Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Netlikten Yanasın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızı zorlayabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alarak mutluluğa ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Sınırları zorlamadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, düşündüklerinizi uygulama konusunda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz; ancak bunların üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Bakış açınızı değiştirmeye çalışmalısınız.

Bugün, maddi durumunuzla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini biliyorsunuz. Ayrıca, beklenmedik gelir kaynakları da gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak sağlam bir temel oluşturmak için sabırlı olun, sezgilerinize güvenin. Günlük işlerinizde kendinize göre bir düzeninizin olması, belli rutinlerinizin olması sizi rahatlatabilir. Hedeflerinize ulaşmada size avantaj elde etmek için bu düzene sadık kalmalısınız.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı olmaya ve sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmeye odaklanmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmek konusunda açık olmalı ve duygularınızı paylaşmalısınız. Karşılaştığınız zorluklara sabırlı ve kararlı bir şekilde yaklaşarak çözüm bulabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek ve hayallerinizi gerçekleştirmek için içsel gücünüzü kullanabilirsiniz. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik anlar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yaratıcı şekillerde yönlendirerek bugünü keyifli geçirebilirsiniz. Umarım bugün size mutluluk getirir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni gelecek hedeflerinden uzaklaştırdığını düşündüğün korkularından arınabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan ciddi bir ilişki için kendini hazır hissettiğin bir dönemdesin. Geleceğe doğru emin adımlar ile yürümek istiyorsun. Bu anlamda maddi manevi netlikten yanasın. Bu durum hem kendin için hem de çevrendeki insanlar için geçerli.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birilerinin hayatında yerinizin değişmesine üzülebilirsiniz. Ama kendi hayatınızdaki yerinizi bu üzüntüyle belirlemek hatasına düşmemelisiniz. Korku ya da özgüven sorunlarına profesyonel destek almanız gerekebilir; ruhunuzu ihmal etmeyin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi daha yaratıcı şekilde ifade etme imkanınız var. Bugün görüşmeler ve ziyaretler açısından da verimli olabilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kişisel yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz ve nitelikleriniz ön plana çıkabilir ancak planlama yapmak hususunda acele etmemenizde fayda var.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

“Başarı”nın tanımını nasıl yaptığınızı düşünmelisiniz. Bir noktada yanlışınız ya da eksiğiniz olduğunu fark ettiğinizde tamamlamak sizin için yorucu olmamalıdır. Şartları geliştirmenin, her zaman “zorlamak” olmadığını bilin ve kendinizi katı kurallarla şartlandırmayın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün merakınızı artırıyor ve çeşitlilik arzunuzu güçlendiriyor, sevgili Balık. Nitekim, insanları ve durumları gerçekçi bir şekilde göremiyor olabilirsiniz. Birisi size kesin bir yanıt için baskı yapıyor gibi görünüyorsa, kaçmak isteyebilirsiniz. Sizi hayal kırıklığına uğratanlardan çok, sizi ilham veren hayallere bağlanmak çok daha iyi olduğundan, mevcut planlarınızda görebileceğiniz boşluklardan korkmayın. Eğer ilham ihtiyacınızı ve mutluluk hedeflerinizi görmezden geliyorsanız, şimdi onlara biraz ilgi göstermenin zamanı geldi.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kararsızsın ve kafan karışık. Mesleğinde ilerliyorsun. İletişim ve sanatla ilgili başarılı olacak çok şeyler var önünde. Kendine güven, ödüller ve terfiler sana geliyor. Hayatın her alanında başarı seninle oluyor. Bugün de öyle bir gün, güneş gibi parlıyorsun. Mesleğinde başarı, şöhret ve itibar adeta sana akıyor.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki sürtüşmenin nedeni ve eleştirilerin hedef alması gereken kişi sizsiniz. Öfke nöbetleriniz yüzünden başarısız oluyor ve insanlar sürekli sizi engelliyormuş gibi hissediyorsunuz. Hedeflerinizin aslında neler olduğunu belirleyin ve sevdiklerinize, sizin için ifade ettikleri anlamı daha sık söyleyin. Vücudunuz aşırı güç harcamayı kaldıramayabilir, ancak sürekli mola almak da doğru değil. Bir an önce kendinizi daha rahat hissedeceğiniz orta noktayı bulun.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün eğitim, seyahat, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgili şanslı ve ani sürprizlere hazır olun. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ve aşk bir arada yürümez demeyin. Yeni kişilerle tanışın. Belki de aradığınız mutluluğu yakalayacaksınız. İş yaşamında yaratıcılığınızı kullanarak pek çok sorunun üstesinden gelmeniz mümkün. Risk almaktan korkmayın ama yine de tedbiri elden bırakmayın. Ne kadar ağır bir tempo olursa olsun, bugün sizin tüm işlerin altından kalkabilme gücünüz var. Bunun için takdir göreceksiniz. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>