Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Uyku Düzeninizi Sağlıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hata yapmaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisine odaklanmalısınız. Problemlerin üstesinden gelmek istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade etmeniz gereken bir gün.

Üstünüz olan kişilerle aranızda ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Kendinizi net olarak ifade etmenin yollarını aramalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapabileceğiniz bir gün. Fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eşinizden/ailenizden alacağınız desteklere bel bağlamamalısınız. Kendi çabanızla neler yapabileceğinize odaklanmak buradan bir destek söz konusu olduğunda elinizi güçlendirebilir. Ama asıl gücün önce kendinizden çıkacağına ikna olmalısınız.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yeni deneyimler yaşamak ve keşfetmek için iyi bir gün olabilir. Seyahat planları yapmak veya yeni bir alan keşfetmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Açık fikirli olmak ve değişime açık olmak size iyi gelebilir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gece sürekli uyanmanız uykunuzu alamamanıza ve agresif olmanıza yol açıyor. Uykunuzu düzenlemek isteyeceksiniz. Ailenizle ortak biryapan Balık burcuysanız, aldığınız kararlarda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Ailenizin her zaman arkanızda olduğunu bilmek sizi rahatlatıyor. Sosyal medyanızı düzenlemek isteyebilirsiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın'la günlük burç yorumları...Hayatınızı hep aynı akışta devam ettirmek yerine bazen ritmi ve akan yolu değiştirmeye çalışabilirsiniz. Bu size başta korkutucu gelse de bunda korkulacak bir şey olmadığını yaşadığınızda göreceksiniz. Değişimden korkmadan cesur adımlarla ilerleyin.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pasif kalmamalısınız. Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular açısından oldukça güzel olabilir. Ancak sizi bağlayan sorumluluklar da var.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapabilirliklerinizi görmek önünüzdeki size cesaret verecek. İşinizde somut adımlar atabilmek için gerekli olan şartları bugünden edinmeye başlayabilirsiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tembelliğe teslim olmamak senin elinde. Programlarını eksiksiz uygulamaya çalışmak gününün verimli geçmesi için önemli olacak. İşe başlangıç yapınca gerisinin kendiliğinden gelmesi seni şaşırtmamalı.

23 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önceliğiniz kendinize olsun. Kendinize iyi bakmanız gerekiyor ve fiziksel halinizi iyi durumda tutmak çok önemli ancak duygusal ihtiyaçlarınızı da karşıladığınızdan emin olun. Partnerinizden daha fazla sevgi veya ilgi istiyorsanız bunu ona bildirin. Son zamanlarda meşgul olabilirler ama işler artık yavaşlıyor ve birlikte vakit geçirmek daha kolay. Bugün gerçekçi olduğunuzdan emin olun. İyimserliğinizi dikkatle dengelemeli ve gördüğünüz her şeye hemen inanmamalısınız. Biraz daha şüpheci olun ve otoriteyi sorgulamaktan çekinmeyin. Hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmenin zamanı değil. İnsanların en iyisini düşünmek isteseniz de bazen bu akıllıca olmaz. Havada çok fazla ikilem var ve sizin duymak istediğinizi düşündükleri şeyleri söyleyen çok fazla insan var.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı isteklerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık, evlilik konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle sıcak diyaloglar içine girebilir, bir türlü açıklayamadığınız duygularınızı anlatarak kendinizi ifade edebilirsiniz. Aldığınızteklifi konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. Şu sıralar hazırlık yapıyor ve fırsatları kolluyorsunuz, beklediğiniz haber kısa bir süre sonra size ulaşacak. İş ortamındaki rahat ve özgüvenli davranışlarınız, etrafınızdaki insanlarda oldukça pozitif bir etki yaratıyor. Evinizdeki değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir

23 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 11' 47" R
Ay
Boğa
19° 36' 11" R
Merkür
Başak
21° 26' 28" R
Venüs
Terazi
28° 17' 38" R
Mars
Yengeç
09° 49' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 40"
Satürn
Balık
15° 00' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 52"
Lilith
Terazi
09° 20' 21"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>