Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sıkı Bir Diyete Giriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızı zorlayabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alarak mutluluğa ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Sınırları zorlamadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, düşündüklerinizi uygulama konusunda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz; ancak bunların üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Bakış açınızı değiştirmeye çalışmalısınız.

Bugün, maddi durumunuzla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini biliyorsunuz. Ayrıca, beklenmedik gelir kaynakları da gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yerinde detaylara dikkat etmek zor olabilir, odaklanmaya çalışın. Karar alırken sezgilerinizi dinleyin ancak somut verileri de göz ardı etmeyin. İletişimde sabırlı kalmak, sizi yanlış anlaşılmalardan koruyacak.

20 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha fazla denge ve sağlam temellere odaklanmanız gerekebilir. Duygusal anlamda biraz karmaşa yaşayabilirsiniz, ancak sakin ve anlayışlı bir tutumla her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızda ise sabırlı ve kararlı olmanız gereken bir gün olabilir. Detaylara dikkat etmek ve planlarınızı adım adım uygulamak başarınızı artırabilir. Sağlık konusunda ise beslenmenize dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak bugün sizin için faydalı olacaktır. Enerjinizi olumlu aktivitelere yönlendirmeniz önemlidir.

20 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olduğundan daha fit bir görünüm elde etmek için disiplinli bir diyet programı uygulayabilirsin. Yaşam standartlarında gerçekleştirdiğin değişimlere arkadaşların uyum sağlayamayabilir. Bazı alışkanlıklarından onlar için feragat edebilirsin. Gün içinde aldığın bir telefon seni oldukça şaşırtıyor

20 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonunu bildiğiniz bir filmi izlemek yerine kendinize yeni seçenekler bulmalısınız. Birçok platform üzerinde dijital dünyanın nimetlerine ulaşabilir, bunları kullanma ve uygulama becerisi geliştirebilirsiniz. Kendinizi bağlayıcı alışkanlıklarınızdan uzaklaştırmanız gereken bir gündesiniz.  

20 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim temponuz artabilir, yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. İş yaşamınızda kadınlardan destek görebilirsiniz. Beklenmedik kısmetler gündeme gelebilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde ve ruhsal planda asilik olarak adlandırılabilir. Ancak yoğun derin düşünceler ve aşırı tedbir isteği panik atak gibi problemlere sebep olabilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer planlarınıza sahip çıkmalısınız. Bir işinizin olması ya da olmamasına değil, elinizdeki verileri kullanabilmeye ya da öğrendiğiniz bir konuyu geliştirebilmeye odaklanın. Bu odak noktasından çıkmadığınızda istediğiniz konuma ve kazanca erişmeniz kolaylaşacaktır.

20 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde, benimsemediğiniz duygular artmaya meyilli, sevgili Balıklar. Bu da sizi öz farkındalık için zaman ayırmaya zorluyor olabilir. Bir ilişki veya iletişim probleminde ilerleme olabilir. Son zamanlardaki engeller bugün yaratıcı düşünmeyi ve yeni yaklaşımları teşvik edebilir. İlişki kurma ve iletişim kurma konusunda yeni yaklaşımlar düşünün. Birilerine danışmak da çözümler bulmanıza yardımcı olabilir. Meselelere açıklık ve dürüstlükle yaklaşma isteğiniz büyük bir fark yaratır. Önümüzdeki haftalarda, yaratıcı girişim vebirliği için harika bir formda olacaksınız. Kim olduğunuz ve ne istediğinizi takip etmek için yeni bir cesaret bulacaksınız.

20 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Umutlarının ve hayallerinin gücüyle başaracaksın. İnancını kaybetme sakın. Zorlu durumları da umudunla yenebilirsin. Mucizeler yaşıyorsun bugün. Yaratıcı gücün rehberliğinde umduğun gibi zengin ve sağlıklı bir hayatı kendine çekme gücün var. Hayallerin ise sırasıyla gerçekleşebilir bugün.

20 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarıya duyduğunuz inanılmaz iştahı biraz dengelemeye çalışın. Amaçlarınıza büyük bir enerji ve kuvvetle atılmanız iyi bir şey olsa da, durumunuza bir bütün olarak bakmasını bilin. Akıllı insan, oyunu kazanmak için bazı taşlarını feda etmesini bilir. Siz de arada bir kendinizi geri çekin ve mola verin ki, vücudunuz daha sonraki işleriniz için yeterince güç depolayabilsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün eğitim, seyahat, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgili ani ve güzel sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız ilişkide hata yapmamaya dikkat etmeli, tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde beraberliğiniz istenmeyecek durumlara gelebilir. İşinizin geleceğini etkileyebilecek konumda olan birisi, size önemli bir meselede açık davranmayabilir, dikkatli olmalısınız. Bugün sizin için otorite sayılabilecek kişilerden uzak durun. Ancak düşüncelerinizi ortaya koymanız ve kararlılığınız onların da dikkatini çekecek. Parasal konulara yönelik pürüzler çıkabilir.

20 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>