Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Memnuniyetsiz Bir Gün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün yeni bir insan ile tanışabilir ve güzel bir sohbet edebilirsin. İşleri hemen ciddileştirmeden keyifli bir gün geçirmek sana aşk konularında daha güzel etkiler sağlayabilir bugün.

Bugün tanınma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Pek çok farklı yeteneğiniz var ve bazen insanlar görevlerinizi ne kadar iyi idare ettiğinizi anlamıyorlar. İşleri zahmetsiz gösterme eğiliminiz var. İnsanlar işinizi halletmek için ne kadar çaba gerektiğini her zaman anlamıyorlar. İşinize uyguladığınız zaman ve enerji hakkında başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın. Herkesin sizin çok çalıştığınızı bilmesinden korkmayın.

Bazı hedeflere ulaşabilmek için bugün daha üretken olman gerekebilir. Bugün kendini işine vermeli ve harcamaları sonraya bırakmalısın. Bir para eline geçmeden harcama planları yapmamalısın bugün.

Sağlığın için bugünden yeni kararlar alman gerekebilir. Vücudunun işleyişini daha iyi bir hale getirmek için yarını beklemek yerine bugünden hareket etmen gerekecek. Egzersiz konularını bir düzene oturtabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihnini çalıştıracak şeylere odaklanmak isteyebilirsin bugün. Yeni bir şeyler öğrenmek ve değişik konulara odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Bugün kendine zaman ayırıp bir şeyler öğrenmeye çalışmalısın.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün evinizde çok fazla hareketlilik sizi bekliyor. Sosyal anlamda yoğun bir gün sizi bekliyor. Duygularınızın yeni bir farkındalığıyla temasa geçmenizi sağlayan enerjiye kapılabilirsiniz. Kendinizi anlamlandırmak için fırsat vermelisiniz. Aksi halde durumların içinden çıkılmaz bir noktaya ulaştığını görebilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren kariyer hayatın adına önemli bir süreç başlıyor. Her ne kadar bugün tüm işlerin üstüne geldiğini düşünsen de önümüzdeki günlerde performansın konuşulacak! Algılarının oldukça açık olduğu bugün etrafındaki olaylar içerisinde daha aktif bir rol alabilirsin. Gizli düşmanlıklara karşı tedbirini alırken herkese şüpheci davranmaman gerekir. Elindeki verileri yanlış yorumlaman mümkün. Son zamanlarda kilondan daha çok şikâyet eder olacaksın.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vicdanınıza hesap vermek zorunda kalmayacağınız şekilde bir sistem kurabilirsiniz. Düşünce yapınızı bu şekilde ilerlettiğinizde yakın çevrenizdeki bazı sorunların da üstesinden gelebilirsiniz. Kısa yolculuklar yapmak,ya da sosyal amaçlı ziyaretler planlamak isteyebilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızdaki değişikler gündeminizi etkileyebilir. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İş hayatınızda detaylar içinde boğulmayın. İlerleme kaydetmeniz için çaba göstermelisiniz. Keyif aldığınız konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Gün içindeki değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanabilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kalpten istekleriniz için fırsatları fark edip kullanırken mümkünse aksiyon almayı ilerleyen günlere erteleyin. Yenibağlantıları kurabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer kendini huzursuz hissediyorsan bunun sebebi içinde biriken fazla enerji olabilir. Bu fazla enerjiyi iyi kanalize etmek için daha fazla egzersize odaklanabilir, ufak yürüyüşlere çıkabilirsin bugün. Boş boş oturmamak en iyisi.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bunu kabul etmek zor olsa da şu anda aklınızda çok şey olabilir. Hayatınızda herhangi bir poz vermeyi bırakabileceğiniz ve sadece kendinizle, kendiniz olarak bulunabileceğiniz bir kaçış alanını hak ediyorsunuz. Bu konforu ister evinizde ister başka bir yerde yaşıyor olun, her şeyi yoluna koymak için gitmeniz gereken yer orasıdır. Çok fazla gerginlik ve stres biriktiriyormuşsunuz gibi görünebilir. Ne yazık ki, işleri daha iyi hale getirmek için çevrenizdeki insanlara güvenemeyeceksiniz. Partnerinizin istediği ile sizin istediğiniz örtüşmeyebilir ve ilişkinizi yeniden düzenlemeyi düşünmenin zamanı gelmiş olabilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlıklı yaşam konusu gündeme gelebilir ve birçok diyet çeşitlerini gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paslaşmanız gereken konular söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda aktif çalışmalarınızla dikkat çekeceksiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, hobi, tatil konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık ve çalışma hayatınızda bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Sinirleriniz çok çabuk değişime uğruyor. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 55' 19" R
Ay
İkizler
14° 30' 57" R
Merkür
Başak
24° 42' 58" R
Venüs
Akrep
00° 26' 36" R
Mars
Yengeç
10° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 26"
Satürn
Balık
14° 52' 50"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 49"
Plüton
Oğlak
29° 43' 23"
Chiron
Koç
22° 09' 29"
Lilith
Terazi
09° 32' 04"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>