Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Arkadaşınızdan Fikir Alıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda atacak olduğunuz her adımı daha dikkatli atmanız gerekiyor. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali de var.

Karmaşadan uzak durmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Odaklanma açısından beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye alamadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olma ihtimali var. Biraz daha sakin kalmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilmediklerinizi öğrendiğinizde tepkilerinizi olumlu yönde değiştirmelisiniz. Kendinize ya da çevrenize yüklenmek yerine anlamaya ve neler yapabileceğinize odaklanmanızda fayda var. İnsanlara bazı konularda prim vermediğinizden emin olun.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, duygusal bağlarınızı güçlendirmek ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek için harika bir gün olabilir. İlişkilerinizi derinleştirebilir ve duygusal ihtiyaçlara önem verebilirsiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Odanızın dağınık olmasına aileniz tepki gösterebilir. Odanızı daha düzenli kullanmak isteyeceksiniz. Giyim tarzınızın marjinal olması girdiğiniz ortamlarda fark edilmenizi sağlıyor. İnsanlar size karşı olan bakışlarından rahatsızlık duymuyorsunuz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, partnerinizle yaşadığınız problemleri çözmek için arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir görüşü benimsediğinizde bunda ne derece ısrarcı olacağınızı düşünmelisiniz. Artık size hizmet etmeyen bir durum söz konusu olduğunda bırakmayı ya da değiştirmeyi bilmek yaşamın bir parçasıdır. Öğrenmeye karşı gardınızı indirin.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan konulardan dolayı sıkışmalar meydana gelebilir. Bazı konularda fedakârlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler engellenebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle sürtüşmeye girmeyin. Yaşanan değişikliklerden keyfiniz kaçabilir. Gelecek planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanatsal konularla ilgilenen Balık'lar bugünlerde yaratıcılıklarını rahatlıkla ortaya koyabilir, gerekli aksiyonları alabilirler. Tatil planlarına da vakit ayırmalısınız.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir işe girişmeden önce sonucunu düşünüp kendini kısıtlamaktan vazgeçmelisin. Yeteneklerine güvenmek senin için en doğru olanı yapmanı sağlayacak. Kendine güvenerek karşılaşacağın zorlukları aşmak mümkün olacak.

25 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, değerler arasındaki basit bir farklılık ya da bir sınır meselesi bugün çok fazla gerilime neden olabilir. Bu, savunmacılığın sağlıklı ilişkiler kurmanın önüne geçebildiği ve başkalarının sizin damarınıza nasıl basacağını bildiği bir zamandır. Nitekim sizi harekete geçiren şey hakkında çok şey öğreneceksiniz ve bu daha yüksek farkındalıkla, hassas alanlar üzerinde çalışma motivasyonunu bulabilirsiniz. Ayrıca, nasıl ilerleyeceğinizden geçici olarak emin değilseniz ve seçeneklerinizi tartmak her zaman sorunları çözmüyorsa, bugün bir karar verme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz! Bununla birlikte, küçük ayarlamalar yapılması gerekebilir ve sorunu tamamen çözmeseler bile bunlar sayılır. Küçük sorunlar ve hıçkırıklar, şimdi dikkat etmezseniz sonunda kontrolden çıkabilecek meselelerin iyi göstergeleri olabilir.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecektekliflerine hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve direnç gösteriyorsunuz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak içe çekilebilir. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlık, finansla ilgili beklenmedik durumlar gerçekleşebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle ilişkilerinizde yaşadığınız paylaşımlardan etkilenmeniz mümkün. Sorunlarınızı iyimser bir yaklaşımla çözmeye çalışacaksınız. Sizi sınırlayan konuları ortadan kaldırmaya hazırlanın. Farklı bir ortamda tanışacağınız mevki ve kariyer sahibi bir kişiden sürpriz birteklifi alma olasılığınız var. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz, tasarruf uğruna isteklerinizden fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bir süre kırmızı et yememeniz, sağlığınız açısından çok faydalı olacak

25 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 12' 36" R
Ay
Boğa
19° 48' 15" R
Merkür
Başak
21° 28' 01" R
Venüs
Terazi
28° 18' 39" R
Mars
Yengeç
09° 49' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 43"
Satürn
Balık
15° 00' 26"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 50"
Lilith
Terazi
09° 20' 26"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>