Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Taviz Vermiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı net olarak ortaya koymaya çalışmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Mesleki olarak bazı sorunlar yaşanabilir. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamanın yollarını aramalısınız. Başarıya odaklandığınız takdirde her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için doğru zamandasınız. Kontrolü sağlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi en doğru şekilde kullanmaya çalışacaksınız. Etrafınızda olan biten her ne varsa geniş açıdan bakmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirmek istediğiniz planlarınızla ilgili de yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İletişimle iligli konularda daha kontrollü ve dikkatli olmaya çalışmalısınız. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizi dengelemek ve tasarruf yapmak için fırsatlar arayın. Parasal hedeflerinizi gözden geçirerek ilerleyin.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Balık burcuysanız, aşk hayatınızın hiç olmadığı kadar keyifli olduğunu düşünebilirsiniz. Belki de bunun sebebi gereksiz ayrıntılara çok fazla takılmadığınızdan kaynaklıdır. Sizi yarı yolda bırakan kişilere artık taviz vermeyeceksiniz. Çalışan bir Balık burcuysanızyerinizde yaşadığınız bazı olumsuzluklara artık “dur” diyeceksiniz. Yeni biraramaya başlayabilirsiniz. Uyku düzeninize dikkat edin.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış seçimler yaptığınızı düşünebilir, kurban psikolojisinin yüzünüze vurulmasını istemiyor olabilirsiniz. Bu da sizi yeni arkadaş ortamlarından uzaklaştırabilir. Bu yanlışa neden düştüğünüzü bildiğinizde, doğru hamlenin ne olduğunu da bulacaksınız. Kendinize sınırlar ve uygulanması zor kurallar koymayın.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen Ay tutulması düşüncelerinizi daha yaratıcı ve aktif bir şekilde kullanmanıza yardımcı olacak. Anlaşmalar ve görüşmeler açısından da hareketli günlerdesiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş kapılarınızın açılması, bereketli hissetmenize ve motive olmanıza neden olabilir. Aşk konusunda da birtakım olumlu gelişmelerin yaşanması mümkün.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev işleri düşündüğünden daha fazla zamanını alabilir. Yapılması gereken işler için daha girişken olmak isteyeceksin. Bu sayede ister istemez daha üretken olma fırsatın olabilir. Sorunlara çözüm üretmekten vazgeçmemelisin.

28 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün küçük sorunlar ön plana çıkıyor ancak şimdi ortaya çıkanlar sizi özellikle ulaşım ve iletişim konusunda harika bir dönüm noktasına getirebilir. Size ilham veren ve sizi harekete geçiren şeylere odaklanmanın zor olabileceği yoğun bir zaman olabilir. Artık sözleriniz daha güçlü, o yüzden bu enerjiyi iyi kullanın. Muhtemelen bir projeyi hayata geçirmek veya nihai bir karar vermek isteyeceksiniz. Şimdi fikirleriniz veya çalışmalarınız özel ilgi görebilir ancak işleri aceleye getirmemeye çalışın. Duygularınıza dikkat edin ve bunlara göre hareket etmek için zaman ayırın. Başkaları sizin kadar hızlı hareket etmiyorsa sabırsızlığa ve keskin sözler sarf etmemeye dikkat edin. Yine de iletişimde olağan sınırlarınızı zorlamak, aşırı olmadığı sürece sizin için iyi olabilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde zor bir kişi olarak tanınıyorsunuz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrediyor ama bugünlerde eğlenceli ortamlardan uzaklaşabilirsiniz. Birlikte hareket edeceğiniz kişilere dikkat.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para, kazançlar, seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili değişimler be sonlanmalar sizi bekliyor. Ancak siz şanslısınız. Kalıcı, uzun vadeli güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca 6 ay boyunca bol bol seyahat edebilirsiniz. Yer değşiikliği bile gündeme gelebilir. Aşk, evlilik açısından ise şans sizinle olacak.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizi kontrol etmek isteyebilir. Başkasını kontrol etmek isteğinin, aşk ve romantiklikle bir ilgisi olmadığını kendinize hatırlatın ve yaşamınıza uymayan kısıtlamalar getirilmesine izin vermeyin. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Terfi alma olasılığınız bu aralar çok yüksek. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa ertesi günden hiç verim alamazsınız

28 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>