Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gerçek Duygularını Göstereceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Eğer bir süredir yalnızsan, bugün yeni bir insan ile tanışabilirsin. Daha güzel etkilerin hayatına gireceği bir gündesin. Yeni kişilerle konuşmak ve kalbinin daha hızlı çarpması seni çok sevindirecek.

Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz var gibi.

Bugün maddi konularda sakin hareket etmek senin için önemli olacak. Parasal konularda ani hareketler yapmamalı ve kaygılara kapılarak hareket etmemelisin. Kendine güvenmeli ve daha sakin hareket etmelisin bugün.

Şekerden uzak durman gereken bir gün. Enerji seviyeni düzenli tutmak ve ani dalgalanmalar yaşamamak için şekerle arana mesafe koyman gerekecek. Daha sağlıklı şeyler tüketmeyi deneyebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlarla aynı fikirde olmak zor olabilir. Karşındaki insanlar seninle ilgili eleştirilerinde biraz ağır davranabilirler. Bu gerilimi üstünden atmak için kendine zaman ayırman gerekecek bugün.

23 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün uzun süredir beklediğiniz ancak bir türlü somut bir şekilde sonuca ulaşamadığınız bazı durumlarla alakalı yeni gelişmeler yaşanacak. Bir tatili dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak aniden ortaya çıkan sorumluluklar geziyi erteleyebilir. Hem istediğinizi yapabilmeniz hem de sorumluluklarınızı yerine getirebilmeniz için bazı ayarlamaların yapılması gerekiyor.

23 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçek duygularını göstermek için önemli bir gün olabilir. Başkalarının senin hakkında söylediklerine kafa yormamak için başka işlere odaklanmak isteyeceksin. Hırsın bugün seni hiç olmadığı kadar mücadeleci yapıyor. Eğri ile doğruyu ayırabilmen için şans senden yana olacak. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmak isteyebilirsin. Sosyal çevrende sana hak ettiğin değeri vermeyen insanlarla mecburi aynı ortama girebilirsin.

23 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve psikolojik olarak durağan bir modda olsanız da istediğiniz bereketin harekette gizlendiğini unutmamalısınız. Karşınıza çıkan imkanları bugün değerlendirmemek, sorumluluklarınızı ertelemek işleri aleyhinize çevirebilir. Kalıcı seçimler yaparken neyin kalıcı olabileceğinin de hesabını iyi yapmalısınız.  

23 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Hayatın güzel yanlarına yönelebilir, sizi mutlu eden hobilerle daha güzel vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda eve ilişkin uğraşları hobi olarak ele almanız mümkün. Sevdiklerinize karşı daha koruyucu olmanız var olan sorunları akıllıca aşmanızı sağlayabilir. Aşk ve duygusal ilişkilerde daha iyimser olabilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Balık burcu, geçmiş anılar, duygular, zihnini ve bedenini şifalandırıyor. Olumlama yaparak pozitif düşünceler geliştirebilirsin. Atalarından beri gelen karma borçları evrene göndererek yerine sadece sevgiyi kabul etmelisin.

23 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla bir geziye çıkma gibi bir planın varsa bugün buna daha fazla zaman ayırman olası. Heyecan dolu bir gezi seni ve arkadaşlarını daha da yakınlaştırabilir. İnsanların yanında olmak seni daha da memnun edebilir.

23 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlara önemli bir mesaj iletmek bugün gerekli olabilir. Çok uzun süre görmezden gelinmesine izin verdiğiniz bir şey hakkında bir sınır belirlemeniz gerekebilir. Her iki tarafta da hata olasılığını kabul etmek, doğru tonu belirlemenize yardımcı olabilir. Neyse ki ileride denklemin size düşen tarafını nasıl farklı şekilde ele alacağınızı anlama şansınız var. Neye ihtiyacınız olduğunu net bir şekilde açıklayabiliyorsanız, onu elde etme şansınız oldukça yüksek. Mevcut bir ilişki açısından kendinizi dar bir köşeye sıkıştırdıysanız ve bundan nasıl çıkacağınızı bilmiyorsanız birilerine danışın Gerçekle yüzleşmek ve yapılması gerekeni yapmak ne olursa olsun daha iyidir.

23 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız.

23 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

23 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok güvendiğiniz bir kişiyle son zamanlarda aranıza bir soğukluk girmiş, ona karşı içinizde bir güvensizlik hissi oluşmuş olabilir. Hayal kırıklığı yaşama korkunuz size bunu hissettiriyor olabilir. Duygularınızı dinleyin ve anlamaya çalışın.

23 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sistemli hareket ettiğiniz zaman, işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Bugün, çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz. Bir yeniliğe başlamak, sizin için farklı bir değerlendirme sürecinin başlangıcı demektir. Alışkanlıklarınızla yeni oluşumları çok güzel sentezleyebiliyorsunuz. Böbreklerinize dikkat etmelisiniz.

23 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 54' 54" R
Ay
İkizler
14° 25' 13" R
Merkür
Başak
24° 42' 12" R
Venüs
Akrep
00° 26' 06" R
Mars
Yengeç
10° 47' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 24"
Satürn
Balık
14° 52' 52"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 50"
Plüton
Oğlak
29° 43' 24"
Chiron
Koç
22° 09' 30"
Lilith
Terazi
09° 32' 01"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>