Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Harcamalara Dikkat! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendiniz toparlamaya çalışmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade etme şansınız var ancak aceleci davranacak olursanız, her şey daha da karmaşık olabilir. Daha dengeli olmaya çalışın.

Kendinizi her açıdan daha iyi hissedeceksiniz. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabilecek olmanız da oldukça iyi. Tüm sorunların ve sıkıntıların yavaş yavaş geride kalma ihtimali var.

Maddiyatla ilgili bazı dengesizlikler gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki olumsuzluğun son bulmasını sağlamanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda sizi memnun edecek çok güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Kişisel amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmaya çalışmanız gerekiyor.

29 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, kendinizi özgür hissetmenin ve maceraya atılmanın vakti. Farklı bir yer keşfetmek veya yeni deneyimlere açılmak için mükemmel bir zaman. Kendinizi rahatlatın ve dünyayı keşfetmeye başlayın.

29 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Balık burcuysanız, eşinizin son zamanlarda size fazla ilgi göstermediğinden yakınabilirsiniz. Yakın arkadaşınızın hayatında yaşanan ani gelişmeler sizi şaşırtabilir. Hoşlandığınız bir kişi varsa, artık bu kişiye net adımlar atmak isteyeceksiniz. Bugünlerde fazla harcama yapıyor olabilirsiniz. Bu durum aileniz tarafından eleştirilmenize neden olabilir. Çevrenize karşı daha anlayışlı olmalısınız.

29 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçten içe sizi kemiren her şeyi serbest bırakmalısınız. Bunun adı bir öfke patlaması, hesap sormak ya da manipülasyon oluşturmak değildir. Kendiniz için bir seçim yapın ve içinizin rahat etmediği yerlerde daha fazla bulunmayın.

29 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Artistik uğraşlar ve yaratıcı çalışmalar size kendinizi daha fazla gösterme olanağı tanıyor. Ayrıca kazançlı pazarlıklar da yapabilirsiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş kapılarınızın açılması, bereketli hissetmenize ve motive olmanıza neden olabilir. Aşk konusunda da birtakım olumlu gelişmelerin yaşanması mümkün.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sana yakın olan insanlarla daha çok zaman geçirmek seni daha mutlu edebilir. Onlarla her fırsatı değerlendirmek için daha girişken olabilirsin. Zor zamanlarında dahi yanında durmaları zorluklara karşı daha dik durmanı sağlayacak.

29 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size verilen senaryoya uyma veya sizden bekleneni yapma zorunluluğunuz olmadığını hatırlayın. Bu, diğer insanların beklentilerinin ağırlığından kurtulmanız için uygun bir zaman. Özgürlük sizin gerçeğinizdir. Bu nedenle, şu anda düşündüğünüz fikirler, içinizdeki isyanı uyandırmanızı gerektirecektir. Yaşadığınız gün içinde muhtemelen katılmadığınız bir çok fikir duyacaksınız ama akıllıca olan sessiz kalmak ve tartışmaya girmemektir. Bazı insanların zihinleri gerçekliğe o kadar kapalıdır ki onlara hiçbir zaman anlam veremezsiniz. Siz kendi huzurunuzu korumaya bakın.

29 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bütçenizi zorlayacak sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kan bağı olduğunuz kişilerin yanlış davranışları gündelik işlerinizin aksamasına neden olabilir. Yapmanız gereken aktiviteleri ince ayrıntılarıyla planlayın.

29 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

29 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün seyahat, eğitim, iletişim veya kardeşlerle ilgili güzel kararlar alabilirsiniz. Partner veya ortağınızla beraber harekete geçebilirsiniz. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki hareketlilik, duygularınız ile mantığınız arasındaki dengeyi kaybetmenize yol açıyor. Özellikle bugün vereceğiniz kararlarda mantığınızın sesini dinleyin. İş yükünüz fazlasıyla arttı ve azalmasını istemekte çok haklısınız. Bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, haklı talebinizi karşılıksız bırakmayacak. Parasal yönü ağır basan ve umut vadeden işler gündeminizi doldurabilir. Terlemeyle gelen rahatsızlıklara dikkat

29 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 40' 49" R
Ay
Boğa
11° 54' 24" R
Merkür
Başak
20° 27' 37" R
Venüs
Terazi
27° 39' 02" R
Mars
Yengeç
09° 31' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 50"
Satürn
Balık
15° 02' 49"
Uranüs
Boğa
27° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 10"
Lilith
Terazi
09° 16' 50"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>