Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düşüncelerinizi Dile Getiriyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken kontrolü elden bırakmamaya çalışın. Hassas yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamaya çalışmalısınız.

Yeni gelişmeler üzerinde yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için kendinizi doğru ifade ettiğinizden de emin olmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Finansal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Daha net ve kontrollü olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umut etmenin altını doldurabildiğiniz kadar mutlu olabilirsiniz. Bu konuda kendinizi kandırmayın ve somut olmayan, maddi ve manevi kazanımı olmayan heveslerin peşine düşmeyin. Arkadaş ortamlarınızda geçen konuşmalardan kendiniz için bazı çıkarımlar yapabilirsiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, sosyal etkileşimlerin tadını çıkarmak ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için harika bir gün olabilir. Bugün, ideallerinizi paylaşabilir ve onları gerçekleştirmek için gereken iradeyi ortaya koyabilirsiniz. Aynı zamanda yeni fırsatlar da karşınıza çıkabilir.

24 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sonbaharda küçük bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Yaşam alanınızdan uzaklaşmak her zaman size iyi geliyor. Arkadaşlarınızın davranışlarını kafanıza fazla takıyorsunuz. Davranışlarının altında sürekli bir şeyler aramaktansa onlara düşüncelerinizi açıkça anlatmayı tercih edeceksiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dünyanın binbir türlü halinin olduğunu düşünebilirsiniz. Ama ileride iyi günlerin de olabileceğini, olduğunu unutmadan bunu yapın. Kendinizi neye layık gördüğünüzün farkında olmalısınız.

24 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

24 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Israrcı olmak yerine bekleyi konumda olmak daha fazla fayda getirebilir. İlişkiler hususunda partnerinizle derin bir bağ kurabilme fırsatınız olacak.

24 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerini zamanında halletmek için daha dikkatli olmalısın. Seni yavaşlatan, tutan ne varsa uzaklaşmaya çalışmakta yarar var. Tembellikten kaçınmak günü daha verimli geçirmene yardımcı olacak.

24 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için ciddi ve sıkı bir çalışma günü olacak. Muhtemelen uzun süredir devam eden bir projeyi tatmin edici bir şekilde bitirebileceksiniz. Bu üstlerinizi ve ayrıca geleceğinizi etkileyecek, yetkili bir kişi tarafından fark edilmeniz de muhtemeldir. Önerileriniz ne kadar pratik ve faydalı olursa olsun insanların onları geri çevirmeye devam ettiğini göreceksiniz. Kendinizi oldukça sinirli hissedebilirsiniz. Tavsiyeniz doğru olsa da tavrınızın fazlasıyla kibirli olduğunu ve insanların tam tersini yapmakta ısrar etmelerinin nedeninin bu olduğunu anlamalısınız. Fikirlerinizi sunma şeklinizi değiştirmeye ve değiştirmeye çalışın ve daha iyi sonuçlar görün.

24 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız hiç de kolay değil. Olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

24 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

24 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mutlu bir sonuca ulaşıyorsun. Başarıya yol açacak yeni parlak fikirlerin var. Kendine güvenirsen, önemli bir başarı yakalayabilirsin. Öz disiplinin ve irade gücün sayesinde toplumda tanınıyorsun. Bu sayede çok büyük bir güç kazanıyorsun. İsteklerini gerçekleştirmek için yeteneğin ve kaynağın var. Hayat büyülü bir şekilde sana geliyor, lütfen onu kabul et.

24 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda partnerinizle aranızda ortaya çıkabilecek çatışmalardan uzak durmalısınız. Olayların büyümesine imkan vermeyin. Kendinizi oldukça öfkeli hissetseniz bile sinirlerinize hakim olun ve hoşgörülü davranın. İşinizle ilgili oldukça önemli kararlar almak üzeresiniz. Sakin davranarak hiçbir şey kaçırmış olmayacaksınız. Düşünerek karar vermeniz için epeyce zamanınız var. Dinamizminiz ve girişkenliğiniz, bol kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Ses tellerinize ve boğazınıza dikkat etmeniz önemli.

24 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 12' 36" R
Ay
Boğa
19° 48' 15" R
Merkür
Başak
21° 28' 01" R
Venüs
Terazi
28° 18' 39" R
Mars
Yengeç
09° 49' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 43"
Satürn
Balık
15° 00' 26"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 50"
Lilith
Terazi
09° 20' 26"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>