Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusal Dalgalanmalar Yaşıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızı yakından ilgilendiren bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerinde etkinlik göstermek istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. İlişkiniz olsun ya da olmasın, daha kontrollü ve sabırlı olmalısınız.

Çabalarınız konusunda daha net sonuçlar alabileceksiniz. İstediklerinize ulaşmakta zorlanmayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceğini siz de iyi biliyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen göstermeniz gerekmekte.

Elinize geçen fırsatlar konusunda daha kontrollü olmalısınız. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, ona göre adımlar atmaya çalışmalısınız. Elinizden gelenin en iyisine odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konularda fikirlerinizi netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerden görüş isteyebilir, ilgilendiğiniz konuyla ilgili sosyal medyada güvenilir kaynaklardan araştırmalar yapabilirsiniz. Öğrendiğiniz her şey, aklınızdan bir pürüz siler; bugünü öğrenmeye ve bunları deneyimleştirmeye ayırın.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı açık bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin ve detaylara odaklanarak iletişimde daha başarılı olabilirsiniz. Ayrıca, düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmek için kendinize zaman ayırın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin eğitim hayatında sana her zaman destek vermesi özgüvenini arttırıyor. Ailenin emeklerini boşa çıkartmak istemeyeceksin. Yurtdışı eğitim planları gündeme gelebilir. Arkadaşlarınla uzun zamandır planladığınız tatili iptal etmek zorunda kalabilirsiniz. İlk başlarda çok üzülsen de sonradan kendini toparlıyorsun.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güvenmeli,yapma ve geliştirme alanında cesaretle adım atmalısınız. Tanınacağınız ve iz bırakacağınız işler yaparak maddi ve manevi açıdan rahatlayabilirsiniz. Sağlığınıza ve kişisel bakımınıza özen göstermeniz, bırakacağınız etki konusunda belirleyici olacaktır.  

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde yeni başlangıçlar olabilir. İş hayatınızda yoğunluğundan sıyrılıp kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak için program yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz herhangi bir şeyi partnerinize kabullendirmekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Maddi konularda bir tıkanıklık söz konusu olabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim araçların istediğin gibi çalışmayabilir. Bazı şeylerin bozulması veya işlerini geciktirmesi söz konusu olabilir. O yüzden hazırlıklı olmalı ve iletişim konularında dikkatli davranmalısın bugün.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün sorunları çözmek ve ilerlemek için oldukça mükemmel, ayrıca evde ve ailevi veya kişisel meselelerde üretkenlik için de. Bu, ev dünyanıza daha fazla güzellik ve denge getirmek için iyi bir zaman. Kararları artık çok daha kolay alabilirsiniz ve muhtemelen çok makul kararlar olacaklar. Son zamanlardaki sabrınız ve olgunluğunuz bugün ödüller getirebilir. Pratik ve odaklanmış bir zihniyettesiniz, bu da ertelediğiniz görevleri ele almak için ideal bir zaman. Kişisel alanınızı yeniden düzenlemek veya bitmemiş işleri tamamlamak gibi yollarla üretkenliğinizde tatmin bulacaksınız. Ayrıca, özellikle iyi tavsiye veya bilgiyle başkalarına yardım etmekten de keyif alabilirsiniz. Bir şeye bağlı kalmak normalden daha doğal ve kolay geliyor.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevrenizle olan bağlarınızı güçlendireceğiniz bir gün sevgili balıklar. Zihinsel olarak uyumlu olduğunuz kişilere vakit ayırmak, paylaşım yapmak bugün iyi hissettirecek. Çevrenizin desteğini görüyorsunuz. Ekonomik anlamda pozitif gelişmeler olabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevreniz, kardeşleriniz veya eğitim, seyahat konularıyla ilgili ani gelişmeler sağlığınızı veya gündelik rutinlerinizi etkileyebilir, dikkat etmeniz tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bacak ağrıları olabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
01° 02' 28" R
Ay
Yengeç
26° 46' 34" R
Merkür
Akrep
15° 45' 34" R
Venüs
Yay
07° 26' 24" R
Mars
Yengeç
25° 44' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 41" R
Satürn
Balık
13° 07' 58"
Uranüs
Boğa
26° 12' 21"
Neptün
Balık
27° 39' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 34"
Chiron
Koç
20° 47' 30"
Lilith
Terazi
12° 54' 44"
True Node
Koç
06° 23' 09"
Son Güncelleme : 24/10/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>