Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gerçeğin Peşindesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Gözden geçirmeniz gereken bazı sorunlar var. Mutluluğa ve huzura ulaşmanız, sandığınız kadar zor olmayacaktır.

Kendinizi mesleki olarak koruma altına almak isteyeceksiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız takdirde pek sorun yaşanmayacak olması da önemli. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Maddi amaçlarınıza uygun harcamalar gerçekleştirmelisiniz. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Baskı ve onaylanma dürtüsü sizi her seferinde yorgun düşürüyor. Buna bir son vermek için bir felaket yaşamanız gerekmez, gereken tek şey artık tutumlarınızı değiştirmektir. Bir hayata çekingenliğin ya da özgüvenin yön vermesi arasındaki farkı, deneyimle öğrenebilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir dengeye sahip olman gerekebilir, Balık. İçsel dünyanla bağlantı kurmak ve duygusal deneyimlerini derinlemesine keşfetmek için biraz zaman ayırabilirsin. Bugün çevrendeki insanlarla daha duyarlı bir iletişim kurabilir ve empati yeteneklerini kullanabilirsin. Ayrıca, kendi ihtiyaçlarını ihmal etmeden başkalarına yardım etmek için bir fırsat bulabilirsin. Enerjinin dengede kalması için kendine zaman ayırmayı unutma. Bu senin için önemli olabilir. Kendini dinlemek ve iç sesine kulak vermek sana yeni bir perspektif sağlayabilir. İyi bir denge yakaladığında, kendini daha huzurlu ve mutlu hissedebilirsin. Keyifli bir gün geçirmeni dilerim!

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, çalışma ortamında birtakım değerlerini hiçe sayarak politik davranan kişilerden hızlıca uzaklaşmak isteyeceksin. İkiyüzlülüğe tahammülün yok! Bazı sırlar ve dedikodular kulağına gelebilir. İnanmadan önce doğruluğunu teyit etmende fayda var gibi görünüyor.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınıza uygun sonuç alamadığınızda pes etmekten vazgeçmelisiniz. Üzerine koymayı, geliştirmeyi öğrendiğinizde hayatın daha akışkan ve kolay gittiğini göreceksiniz. Sizi sevdiğiniz insanlardan, etkinliklerden, mekanlardan alıkoyan her şeyle vedalaşmalısınız; bugün bu veda için iyi bir gün olabilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızla ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Finansal konularda yeniden hareketlenmeler olabilir. Güçlü iletişiminizle olayları daha rahat organize edebileceksiniz. Gün içinde çıkan fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var. Kadınlardan destek alabilirsiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda olağanüstü ince eleyip sık döküyorsunuz. Gerçek dışı bilgi almaktan korkuyorsunuz. Ancak dahi ve kıvrak zekanızla tüm bu sorunları aşacaksınız.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla birlikte yeni yerler görmek için daha hevesli olmanda fayda var bugün. Senin için heyecanlı olabilecek deneyimleri ertelememeye özen göstermelisin o yüzden. Özellikle de bugün yeni şeyler peşinde koşmak hayata bakışını değiştirebilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün madalyonun diğer tarafını düşünme, artıları ve eksileri tartma eğilimindesiniz. İyi bir arkadaş bazı fikirler, stratejiler ve olasılıklar sunabilir ve bağımsız çalışmaktan keyif alırken aynı zamanda açık fikirli olursunuz. Bu, önemli faydalar sağlayacak küçük değişiklikler yapmak için iyi bir zamandır. Bugün dengesizliklerin daha bilinçlisiniz ve onları daha net gördükçe, işleri düzeltmeye çalışma eğiliminde olursunuz. Neyse ki, yakın ilişkilerinizde daha güçlü bir amaç duygusunun, gelişme ve büyüme ruhunun tadını çıkarıyorsunuz. İlişkilerinizin gücünün farkına varmanız veya size hayatınıza dair önemli bir bakış açısı kazandıran insanlarla bağlantı kurmanız için güçlü bir zaman.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamsal konularda mücadele etmeye hazırsınız. Tüm enerjinizi doğru kullanma şansınız var. Kendinizi ortaya koymaktan da kaçınmayacaksınız. Var olan olumsuzlukları son bulması için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Harekete geçmek için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner veya yakın arkadaşınıza zaman ayırabilirsiniz. Beraber tatil, çocuk, eğlence konularıyla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle küçük bir tartışmanız olabilir. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz, ama ne yapsanız olmuyor. Uygun bir dille ayrılık kararınızı açıklamaya çalışın. Bol kazançlı yeniprojeleri yapacaksınız. Şansınız açılıyor. Hayatta olumlu düşünmenin yararlarını göreceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almaya az kaldı. Gün içinde fazla harcama yapmayarak yatırımlarınıza dikkat ediniz. Yanılgılar yaşamanız mümkün.

3 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 23" R
Ay
Koç
26° 51' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 39" R
Venüs
Terazi
26° 24' 53" R
Mars
Yengeç
08° 57' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 09"
Satürn
Balık
15° 07' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 38"
Lilith
Terazi
09° 10' 06"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>