Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Problemler Çözülüyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, koşullara uygun adımlar atmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Amaçlarınıza uygun adımlar attığınız sürece huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmanız zor olmayacak. Dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, daha rahat adımlar atmak isteyeceksiniz. Genel olarak sorun yaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Bugün, finansal olarak zorlandığınız anlarda yakınlarınızdan yardım bekleyeceksiniz. Beklentilerinizin tam olarak karşılık bulma ihtimali var. Farklı çözüm yolları aramanız, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali konular ve kişisel kaynaklar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yatırım ve bütçe yönetimi konusunda artık eski yöntemlerin işe yaramadığını düşünebilirsiniz. Uzun vadeli, sonuç odaklı ve gerçekten eskisini aratmayacak bir plan yapmak için profesyonel desteği alabilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün canlı ve enerjik bir gün geçirebilirsiniz. İletişim becerileriniz ön planda olacak ve kendinizi ifade etmede hiç zorlanmayacaksınız. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde de uyumlu ve anlayışlı bir tutum sergileyeceksiniz. Ancak, aceleci davranmaktan kaçınmalı ve karar verirken dikkatlice düşünmelisiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

19 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcundaki tutulmanın etkisi devam ediyor. Yarım kalan işlerini çözüme kavuşturacaksın. Uzun zamandır satmak istediğin bir şey varsa bunu bugün yapabilirsin. Gökyüzündeki sert transitler tekrar gündeme gelebilir, ikili ilişkilerinde çatışmalar yaşayabilirsin. Kilo problemi olan bir Balık burcuysan, profesyonel bir yardım alma kararı alabilirsin. Akşam saatlerinde dingin müzikler dinleyerek zihnini rahatlatacaksın.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel gücünüzü keşfedin ve çevrenizdeki insanlara faydalı olmak için kullanın. Sorumluluk bilinciyle hareket ederken, kendi duygularınızı anlamak için bu etkili olacaktır. Bugün kişisel gelişiminiz önemli fırsatlar bulabilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularla ilgili yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız, uğraşlarınıza yönelmek size büyük fayda sağlayabilir. Kolektif konular ilginizi çekebilir. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerebilir. İlerleyen saatlerde kendinizi çok daha iyimser hissedeceksiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş stresiniz de artabilir. Bilgi alışverişi için uygun bir gün. Ayrıca dostluklarınıza da güven içerisinde yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilginizin, tecrübenizin farkında olmak size her zaman özgüven kazandırır. Bugün bun birikimlerinizi kullanabileceğiniz ortamlarda bulunabilir, yeni bir kapı aralayabilirsiniz. Hiçbir şeyin aynı kalmamasını pozitif yöne çekebilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün duygularınız yüzeye çıkabilir ve sizi hayatınızın şefkate ihtiyaç duyan alanlarına yönlendirebilir. Özellikle son zamanlarda öncelikli olarak başkalarına odaklandıysanız, kendi ihtiyaçlarınızla ilgili aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Nitekim gün, yönetilmesi gereken bir engele işaret edebilir. Takdir edilmediğinize dair bazı hisler olabilir. Ayrıca son planlarınızda bazı kusurlar görebilirsiniz. Geçici bir moral bozukluğu veya cesaret kırıklığı şu anda mümkündür. Yeni şeyler yapmanın ve başkalarıyla ilişki kurmanın farklı yollarını gördüğünüzde bu, size yeni çözümler getirebilir. Yine de istenmeyen tavsiyeler vermekten veya aldığınızda çok dikkatli dinlemekten kaçınmak en iyisidir çünkü insanlar normalden daha hassas olabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Iletişim ve sanatla ilgili ya da mesleğinde iletişimle ilgili çok şeyler başarıyorsun. Kendine güven, bu sayede ödüller ve terfiler sana geliyor. Hayatının her alanında bir başarı var ama bugün özellikle güneş gibi parlıyorsun. Çok dikkat çekiyorsun. Mesleğinde şöhret ve itibar sana geliyor. Kararlarını da en doğru şekilde ver lütfen, kararsız kalma bugün. Hayat sana neşe getirecek unutma.

19 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalde alışık olduğunuzdan çok daha yüksek düzeyde bir enerji hissediyorsunuz. Ne yazık ki bu enerji her an şaşırtıcı bir şekilde patlayabilir. Öfke, kibir veya saldırganlık şeklinde tezahür ederek, sizin için tatsız olabilecek sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden şimdilik elinizden geldiğince çatışmalardan kaçınmaya çalışın ve mümkün olduğunca uzlaşma yoluna gidin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi sizin bazı planlarınızı paylaşmaya hazır değil. Tutku halinde yaşadığınız niyetiniz ile sevgiliniz arasında seçim yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bunu onunla konuşacak, ama biraz geç kaldığınızı göreceksiniz. İşinizle ilgili bazı sorunlarınızdan kurtulmak için bütün yapmanız gereken, kendi inisiyatifinizi kullanarak ve kimseden bir yardım veya teşvik beklemeden harekete geçmektir. Yeni harcamaların kaçınılmazlığı, yeni bütçe hesaplarını gerektirecek.

19 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>