Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailenize Vakit Ayırıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki karmaşadan uzak durmaya çalışmalısınız. Sorunlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. İlişkinize odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece kendinizi daha başarılı hissetme ihtimaliniz var.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece her şey daha iyiye gitmeye başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kullandığınız araç gereçlerin bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Değiştirmeniz, yenilemeniz gereken bir durum olduğunda imkanlarınız dahilinde araştırmalar yapabilirsiniz. Hiçbir şey yapmamakta ısrarcı olmak paranızı korusa da işinize, uğraşlarınıza katkı sağlamayacaktır.

26 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassasiyet yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızla ilgili daha fazla farkındalık kazanabilirsiniz ve içsel huzura odaklanabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas ve anlayışlı olmanız, sorunları daha kolay çözebilmenize yardımcı olabilir. Kendinizi rahatlatmak için meditasyon veya hobi gibi uğraşlara yönelebilirsiniz. Sağlığınız açısından iyi bir gün olacak, ancak stresi yönetmek önemli olacak.

26 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerinize yeterince vakit ayırmadığınızı fark ediyorsunuz. Bugün onlarla uzun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, partnerinizin sizden bir şeyler sakladığını fark edebilirsiniz. Yanlış olduğunu düşünseniz de sevgilinizin telefonunu karıştırıyorsunuz.

26 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geride kalan her şey size ileriye dönük bir fırsat oluşturabilir. İçselleştirdiğiniz, kendinizi fazlaca kaptırdığınız ve zorladığınız konuların sizin dışınızda geliştiğini ve yaşandığını gördüğünüzde olanları geride bırakmalısınız. Yaşam boyu mücadelesini vereceğiniz bir konu seçmeniz gerekiyorsa, burada hakkınızı kendi mental sağlığınızdan yana kullanmanızda fayda var.

26 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi yaratıcı ve ilginç şekilde ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda yolculuklar ya da ziyaretler de sizi harekete şaşırtabilir.

26 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Auranı temizlemelisin. Üzerinde nazar, büyü veya tılsım gibi olumsuz enerjiler var olduğunu düşünüyorsan; lütfen bu konuların seni etkilediğini asla düşünme. Sen güçlü bir insansın. Senden çıkan enerjiyi yine sana döner. Olumlu ve ılımlı ol. Büyü gibi olumsuz enerjilerin seni etkilemediğini düşün. Bence üzerinde bir nazar var ve bu negatif enerji yayıyor. “Hepsini ışığın kaynağına gönderiyorum” de. Böylece auran bir bebeğin saflığına kavuşuyor zaten, merak etme.

26 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her ne kadar çevrendekilerden çok fazla beklentin olmasa da bugün çevrendeki insanların desteğini daha fazla görebilirsin. Bazı konularda onlardan yardım alman da o yüzden önemli olabilir. Tek başına sıkıntı çekmene gerek kalmayabilir.

26 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi, kendinizi profesyonel olarak geliştiriyor olabilirsiniz. Daha sık liderliği ve inisiyatifi ele alıyorsunuz, hedeflerinizi doğrudan ve güçlü bir şekilde takip ediyorsunuz. Nitekim son zamanlarda özellikle işinizde veya hedeflerinizi takip ederken çok fazla baskı yapıyorsanız veya aşırıya kaçıyorsanız dirençle karşılaşabilirsiniz. Kişisel sorumluluklar sizi hedeflerinizden ve görevlerinizden uzaklaştırabilir. Bu, bir projeyi veya kişiyi zorlamak için ideal bir zaman değil, bu nedenle işleri yavaşlatmayı ve daha rahat, doğal bir tempoya ulaşmayı düşünün. Bu, şu anda yapmanız gerektiği gibi kendinize meydan okumamanız gerektiği anlamına gelmez, ancak bazı şeylerin daha yumuşak bir dokunuş gerektirdiği anlamına gelir.

26 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, kariyer evinizde. Kendinizle ilgili arayışlarınızı gündeme getiriyor. Duygusal akıcılığınızın çok yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların avantajları düşünürseniz, girişimciliğinizi daha da hızlandırmalısınız.

26 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

26 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi adım adım toparlamayı başaracaksınız. Tüm şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Zaman zaman geriye çekilmek isteyeceksiniz. Odak noktanızın bu süreçte değişim gösterme ihtimali de bulunuyor. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

26 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte kalmış olayları tekrar tekrar sorgulamaktan, öfkeli, sert ve tepkili davranarak etrafınızdaki kişileri kırmaktan kaçının, çünkü sonrasında bu yaptığınıza çok pişman olabilirsiniz. Mesleğinizdeki olumsuz olayları sakin karşılamanız nedeniyle sorun yaşamadınız. Yolunuzda mutlulukla ilerleyebilirsiniz. Uyumlu ve nazik kişiliğiniz size tüm kapıları açacak. Kendinize zaman ayırın ve keyfini çıkarın. Çünkü yansıttığınız huzur yalnızca size değil çevrenizdekilere de güç ve mutluluk verecek. Unuttuğunuz bir borç canınızı sıkabilir.

26 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 14' 46" R
Ay
Boğa
05° 20' 58" R
Merkür
Başak
19° 38' 05" R
Venüs
Terazi
27° 06' 32" R
Mars
Yengeç
09° 16' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 14"
Satürn
Balık
15° 04' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 19"
Neptün
Balık
28° 31' 22"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 15"
Lilith
Terazi
09° 13' 53"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>