışlardan kaçınmalısın.

21 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize zaman geçirmenin olumlu yanlarına odaklanabilirsiniz. Yalnız kalmak çevrenizde olup biteni daha iyi anlamanızı sağlayacağından ilişkilerinize yön vermek daha kolay olacaktır. Sizi olumsuz etkileyenlere değil, motivasyonunuzu yükselten ve konulara hayatınızda yer açın.

21 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi birya da eve yönelik bir konuda daha fazla hareket söz konusu olabilir. Ancak çok sayıda fikir değiştirebilirsiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin derinden hissetme potansiyeliniz ile senkronize hareket edemeyebilirler bu da bir takım heveslerinizden uzaklaşmanıza neden olabilir ancak geçici bir süreçtir.

21 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanı toparlamak için doğaya çıkabileceğin bir gün. Seni yoran ve sana stres kaynağı olan insanlardan ve olaylardan uzaklaşmak için iyi bir adım atabilirsin. Bugün kendi başına alacağın kararlar senin için çok daha yapıcı olacak.

21 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün ilerlemekle ilgili değil, önünüzdeki yol için gücünüzü ve ivmenizi geliştirmekle ilgili. Olayları kökenleri ve geçmiş açısından görmeye daha yatkın olduğunuz için, sorunlara en iyi şekilde köklerinden yaklaşılır. Genel olarak esnek bir insan olsanız da bugün görüş ve fikirler söz konusu olduğunda biraz daha katı olabilirsiniz. Müzakere becerileriniz şu anda mükemmel. Size uygunsa ikna edici olun ancak insanların fikirlerinizi benimseyip benimsemediğine çok fazla ağırlık vermekten kaçının. Bugünün enerjileri sorunları çözmek için güçlü; zihinsel odaklanma ve kararlılık biçiminde kullanabileceğiniz çok fazla güç var.

21 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün bazı hatalara açıksınız.

21 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

21 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev-aile konuları ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizin değiştiği bir döneme adım atabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

21 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi bitirme kararı aldınız! Yaşayacağınız yıkımı biliyorsunuz ve bu duruma karşı hazırlıklısınız. Artık karşınızdaki kişinin bencilliği ve esareti altında olmamak sizi güçlü kılıyor. Bu zor günleri kolaylıkla atlatacaksınız. İşinizi severek ve isteyerek yapmaya çalışın. Giderek azalan sorumluluklarınız, kendinize zaman ayırmanıza olanak tanıyacak. İstediklerinizi elde etmekte yoğun bir çaba içinde olacaksınız. Bazı sürpriz harcamalar sizi çileden çıkartacak gibi

21 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 06" R
Ay
Koç
22° 41' 19" R
Merkür
Başak
18° 03' 45" R
Venüs
Terazi
26° 04' 33" R
Mars
Yengeç
08° 48' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 07"
Satürn
Balık
15° 08' 31"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 19"
Lilith
Terazi
09° 08' 15"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>