Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ağırlıklara Karşı Duruyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Eğer senden hoşlanan birisi varsa bugün bu kişiye bir şans vermen gerekebilir. Aranızda daha fazla iletişim olması kalbinin daha hızlı çarpmasını sağlayabilir. Kendini dış etkilere açman gerekecek bugün.

İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bu tür bir girişiminizde bazı tereddütler geçireceksiniz

Bugün enerjini fiziksel aktivitelere vermen, parasal konulardaki kaygılarını azaltmaya yarayabilir. Bazı konuları kafaya çok takıyorsan eğer dikkatini verecek farklı bir şeyler bulman gerekebilir. Stresi kontrol etmen gerekecek bugün.

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu güzel enerjiyi egzersiz ve sağlıkla ilgili konulara vermen daha iyi olabilir. Vücudunun kuvvetini artırmak için adımlar atmalı ve enerjini spora yönlendirmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini biraz üzgün hissedebilirsin. Bu enerji düşüklüğünü gidermek için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Kendin için ve hayatın için daha yapıcı olmalı ve sıkıntılara karşı dik durmalısın bugün.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün son birkaç haftadır istikrarlı bir şekilde devam eden projelerinizi yeniden gözden geçireceğiniz bir gün olacak. Özellikle kariyerinizle alakalı olarak bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durumun üstesinden sağduyuyla gelmeyi denemelisiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine uzun bir aradan sonra zaman ayırabilecek; arkadaşlarınla yapacağın görüşmelerde farklı işler üretebileceksin. Yalnız dikkat; hemcinslerinle alakalı problemler yaşayabilir, kendini ifade etmekte güçlük çekebilirsin. Duygusal giden bir ilişkin konusunda beklentilerinin istediğin kıvama gelmemesi sürpriz ayrılıklara neden olabilir. Evliliğinde problemleri olan bir Balık burcuysan, tüm sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığını fark edebilirsin. Özellikle yakın çevrenizin bazı söylemlerinin olumsuz tarafını kulağını kapatacaksın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari görüşmeler vebirliklerine zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi buna hazır hissetmekle kalmayıp gerçek manada ve fiziksel olarak da hazır olduğunuzu göstermeniz gerekebilir. Yaşamın mayasını bu gerçeklikle hazırladığınız bazı şeyleri tutturabilmek daha kolay olacaktır.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Ev hayatınızda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Ani gelişen olaylar gündeminizi değiştirebilir. Yakın çevrenizde keyifli değişiklikler olabilir. Geleceğinizi etkileyecek keyifli olaylar gündeme gelebilir. Yeni durumlar gündeme gelebilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına inanan, temiz kalpli birisi olabilirsiniz ancak bazen de şüpheci davranmakta fayda var. Eğer dikkatinizi çeken, sıra dışı bir durum söz konusuysa buna biraz daha ilgi göstermek, nedenlerini anlamaya çalışmak ve her zamankinden daha dikkatli davranmak iyi olabilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni harekete geçmekten alıkoyan şeyleri hayatından çıkarmak isteyebilirsin bugün. Hedeflerinin peşinde kendinden emin şekilde gitmek önceliğin olabilir. Negatiflikten sıyrılmak için iyi bir gün bugün.

25 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir tür uyanış veya inanç sistemlerinizde bir sarsıntı yaşıyorsanız, geçiş yapmış olabileceğiniz tüm yolları not etmenin zamanı gelmiş olabilir. İyi ya da kötü, değişmiş olabilecek yönlerinizi kabul ettiğinizde, içsel bir güç kazanırsınız. Bu, kendinizle çok derin bir şekilde karşılaştığınız için dış doğrulama ihtiyacını geçersiz kılan bir şeydir. Aşkınız ve hayatınız bu enerjinin altında yatanları hissediyor olabilir ancak dersleri öğrenip yavaş ama emin adımlarla bunları hayatınıza uygularsanız her şey daha iyi olabilir. Biraz zemin çalışması yapmaya istekliyseniz, neşe ve mutluluğun bir sonraki seviyesi şimdi sizin için mevcuttur.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir beklediğiniz bir takım fırsatların kendiliğinden oluştuğunuz görmek sizi oldukça mutlu edecektir. Yanlış anlaşılmalar sonucu kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sorunun kökenine inmenizde yarar var.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sağlığınızla ilgili veya çalışma hayatınızda bazı aksilikler gerçekleşebilir. İletişimde, seyahatte dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Gerekli doneleri sağladıktan sonra şartlarınızı karşı tarafa sunmalı ve acele etmeden beklemelisiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 54' 54" R
Ay
İkizler
14° 25' 13" R
Merkür
Başak
24° 42' 12" R
Venüs
Akrep
00° 26' 06" R
Mars
Yengeç
10° 47' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 24"
Satürn
Balık
14° 52' 52"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 50"
Plüton
Oğlak
29° 43' 24"
Chiron
Koç
22° 09' 30"
Lilith
Terazi
09° 32' 01"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>