Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Başarılısınız! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda kişisel olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız.

Başarı olarak adlandırdığınız noktaya oldukça yakınsınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının geride kalması için gerekli olan adımı atmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda daha kontrollü olmalısınız. Gereğinden fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimle ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da sizin açınızdan önemli.

22 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bu hafta kariyeriniz vehedefleriniz öncelik kazanabilir. Bu yüzden bugün profesyonel projeleri ilerletmek ve yenifırsatlarına göz atmak için kendinize ayıracağınız uygun bir zaman olabilir. Hedeflerinize odaklanın ve kararlı olun.

22 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem dışarı çıkıp sosyalleşmek hem de evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Akademik çalışmalar yapan bir Balık burcuysanız dikkat çekici çalışmalara imza atacaksınız. Maddi anlamda ailenize destek olmanız gereken bir süreçte olabilirsiniz. Uzun soluklu ilişkisi olan Balık burcuysanız, partnerinizin evlilik konusundaki tavırların sert çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Akşam saatlerinizi film izleyerek geçirebilirsiniz.

22 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başınıza gelenleri nasıl karşıladığınız, onların hayatınızdaki etkisini belirleyecektir. Bugün hayatınızda neyin ne kadar etkili olduğuna odaklanabilir, fırsatları nasıl değerlendirdiğinizi düşünebilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek adım atarken kendinize bir yanılma ya da esneme payı bırakmak, hem sizi kırmayacak hem de işbirliklerinizi güvende tutacaktır.

22 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafanızı toparlamak için zamana ihtiyacınız olabilir. Başkalarının etkisinde kolayca kalabilirsiniz. Sınırlarınızı daha dikkatli çözmelisiniz.

22 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi aşk alanında acemi hissedebilir, adım atmaktan çekinebilirsiniz. Risk almayı çok istemediğiniz için geri kalmak istenmeyen konfor alanı yaratabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın ile ilgili değişiklik yapmak için daha istekli olabilirsin. Hedefine koyduğun yere ulaşmak için daha sıkı çalışmalısın. Çalışma düzeninle ilgili değişiklikleri öncelikli ele alman sana büyük fayda sağlayabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabahınızı günün geri kalanını organize ederek geçirirseniz, ne kadar boş zamanınız olduğuna şaşıracaksınız ve bu boş zamanı nasıl geçirmek istediğini tam olarak biliyorsunuz. Çapkın enerjiniz durdurulamaz ve yanınızdan geçen bir sonraki kişiye cazibenizi göstermeye hazırsınız ama onu o özel kişi için saklamak daha iyi olabilir. Kartlarınızı doğru oynarsanız bugün inanılmaz bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Ayrıcahayatındaki olaylar sizi şaşırtacak ama iyi haber şu ki, çoğundan kazanç elde edeceksiniz. Gün bazında bu direkt bu şekilde görünmeyebilir ancak uzun vadede büyük fayda sağlayacaksınız.

22 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bütçenizi zorlayacak sıra dışı olayların gündeme gelmesi ve kan bağı olduğunuz kişilerin yanlış davranışları, gündelik işlerinizin aksamasına neden olabilir. Yapmanız gereken aktiviteleri ince ayrıntılarla planlayın.

22 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

22 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün duygularınızı dile getirmekte zorlanabilirsiniz ancak seyahat, eğitim konularında şans sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

22 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor gibi gözüküyor. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Patronunuz sizden yeni bir atak bekliyor. Bu durum sizde huzursuzluk yaratabilir, ama üzerinde çalıştığınız projenizi sonuçlandıracaksınız. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin

22 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 07" R
Ay
Boğa
13° 13' 49" R
Merkür
Başak
20° 37' 41" R
Venüs
Terazi
27° 45' 38" R
Mars
Yengeç
09° 34' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 09"
Satürn
Balık
15° 02' 25"
Uranüs
Boğa
27° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 57"
Lilith
Terazi
09° 17' 26"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>