Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Kararlar Alıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Duygusal olarak kendinizi biraz geriye çekebilirsiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atabildiğiniz takdirde mutluluğa ve huzura ulaşmanız da zor olmayacaktır.

Mesleki olarak beklenmedik koşullarla karşılaşma ihtimaliniz var. Şartlara uygun adımlar atmanız, başarıyı da beraberinde getirebilir.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Toparlanmaya başlayacağınız bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde rahat etmek isteyebilirsiniz. Bu isteğinize gölge düşüren konuşmalar, işler, hatta yaşadığınız yer bile olsa değişikliğe gitmek zorunda olduğunuzu unutmayın. Taşınma, düzenleme, ev eşyaları konusundaki fikirleriniz netleşebilir.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu olarak, duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızda bazı belirsizlikler hissedebilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Bu dönemde kendinize zaman ayırarak, iç sesinizi dinlemek ve duygusal dengenizi yeniden sağlamak önemlidir. İletişimde olduğunuz insanlara karşı daha hassas olabilir ve duygusal tepkiler verme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak bu durumu kontrol altında tutmaya çalışmak ve mantıklı bir şekilde iletişim kurmak önemlidir. İş hayatında yeniliklere açık olmanız, fırsatları değerlendirmeniz ve yaratıcı yönlerinizi kullanmanız önemlidir. Özel yaşamınızda ise partnerinizle daha empatik ve anlayışlı olmanız ilişkinizi güçlendirecektir. Kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemeniz önemli. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

27 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizde kronik hastalığı olan kişiler varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Uzun zamandır ilişkisi olan Balık burcuysanız, ilişkinizin monotonlaştığını hissedebilirsiniz. Bu konu üzerine sevgilinizle uzun konuşmalar yapıyorsunuz. Yeni hobiler edinerek ilişkinizi hareketlendirmek istiyorsunuz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden geçenleri paylaşmak istemeyebilirsiniz. Bu konuda zorlanacağınızı, dayanamayacağınızı düşünüyorsanız günü sakin yerlerde ve mümkünse tek başınıza geçirebilirsiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek, fazla eşyalarınızdan ve sizi rahatsız eden konulardan kurtulmak adına iyi bir gün olabilir. 

27 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi paralize eden ve karmaşa yaratan duygulardan uzaklaşın. Kısa sürecek bu etkilerle yanlış kararlar alabilirsiniz. Özellikle yer değişimi konusunda sizi zorlayan temaları akışına bırakmakta yarar var. Evde düzenlenmesi gerekli olan işlere yönelebilirsiniz. Başkaları ile olan ortak çalışmalar, sosyal açıdan sorumluluk getiren ilişkilere öncelik vermeniz gerekebilir.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde problemleri çözmek ve partnerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz bu daya da herhangi bir konudaki disiplininizi olumsuz yönde etkileyebilir.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlginç fikirler gündeme gelebilir. Zihnin her zamankinden daha fazla çalışabilir. İlginç rüyalar görebilir, farklı konulara odaklanabilirsin. Bu tür konularda daha fazla gelişme görmek de seni heyecanlandıracak.

27 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi sakin hissediyorsunuz ve en sevdiğiniz insanlarla samimi olmaya hazırsınız. Bir akşam yemeğinin veya ana etkinliğin sohbet olduğu başka bir sosyal aktivitenin zamanı geldi. Bugün sizinle benzer düşünen insanlar her yerde ve her yerde şaşırtıcı bağlantılar ortaya çıkacak. Görünüşe göre herkes söylediklerinize katılıyor. Düşündüğünüz her planın gerçekleşme ihtimali vardır ancak doğru adımlarla ilerlemesini sağlamak size kalmıştır. Hedefleriniz konusunda çok iddialı olmayın. Önce ulaşabileceğinizi bildiğiniz şeylerin peşinden gidin, ardından ulaşmayı umduğunuz hedeflere doğru ilerleyin.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir durum değil. Olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

27 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ev, aile, gayrimenkul konularında bazı sorunlar karşısında karar almakta zorlanabilirsiniz. Harika bir gün geçirin.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki aşırı kıskançlık huyunuz, sevgilinize rahatsızlık vermeye başladı. Partnerinize sorunun güvensizlikten kaynaklanmadığını anlatmalısınız. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Zararla sonuçlanan bir yatırım yaptınız, şimdi acısını çekiyorsunuz. Para biriktirin. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

27 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 13' 57" R
Ay
Boğa
05° 08' 36" R
Merkür
Başak
19° 36' 32" R
Venüs
Terazi
27° 05' 31" R
Mars
Yengeç
09° 16' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 11"
Satürn
Balık
15° 04' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 20"
Neptün
Balık
28° 31' 23"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 17"
Lilith
Terazi
09° 13' 47"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>