Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Dengeleri lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sonuçların sizi memnun edebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Daha anlaşılabilir adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Doğru olana odaklanmak isteyeceksiniz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Sizi zorlayabilecek her şeyden biraz olsun uzak durmaya çalışın. Kontrollü ve bilinçli olmanız gerekiyor.

Gereksiz riskler almamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Doğru olana odaklanmayı başardığınız sürece sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik durumunuzu değerlendirebilir, bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Bu konuda yetkinliği olan kişilerle görüşebilir, daha nokta atışı yatırımlar yapmak için fikirler alabilirsiniz. Yeni yollar ve yöntemler aramaktan çekinmeyin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün kariyerinizle ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda hedeflerinize daha yakın olmak için odaklanmalı ve disiplinli adımlar atmalısınız. Kendinize olan güveninizin artacağı bir gün olabilir, yeni sorumlulukları üstlenmekten çekinmeyin. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha sağlam bağlar kurabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise duygusal anlamda daha derin ve tutkulu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Bu enerjiden faydalanarak ilişkinizi güçlendirebilir ve mutluluğunuzu artırabilirsiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuğu olan bir Balık burcuysan, evladının iyi bir eğitim alması için elinden geleni yapacaksın. Henüz ilişkisini yeni bitirmiş bir Balık burcuysan seni üzenlere karşı gardını alacaksın. Hayatında önceliğin başkaları değil kendin olacaksın. Kendini mutlu etmeye odaklanacaksın.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili sorunları sakin ve akıllıca çözmeye çalışın. Geçmişe takılıp kalmak yerine, eviniz ve huzurunuz için tadilata, dekorasyona zaman ayırarak gündemi değiştirebilirsiniz. İş ve ev hayatınızı birbirine karıştırmamaya özen göstermenizde fayda var; izin günüyse dinlenmeye ve iyi vakit geçirmeye odaklanın.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kazançlarınız konusunda daha fazla şey yapabilirsiniz. Cesaret geliştirmeniz yararlı olacak.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar istekleriniz için çabalamalı fakat en nihayetinde evrene bırakmalısınız. Aşk ilişkileri odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konusunda içine sinmeyen konulara daha fazla özen gösterebileceksin bugün. Eğer bir ilişki içerisindeysen ve seni mutlu etmeyen bir durum varsa bugün bu durum ile yüzleşmek için daha fazla kuvvetin olacak.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, öz değer duygunuz ve bunun hayatınıza ne çektiğini nasıl etkilediği konusunda yeni bir bakış açısı kazanmanı sağlıyor. Bu sadece gelirinizle ilgili değil, aynı zamanda hak ettiğiniz duygusal ve ruhsal faydalarla da ilgili. Bugün ve bu hafta, olaylar bu içsel yolculuk için katalizör görevi görebilir, iç gözlemi ve kendini incelemeyi tetikleyebilir. Hayatınız ve ilişkileriniz hakkında daha iyi hissedebilmeniz için hayatınızdakive eğlence dengesini gözden geçirmenin zamanı geldi. Sert veya cesur hamleler yapmaktansa, işlerin doğal olarak gelişmesine izin vermek sizin için daha iyi olacaktır. Bugün pratik anlamda en verimli gün olmayabilir ancak önünüzdeki fırsatlar için gücünüzü toplamanız mantıklıdır.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz. İlişkilerinizde karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz. Oysa onun yapabileceği fazla bir şeyi yok . Fazla tepkiselsiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, kazançlarla ilgili yeni gelişmeler ve ev, gayrimenkul konularında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı elde etmelisiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 24" R
Ay
Balık
06° 13' 50" R
Merkür
Başak
12° 25' 43" R
Venüs
Terazi
22° 19' 55" R
Mars
Yengeç
07° 03' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 44" R
Satürn
Balık
15° 22' 14"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 37"
Lilith
Terazi
08° 47' 52"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>