Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hobilerinize Vakit Ayırıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, daha kontrollü ve planlı olmalısınız. Anlamlandırmakta zorlanabileceğiniz bazı sorunlar yaşanabilir. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli ettiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Daha planlı hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan biraz olsun uzak durmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi engelleyebilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Pozitif etkiler alıyorsunuz ve bundan doğru anlamda yararlanmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanız gerekmekte.

3 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün iletişim becerilerinizi kullanma fırsatı bulabilirsiniz. Verimli ve etkili bir şekilde kendinizi ifade etmek önemli olacak. Ayrıca, yeni bilgiler edinmek, yazmak veya eğitimle ilgilenmek sizi ilgilendirebilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü hobilerinize ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz aktivitelere vakit ayırmak sizi rahatlatıyor. Arkadaşlarınızla iletişimde kopukluklar yaşayabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkisi olan Balık burcuysanız, partnerinizle fedakârlıklarınızı kıyaslamaya başlıyorsunuz. Bu durumun ilişkinize büyük ölçüde zarar verdiğini fark edeceksiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlere gelmenin kolay olmadığını düşünebilirsiniz. Hayatta, kolaylıkla elde edilecek çok az şey olsa da bu sizin umutlarınızı taze tutmaya yetecektir. Kendinizi mutlu edeceğiniz seçimlere zaman ayırın.

3 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınız kullanacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Zevk aldığınız işlerinize daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu olduğunuz ve olumluluğu derinden hissettiğiniz bir gün olabilir. İkili ilişkinizde her şeyi aynı anda istemeniz kafa karışıklığına neden olabilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içinde çıkacak tartışmalarda çözüm yanlısı olmak iyi olacak. Tartışmaların büyümeden hallolması için seni daha fazla ön planda olman gerekecek. İnsanları yönlendirmekten çekinmemelisin.

3 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, günün bir kısmını her zamankinden daha fazla kendinize saklama eğilimindesiniz ancak bugün ilerleyen saatlerde kendinizi paylaşma veya ifade etme arzusuna kavuşacaksınız. Zihinsel kopukluklar veya şüpheler sizi biraz yavaşlatabilir ancak hızınızı kendiniz ayarlamanız faydalı olacaktır. Gün ilerledikçe kendini ifade etmeye, yaratıcılığa, eğlenceye daha fazla ilgi gösterilmesini teşvik eder. Faaliyetlerinize her zamankinden daha fazla duygusal olarak bağlısınız. Maddi ya da manevi hemen getirisi olmayan uzun vadeli projelere enerji harcamak hem faydalı hem de tatmin edici olabilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Bugün sakin yapınıza yakışmayan davranışlar, sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duyguları karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz.

3 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

3 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk, çocuk, tatil, hobi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili karar alabilirsiniz. Harika bir gün geçirin.

2 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

3 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 45" R
Ay
Boğa
10° 53' 11" R
Merkür
Başak
20° 19' 53" R
Venüs
Terazi
27° 33' 58" R
Mars
Yengeç
09° 29' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 35"
Satürn
Balık
15° 03' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 20"
Lilith
Terazi
09° 16' 23"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>