Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Detaycısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Duygularınızı ve düşüncelerinizi doğru anlamda ifade etmenin yollarını aramalısınız.

Üstünüz olan kişilerle aranızda problemler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz süreci doğru yönetmeyi başarabilirseniz her şey daha iyiye gidecek.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olun. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yıpratıcı durumların hayatınızda kalma süresini kısaltmalısınız. Kendinizi yok saymak yerine, bir şeylere rağmen neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz. Bu konudaki düşüncelerinizi ve isteklerinizi kimlerden sakınmanız gerektiğine dair bazı gelişmelere tanık olabilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabileceğiniz bir gün olabilir. İletişim konusunda daha dikkatli ve nazik olmanız, karşınızdakilerle olan ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyebilir. Duygusal anlamda içsel dinginliğe odaklanmanız sizin için faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim gezegeni Merkür, geri gidiyor. Aile ya da arkadaş çevrendeki bazı kişilerin sana karşı yalan söylediğini düşünebilirsin. Bu kişilerin yalanlarını ortaya çıkartmak için adeta bir dedektif gibi iz süreceksin. Dahil olmak istemediğin konuların içinde bir anda kendini bulabilirsin. Duygularını açıkça dile getirmekte zorlanabilirsin.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler ve bunların işlemleriyle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konuda üzerinize düşen sorumluluğu zamanında yerine getirmeniz süreci kolaylaştırabilir. Radikal sayılabilecek gibi dursa da aslında uzun süre önce almanız gereken yer değişikliği kararı yeniden gündeme gelebilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir parça kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Sizden gizlenen ve bilmediğiniz bazı gündemler olduğunu hissedebilirsiniz. Ancak bu duruma kendinizi çok kaptırmamalısınız. Telaşlanmak yerine dikkatinizi kendinize ve elinizdeki işlere vermeniz gerekiyor. Bu arada düşüncelerinizi paylaşmakta acele etmemeniz daha iyi olabilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizde olandan sıkılabilir ve herhangi bir elektronik eşya ya da başka bir şeyin yenisini isteyebilirsiniz. Böyle durumlarda en akla yatkını birikim olacaktır.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Canı sıkkın olan birisine destek olabilirsin bugün. Bu kişinin enerjisini arttırmak ve kendisini daha iyi hissetmesini sağlamak senin için önemli olabilir. Bunlarla uğraşırken kendi enerjini düşürmemeye dikkat etmelisin.

3 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün bağlantı kurma ve paylaşma ihtiyaçlarınızı teşvik ediyor. Duygusal olarak sosyal konulara yöneldiğiniz için hayatınızın pratik unsurları arka planda kalma eğilimindedir. Kendinizi baskı altında hissetmenize neden olan insanlardan ve durumlardan geçici olarak uzaklaşmak için doğal bir ihtiyaç yaşayabilirsiniz. Yine de günün ilk yarısında üzerinde anlaşmaya varılan bir konu daha sonra düzeltmeler gerektirebilir, bu nedenle bir şeyleri ucu açık tutmak en iyisidir. Doğuştan gelen sakinliğiniz başkaları için çok iyileştirici olabilir ve bu özellik gün ilerledikçe olağanüstü derecede artar.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor ve duygusal yaşamınızı renklendirmek adına katılacağınız sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız kişilerle sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Olayların esprili yönlerini yakalayabilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel değerleriniz konusunda kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için kendinizi ön planda tutmaktan kaçınmayacaksınız. Enerjinizi doğru kullandığınız takdirde pek problem yaşanmayacak.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda huzurlu ve geleceğe dönük kararların etkisiyle yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Daha pratik olabilmek için işle ilgili alışılagelmiş yöntemlerden sıyrılıp farklı yöntemler denemelisiniz. Uzun zamandır yürüttüğünüz bazı projelerinizin meyvelerini vermeye başlaması, sizi maddi açıdan mutlu edecek. Maddi rahatlığı seviyorsunuz. Yatırım yapmak size kendinizi daha güçlü hissettiriyor. Eğlenmeyi seviyor ve enerjinizi olabildiğince tüketiyorsunuz. Bu durumhayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>