Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hakkınızı Yedirmiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Daha kontrollü olmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edebildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Her şeyin kusursuz olmasını arzu edeceksiniz ancak bunun şu an için pek de mümkün olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçının. Gelir ve gider arasında mutlaka denge kurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer verdiğiniz kişilerle bir araya gelmek ve onlarla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Sınırların da istediğiniz ölçüde değişiklik gösterme ihtimali var.

31 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, kendinizi geliştirmek ve yeni beceriler öğrenmek için ideal bir gün. Kurslara katılın, yeni bilgiler edinin ve kendinizi zihinsel olarak tatmin edici aktivitelerle geliştirin. Kişisel gelişim üzerine odaklanın.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Para kazanma metotlarınızı değiştirmeye karar verebilirsiniz. Özellikle bu dönem ses tellerinizle ilgili hassasiyetiniz söz konusu olabilir. Bir uzmana görünmenizde fayda var gibi görünüyor. Ailenizin de içinde bulunduğu bir miras davası söz konusuyla akrabalarınıza karşı sert bir tutum sergileyebilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysanız, yakın arkadaşınızın daha önce sizi tanıştırmak istediği kişiye şans vermek isteyebilirsiniz.

31 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir şey yapmadan her şeyin düzelmesini bekleyemezsiniz. Bunu, kenara çekilip her şeyden uzaklaşmak istediğinizde düşünün. Zira kenara çekilmek durmak için değil, yola daha iyi devam edebilmek içindir. Sağlığınız ihmale gelmez. 

31 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde ev kazalarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak için fırsatınız olabilir. Maddi konularda ani değişiklikler olabilir. Sorumluluk almanızı gerektirecek olaylar gelişebilir.

31 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara farklı çerçeveden baktığınızda hiçbir şeyin yanlış olmadığını sadece yavaş olduğunu görebilirsiniz. İç disiplininizi koruyarak hedeflerinize devam edin.

31 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklında birden fazla şey olabilir. Zihnini toplamakta zorlanabilirsin. O yüzden önem gerektiren konuları bir başka güne ertelemek senin için iyi olabilir. Zihnini toparlamak için güne biraz daha yavaş başlayabilirsin.

31 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün motivasyonunuzu artırmak için mükemmel. Kendinizi normal rutininizin ötesine taşıyarak kişisel gelişim zamanı olabilir. Gün ilerledikçe kontrolünüzde olan alanlarla ilgilenmek ve yapamayacağınız şeyler için fazla endişelenmemeye çalışmak isteyebilirsiniz. Odaklanma ve konsantrasyon için iyi bir enerji yanınızda. Pratik görevlerle başkalarına yardım etme veya hizmet etme konusunda güçlü bir istek hissetmeniz muhtemeldir. Hayatınıza biraz daha düzen getirmek şu anda çok faydalı olabilir.

31 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarılı bir serbest meslek sahibi isen daha da başarılı oluyor, takdirler ve ödüller alıyorsun. Büyük hızla gerçekleşen olaylar var hayatında. Seçeneklerini yeniden değerlendir ve düşünmeye yeterince zaman ayır. Yaratıcı çözümler bugün senin için geliyor. Akıllı, kararlı, idealist ve yorulmak bilmez bir savaşçı olacaksın bugün.

31 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

31 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz ancak iletişim sorunlarına dikkat. Hukuksal alanda korunuyorsunuz. Harika bir gün geçirin.

31 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman günübirlik ilişkilerin özlemini duysanız da, şu anda yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Onun kıymetini bilin! Mutluluğu uzaklarda aramayın. İş yerinde teknik bir konuda sorun yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor. Para konusundaki sorunları bu kadar çok önemsemeniz için aslında hiçbir neden yok. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ağrıları ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir.

31 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>